Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak sie poznaliście

Aggi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 455
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

C.D. (specjalnie dla Żaby) opowiadanie: " O zboku za oknem" NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!! zamarł mi w gardle.

Spojrzałem na Mammaaggi . Stała trzymając się kurczowo parapetu z nienaturalnie poszarzałą twarzą. Ładnie sobie tutaj mieszkacie wyszeptała.....................................................................

Pierwszy rzut oka utwierdził mnie w moich przypuszczeniach..........

On tam był.............................................

C.D.N.

No masz :D ze sie tak zapytam...może urzekło ją piękno tegoz widoku :) ....a moze bladź ? :oops: :D

Pozdrawiam

długiA dużo masz takich przygód? Może jakiś blog?

maluszku n-lat w akademiku , potem mieszkanie wspólne na Pietrynie a potemjeszcze n-2 lat w kawlerskim stanie to i rozmaitych przygód się nazbierało póki nie poświęciłem wolności dla pewnej pięknej kobiety.

Niestety nie wszystkie nadają się do publikacji bo uczestnicy żyją a w kraju dominuje jest polityka prorodzinna, więc narazie powiem .................przemyślę :lol:

...w stroju jak najbardziej domowym , znaczy w dość obcisłej koszulce i dość słynnych już wtedy spodniach od dresu :lol:

te spodnie od dresu - sztandarowe odzienie długiego - wiśniowe w kolorze, kolana miały tak wypchane, że je sobie długi prawie przydeptywał, ale.... najistotniejszy był kompletny brak szwów w części centralnej :roll: , co umożliwiało w sprzyjających okolicznościach, pełną inwigilację. Długi nie utrudniał jej zanadto i nie szarpał sie bez sensu z jakąś tam bielizną... :wink: To chyba tłumaczy dlaczego do mnie przychodziły liczne koleżanki. :lol:

Poza tym długi w tym galowym stroju, w klapkach na bose nogi, w lutym, uzbrojony w pusty kubeł na smieci odbywał dalekie podróże taksówką :lol: :lol:

...w stroju jak najbardziej domowym , znaczy w dość obcisłej koszulce i dość słynnych już wtedy spodniach od dresu :lol:

te spodnie od dresu - sztandarowe odzienie długiego - wiśniowe w kolorze, kolana miały tak wypchane, że je sobie długi prawie przydeptywał, ale.... najistotniejszy był kompletny brak szwów w części centralnej :roll: , co umożliwiało w sprzyjających okolicznościach, pełną inwigilację. Długi nie utrudniał jej zanadto i nie szarpał sie bez sensu z jakąś tam bielizną... :wink: To chyba tłumaczy dlaczego do mnie przychodziły liczne koleżanki. :lol:

Poza tym długi w tym galowym stroju, w klapkach na bose nogi, w lutym, uzbrojony w pusty kubeł na smieci odbywał dalekie podróże taksówką :lol: :lol:

no nie :D że moje czy tego nie widziały 8)

[te spodnie od dresu - sztandarowe odzienie długiego - wiśniowe w kolorze, kolana miały tak wypchane, że je sobie długi prawie przydeptywał, ale.... najistotniejszy był kompletny brak szwów w części centralnej :roll: , co umożliwiało w sprzyjających okolicznościach, pełną inwigilację. Długi nie utrudniał jej zanadto i nie szarpał sie bez sensu z jakąś tam bielizną... :wink: To chyba tłumaczy dlaczego do mnie przychodziły liczne koleżanki. :lol:

Brak szwów zasadniczo spowodowany był nichlujstwem pracowników przemysłu lekkiego( na początku to one były ale w trakcie jakiegoś prania w tajemniczy sposób zniknęły) a Aggi choć z lekka już oswojona i przysposobiona do pewnych prac domowych (odkurzanie, prasowanie koszul) ciągle obawiała się kontaktu z igłą :lol: :lol: :lol: :lol:

A o taksówce miałaś nie mówić :evil: :evil: :evil:

przez was wylecę z pracy :lol: :lol: :lol:

długiA dużo masz takich przygód? Może jakiś blog?

maluszku n-lat w akademiku , potem mieszkanie wspólne na Pietrynie a potemjeszcze n-2 lat w kawlerskim stanie to i rozmaitych przygód się nazbierało póki nie poświęciłem wolności dla pewnej pięknej kobiety.

Niestety nie wszystkie nadają się do publikacji bo uczestnicy żyją a w kraju dominuje jest polityka prorodzinna, więc narazie powiem .................przemyślę :lol:

długi - nie zastanawiaj się tylko pisz :D

a Aggi choć z lekka już oswojona i przysposobiona do pewnych prac domowych (odkurzanie, prasowanie koszul) ciągle obawiała się kontaktu z igłą :lol: :lol: :lol: :lol:

ihahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: moje rżenie aktualnie słychać aż w Kutnie :lol: :lol:

nieprawda własnie mnie na slasku obudziły ... :lol: :lol:

a ten dresik to chocia firmowy był czy xxx-lecia ???

a Aggi choć z lekka już oswojona i przysposobiona do pewnych prac domowych (odkurzanie, prasowanie koszul) ciągle obawiała się kontaktu z igłą :lol: :lol: :lol: :lol:

ihahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: moje rżenie aktualnie słychać aż w Kutnie :lol: :lol:

nieprawda własnie mnie na slasku obudziły ... :lol: :lol:

a ten dresik to chocia firmowy był czy xxx-lecia ???

A może macie jakieś zdjątko długiego obleczonego w te dresikowe spodnie?

A może macie jakieś zdjątko długiego obleczonego w te dresikowe spodnie?

Oj Maluszku nawet gdyby my mieli, to chyba nie chcesz żeby my polegli śmiercią męczeńską :wink: . Pamiętaj, że długi może tu zaraz zaparkować pod moim oknem swoją maszynę i zacisnąć mi łapki na grdyczce. 8)