Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak sie poznaliście

Aggi

Recommended Posts

Długi , a moze on Cie podgladał i wpadł przez to w kompleksy 8)

neee, długi miał okno od pokoju na drugą stronę i długiego podglądałam tylko ja z koleżankami :lol: :lol: , czasami, w ciekawszych momentach, pukając mu w szybke z mojego balkoniku :lol: :lol: :lol:

nic dziwnego ze facet taki nerwowy :-? :lol:

• Odpowiedzi 455
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

wiem, ze spokojny, wiem...

to ja dzis rozdrażniona (nie wiem czemu :-? )

ps. zastanawiam sie co bym ja zrobila gdyby mi taki pacjent przez okno goła dupke pokazał...chyba zaczela żalowac ze nie mam procy pod reką :lol: :lol: :lol: chyba by sie dziwił nie?:D

no mógłby sie zdziwić, zwłaszcza gdybyś trafiła w szybę w Mc Donalds :lol:

te drzwi miały "mleczną" szybę - czyli teatrzyk cieni :wink:

a jak chciałam z detalami - to zwisałam z balkonu :wink:

firanek nie miał, tylko popsute żaluzje 8) 8) 8)

on - to on, przyzwyczajony! Ale te nieszczęsne... (hmmm jak by to ująć :-? ) istoty, co one przeżywały :o :lol: :lol: w chwilach ekstazy widząc w oknie morde moja i mojej koleżanki Małej Ani, usmiechniete z kiepami w ustach :lol:

W zyciu sie lepiej nie bawiłam :lol: :lol:

jak przychodziły do mnie koleżanki to jak trzaskała garami ........., o Jezu jak ona trzaskała :lol: :lol: :lol:

reputację mi psujesz, a ja sie o image musze troszczyć, więc żeby tu misunderstanding nie było:

nie trzaskałam przy gotowaniu (bo sie tym nie param), tylko tak sobie wyjmowałam, siadałam na krzesełku i waliłam jednym o drugi :lol:

hej! 8)