zielonooka 28.02.2006 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 Długi , a moze on Cie podgladał i wpadł przez to w kompleksy neee, długi miał okno od pokoju na drugą stronę i długiego podglądałam tylko ja z koleżankami , czasami, w ciekawszych momentach, pukając mu w szybke z mojego balkoniku nic dziwnego ze facet taki nerwowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 28.02.2006 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 nic dziwnego ze facet taki nerwowy Znaczy kto nerwowy ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 28.02.2006 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 TY ! i mnie nie denerwuj no bo to nie moja wina, ja ci w szybke nie pukałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 28.02.2006 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 Zielona ja jestem spokojny jak muflon. Jak bym był nerwowy to takie Aggi np już dawno bym zabił , sierściucha nie wspominając Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 28.02.2006 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 Zielona ja jestem spokojny jak muflon. Jak bym był nerwowy to takie Aggi np już dawno bym zabił , sierściucha nie wspominając przy której okazji ....? bo było kilka, ale nie wiem o którą Ci się końkretnie rozchodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 28.02.2006 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 wiem, ze spokojny, wiem... to ja dzis rozdrażniona (nie wiem czemu ) ps. zastanawiam sie co bym ja zrobila gdyby mi taki pacjent przez okno goła dupke pokazał...chyba zaczela żalowac ze nie mam procy pod reką chyba by sie dziwił nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 28.02.2006 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 wiem, ze spokojny, wiem... to ja dzis rozdrażniona (nie wiem czemu ) ps. zastanawiam sie co bym ja zrobila gdyby mi taki pacjent przez okno goła dupke pokazał...chyba zaczela żalowac ze nie mam procy pod reką chyba by sie dziwił nie? no mógłby sie zdziwić, zwłaszcza gdybyś trafiła w szybę w Mc Donalds Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 28.02.2006 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 no mógłby sie zdziwić, zwłaszcza gdybyś trafiła w szybę w Mc Donalds Aggi no celowac to bym celowala w tę gołą dupinę ale fakt z celem u mnie kipesko byc moze faktycznie szyba by ucierpiała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 28.02.2006 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 ależ ty dziewczyno, jesteś bojowo nastawiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 28.02.2006 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 eee tam bojowo raczej ROZRYWKOWO ps. co z dalsza czescia mrozacej krew w zylach opowiesci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 28.02.2006 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 Obiecałem sobie nie więcej niż jeden odcinek dziennie A o szybach nie wspominajcie bo to już temat na następne opowiadanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 28.02.2006 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 A o szybach nie wspominajcie bo to już temat na następne opowiadanie to też prawda, wszystko prawda. usiłowanie morderstwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 28.02.2006 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 A o szybach nie wspominajcie bo to już temat na następne opowiadanie to też prawda, wszystko prawda. usiłowanie morderstwa... Ale za to jakie zakończenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 28.02.2006 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 Ale za to jakie zakończenie EEEEE !!!!!!!! o czymś nie wiem?????? To Ty ją później tenetego??? Ogłuszona była... fakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 28.02.2006 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 Długi, będziesz tak sączył po pare zdań wyrzuć z siebie ciąg dalszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.02.2006 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 dlugi nawijaj i powiedz jeszcze co Ona u Ciebie widziala , Aggi znaczy sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 28.02.2006 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 widziała niewiele bo drzwi skrupulatnie zamykałem , ale jak przychodziły do mnie koleżanki to jak trzaskała garami ........., o Jezu jak ona trzaskała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 28.02.2006 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 te drzwi miały "mleczną" szybę - czyli teatrzyk cieni a jak chciałam z detalami - to zwisałam z balkonu firanek nie miał, tylko popsute żaluzje on - to on, przyzwyczajony! Ale te nieszczęsne... (hmmm jak by to ująć ) istoty, co one przeżywały w chwilach ekstazy widząc w oknie morde moja i mojej koleżanki Małej Ani, usmiechniete z kiepami w ustach W zyciu sie lepiej nie bawiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.02.2006 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 I pomysl ile na kinie zaoszczedzilas !!! Jednak powinnas byc koledze wdzieczna, Ty i Mala Ania Biedne te dziewczeta byly , oj biedne (te w pokoju ofcors) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 28.02.2006 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 jak przychodziły do mnie koleżanki to jak trzaskała garami ........., o Jezu jak ona trzaskała reputację mi psujesz, a ja sie o image musze troszczyć, więc żeby tu misunderstanding nie było: nie trzaskałam przy gotowaniu (bo sie tym nie param), tylko tak sobie wyjmowałam, siadałam na krzesełku i waliłam jednym o drugi hej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts