_Beti_ 01.03.2006 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 kurcze ja też czytam i te przerwy w lekturze są dość ale wiem musisz podnieść nastrój i atmosferę ale czyżby mama Agi zobaczyła córeczkę w oknie na przeciwko z tajemniczym mężczyzną, chyba jednak za daleko poszły moje fantazje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcychna 01.03.2006 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 C.D. (specjalnie dla Żaby) opowiadanie: " O zboku za oknem" NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!! zamarł mi w gardle. Spojrzałem na Mammaaggi . Stała trzymając się kurczowo parapetu z nienaturalnie poszarzałą twarzą. Ładnie sobie tutaj mieszkacie wyszeptała..................................................................... Pierwszy rzut oka utwierdził mnie w moich przypuszczeniach.......... On tam był............................................. C.D.N. No masz ze sie tak zapytam...może urzekło ją piękno tegoz widoku ....a moze bladź ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcychna 01.03.2006 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 dobrze, że nie prezentował czego innego Prawda? mógł naprzykład prezentować....kolorową soczystość farby na fasadzie budynku może był zagorzałym...nie wiedząc o tym ....czytelnikiem forum muratora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 01.03.2006 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 długi - nie bądź wiśnia i napisz dzisiaj ciąg dalszy A dużo masz takich przygód? Może jakiś blog? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 01.03.2006 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 długiA dużo masz takich przygód? Może jakiś blog? maluszku n-lat w akademiku , potem mieszkanie wspólne na Pietrynie a potemjeszcze n-2 lat w kawlerskim stanie to i rozmaitych przygód się nazbierało póki nie poświęciłem wolności dla pewnej pięknej kobiety. Niestety nie wszystkie nadają się do publikacji bo uczestnicy żyją a w kraju dominuje jest polityka prorodzinna, więc narazie powiem .................przemyślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 01.03.2006 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 ...w stroju jak najbardziej domowym , znaczy w dość obcisłej koszulce i dość słynnych już wtedy spodniach od dresu te spodnie od dresu - sztandarowe odzienie długiego - wiśniowe w kolorze, kolana miały tak wypchane, że je sobie długi prawie przydeptywał, ale.... najistotniejszy był kompletny brak szwów w części centralnej , co umożliwiało w sprzyjających okolicznościach, pełną inwigilację. Długi nie utrudniał jej zanadto i nie szarpał sie bez sensu z jakąś tam bielizną... To chyba tłumaczy dlaczego do mnie przychodziły liczne koleżanki. Poza tym długi w tym galowym stroju, w klapkach na bose nogi, w lutym, uzbrojony w pusty kubeł na smieci odbywał dalekie podróże taksówką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 01.03.2006 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 ...w stroju jak najbardziej domowym , znaczy w dość obcisłej koszulce i dość słynnych już wtedy spodniach od dresu te spodnie od dresu - sztandarowe odzienie długiego - wiśniowe w kolorze, kolana miały tak wypchane, że je sobie długi prawie przydeptywał, ale.... najistotniejszy był kompletny brak szwów w części centralnej , co umożliwiało w sprzyjających okolicznościach, pełną inwigilację. Długi nie utrudniał jej zanadto i nie szarpał sie bez sensu z jakąś tam bielizną... To chyba tłumaczy dlaczego do mnie przychodziły liczne koleżanki. Poza tym długi w tym galowym stroju, w klapkach na bose nogi, w lutym, uzbrojony w pusty kubeł na smieci odbywał dalekie podróże taksówką no nie że moje czy tego nie widziały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 01.03.2006 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 [te spodnie od dresu - sztandarowe odzienie długiego - wiśniowe w kolorze, kolana miały tak wypchane, że je sobie długi prawie przydeptywał, ale.... najistotniejszy był kompletny brak szwów w części centralnej , co umożliwiało w sprzyjających okolicznościach, pełną inwigilację. Długi nie utrudniał jej zanadto i nie szarpał sie bez sensu z jakąś tam bielizną... To chyba tłumaczy dlaczego do mnie przychodziły liczne koleżanki. Poza tym długi w tym galowym stroju, w klapkach na bose nogi, w lutym, uzbrojony w pusty kubeł na smieci odbywał dalekie podróże taksówką Brak szwów zasadniczo spowodowany był nichlujstwem pracowników przemysłu lekkiego( na początku to one były ale w trakcie jakiegoś prania w tajemniczy sposób zniknęły) a Aggi choć z lekka już oswojona i przysposobiona do pewnych prac domowych (odkurzanie, prasowanie koszul) ciągle obawiała się kontaktu z igłą A o taksówce miałaś nie mówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 01.03.2006 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 ależ taksówka zaczyna się rewelacyjnie, musi być ciąg dalszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 01.03.2006 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 ...w stroju jak najbardziej domowym , znaczy w dość obcisłej koszulce i dość słynnych już wtedy spodniach od dresu te spodnie od dresu - sztandarowe odzienie długiego - wiśniowe w kolorze, kolana miały tak wypchane, że je sobie długi prawie przydeptywał, ale.... najistotniejszy był kompletny brak szwów w części centralnej , co umożliwiało w sprzyjających okolicznościach, pełną inwigilację. Długi nie utrudniał jej zanadto i nie szarpał sie bez sensu z jakąś tam bielizną... To chyba tłumaczy dlaczego do mnie przychodziły liczne koleżanki. Poza tym długi w tym galowym stroju, w klapkach na bose nogi, w lutym, uzbrojony w pusty kubeł na smieci odbywał dalekie podróże taksówką przez was wylecę z pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 01.03.2006 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 długiA dużo masz takich przygód? Może jakiś blog? maluszku n-lat w akademiku , potem mieszkanie wspólne na Pietrynie a potemjeszcze n-2 lat w kawlerskim stanie to i rozmaitych przygód się nazbierało póki nie poświęciłem wolności dla pewnej pięknej kobiety. Niestety nie wszystkie nadają się do publikacji bo uczestnicy żyją a w kraju dominuje jest polityka prorodzinna, więc narazie powiem .................przemyślę długi - nie zastanawiaj się tylko pisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 01.03.2006 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 a Aggi choć z lekka już oswojona i przysposobiona do pewnych prac domowych (odkurzanie, prasowanie koszul) ciągle obawiała się kontaktu z igłą ihahahaha moje rżenie aktualnie słychać aż w Kutnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 01.03.2006 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 a Aggi choć z lekka już oswojona i przysposobiona do pewnych prac domowych (odkurzanie, prasowanie koszul) ciągle obawiała się kontaktu z igłą ihahahaha moje rżenie aktualnie słychać aż w Kutnie nieprawda własnie mnie na slasku obudziły ... a ten dresik to chocia firmowy był czy xxx-lecia ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 01.03.2006 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 a ten dresik to chocia firmowy był czy xxx-lecia ??? no masz! a jakże! z "Yadwiga sportsłer" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 01.03.2006 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 a Aggi choć z lekka już oswojona i przysposobiona do pewnych prac domowych (odkurzanie, prasowanie koszul) ciągle obawiała się kontaktu z igłą ihahahaha moje rżenie aktualnie słychać aż w Kutnie nieprawda własnie mnie na slasku obudziły ... a ten dresik to chocia firmowy był czy xxx-lecia ??? A może macie jakieś zdjątko długiego obleczonego w te dresikowe spodnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 01.03.2006 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 A może macie jakieś zdjątko długiego obleczonego w te dresikowe spodnie? Oj Maluszku nawet gdyby my mieli, to chyba nie chcesz żeby my polegli śmiercią męczeńską . Pamiętaj, że długi może tu zaraz zaparkować pod moim oknem swoją maszynę i zacisnąć mi łapki na grdyczce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 01.03.2006 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 to my go prask po łapkach ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 01.03.2006 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 to my go prask po łapkach ... my to kto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 01.03.2006 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 to my go prask po łapkach ... my to kto wielbiciele dresa ...znaczy sie miaukommando Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 01.03.2006 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Aggi - widzisz, nie musisz się o nic obawiać. Miaukomando Cię obroni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts