Majka 01.03.2006 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 obroni, obroni To bronia tez u dlugiego bywała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 01.03.2006 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 obroni, obroni To bronia tez u dlugiego bywała? i nie broniła się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 01.03.2006 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 aaa brony mu zapakowała ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 01.03.2006 15:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 aaa brony mu zapakowała ?? a brony zaparkowała przed domem koło przyczepy z burakiem cukrowym , bo zajrzała po drodze do skupu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 01.03.2006 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 aaa brony mu zapakowała ?? a brony zaparkowała przed domem koło przyczepy z burakiem cukrowym , bo zajrzała po drodze do skupu znaczy sie w skupie mieli promocje buraka a krawata dawali ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 01.03.2006 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 a Aggi choć z lekka już oswojona i przysposobiona do pewnych prac domowych (odkurzanie, prasowanie koszul) ciągle obawiała się kontaktu z igłą ihahahaha moje rżenie aktualnie słychać aż w Kutnie nieprawda własnie mnie na slasku obudziły ... a ten dresik to chocia firmowy był czy xxx-lecia ??? ... a mnie w Wielkopolsce , ... że też wcześniej nie "odkryłem" tego, ... cały się "zaczytowywuję" i odrabiam zaległości w ekscytującej opowieści długiego (pisz dłuższe te odcinki "please") pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 01.03.2006 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Witaj Chef będę sie starał choć i tak kradnę czas. Mogę za to obiecać ,że jak skończę o zboku to opowiem wam jak to było z moim wspaniałym wąsem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 01.03.2006 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 ... bardzo dziekuję ... no nie długi ... straciłeś wąsy pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 01.03.2006 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 przypalił sobie? a może to było w ramach protestu, że Polska przerąbała mecz czekam na rozwój wypadków, ale o tej taksówce prosze dokończyć, a nie zmieniać szybciutko temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 01.03.2006 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 no masz! a jakże! z "Yadwiga sportsłer" to znana marka napewno wspomagala naturalny wdziek Dlugiego. Jestem nastawiona dzisiaj na minimum dwa odcinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 01.03.2006 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Jestem nastawiona dzisiaj na minimum dwa odcinki Ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 01.03.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Jestem nastawiona dzisiaj na minimum dwa odcinki Ja też ... też bym "kciał" drugi cycuszek http://www.chefpaul.5gigs.com/anim2/smerf2.gif pzdr ps - ... przeczytałem już wszystkie "od dechy, do dechy" i zacząłem się "letko" niecierpliwic co z CD (tym bardziej, że się już pakuję do "wylotu") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 01.03.2006 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Długi !!! Ty serca nie masz !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 01.03.2006 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Serce mam ale obiecałem sobie tylko jeden dziennie i teraz ćwiczę silną wolę. to znana marka napewno wspomagala naturalny wdziek Dlugiego. W owem beztroskim i radosnym okresie mojego życia niewiele zwracałem uwagi na szczegóły stroju . Wychodziłem z założenia ,że ładny to i bez ubrania dobrze wygląda i było mi z tym za@#$%^ dobrze. Do jutra kochane robaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 02.03.2006 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Niesmialo przypominam ze juz jest "jutro" ! dres dresem, wole sobie go nie wyobrazac, czekam na dalszy ciag o zboczeńcu z goła dupką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 02.03.2006 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Zielona dresy tak w ogóle to były dwa różniące się jedynie kolorem i oba tak samo powyciągane.Ale za to jakie wygodne ......mhummmmmm no może w tym zielonym pozostało więcej nitek stanowiących szwy. A ..... co do wyobrażeń to wiesz ..... musiał działać bo koleżanki mojej koleżanki dość tłumnie przychodziły oglądać ...................dres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 02.03.2006 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 no cóz ... jesli nick nie dotyczy wzrostu jedynie to...ten, nie ma sie co dziwić koleżankom kobieta też człowiek ps. zboczeniec czeka i mu przykro ze przestałes o nim pisac pomimo licznego grona jego fanów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 02.03.2006 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 no cóz ... jesli nick nie dotyczy wzrostu jedynie to...ten, nie ma sie co dziwić koleżankom kobieta też człowiek no nie wiem, może jednak dres był............. coś mi przemyka przez łepetynę, jakaś zasada dwóch palców, czy coś takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.03.2006 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Długi - jest już 10:35 i nie ma nowego odcinka Czekam z utęsknieniem na ciąg dalszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras 02.03.2006 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Pewnie narażę się niektórym fankom długiego... tym obecnym włączając w to "sam wiesz kogo" przyznam, że czytając twoją story dobrze się bawię a mój stosunek z niechętnego (sam wiesz dlaczego) zmienił się dochodząc do stanu głośnego rechotu w pracy No i sekunadantów podgrzewających atn masz wybornych.... Dołączam do tropicieli (ob)scenek pzdr miras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts