Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak sie poznaliście

Aggi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 455
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

a Aggi choć z lekka już oswojona i przysposobiona do pewnych prac domowych (odkurzanie, prasowanie koszul) ciągle obawiała się kontaktu z igłą :lol: :lol: :lol: :lol:

ihahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: moje rżenie aktualnie słychać aż w Kutnie :lol: :lol:

nieprawda własnie mnie na slasku obudziły ... :lol: :lol:

a ten dresik to chocia firmowy był czy xxx-lecia ???

... a mnie w Wielkopolsce :lol: :lol: :lol: , ... że też wcześniej nie "odkryłem" tego, ... cały się "zaczytowywuję" i odrabiam zaległości w ekscytującej opowieści długiego :o (pisz dłuższe te odcinki "please") :)

pozdrawiam serdecznie

Jestem nastawiona dzisiaj na minimum dwa odcinki 8)

Ja też :D

... też bym "kciał" drugi cycuszek

http://www.chefpaul.5gigs.com/anim2/smerf2.gif

pzdr

ps - ... przeczytałem już wszystkie "od dechy, do dechy" i zacząłem się "letko" niecierpliwic co z CD (tym bardziej, że się już pakuję do "wylotu") :)

Serce mam ale obiecałem sobie tylko jeden dziennie i teraz ćwiczę silną wolę.

to znana marka

napewno wspomagala naturalny wdziek Dlugiego.

W owem beztroskim i radosnym okresie mojego życia niewiele zwracałem uwagi na szczegóły stroju . Wychodziłem z założenia ,że ładny to i bez ubrania dobrze wygląda i było mi z tym za@#$%^ dobrze.

Do jutra kochane robaczki :D :D :D

Zielona dresy tak w ogóle to były dwa różniące się jedynie kolorem i oba tak samo powyciągane.Ale za to jakie wygodne ......mhummmmmm

no może w tym zielonym pozostało więcej nitek stanowiących szwy.

A ..... co do wyobrażeń to wiesz ..... musiał działać bo koleżanki mojej koleżanki dość tłumnie przychodziły oglądać ...................dres :wink: :lol: :lol:

no cóz ... jesli nick nie dotyczy wzrostu jedynie to...ten, nie ma sie co dziwić koleżankom :wink: kobieta też człowiek :wink:

no nie wiem, może jednak dres był............. coś mi przemyka przez łepetynę, jakaś zasada dwóch palców, czy coś takiego :roll: 8)

Pewnie narażę się niektórym fankom długiego... tym obecnym 8) włączając w to :roll: "sam wiesz kogo" przyznam, że czytając twoją story dobrze się bawię a mój stosunek z niechętnego (sam wiesz dlaczego) zmienił się dochodząc do stanu głośnego rechotu w pracy :lol:

No i sekunadantów podgrzewających atn masz wybornych....

Dołączam do tropicieli (ob)scenek 8)

pzdr

miras