rrmi 02.03.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Moze czas na msze zaczac zbierac Aggi cos Ty nawyprawiala? dlugi poczciwina z Niego byl , mielismy sie razem napic piwka w wakacje Dobry byl z Niego czlowiek W sumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 02.03.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 w sumie fakt ciekawe kto dresy z kolekcji Yadwiga Sportłer odziedziczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.03.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 ciekawe kto dresy z kolekcji Yadwiga Sportłer dziedziczy... na mnie za dlugie sa , moze Ty wez? A ja moze wezme tego peceta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.03.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 ciekawe kto dresy z kolekcji Yadwiga Sportłer dziedziczy... na mnie za dlugie sa , moze Ty wez? A ja moze wezme tego peceta? a zostanie coś jeszcze dla innych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 02.03.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 ja mam strasznie krotkie nozki rrmi ... ale z kolei w bordowym mi do twarzy ..i teraz nie wiem bierz peceta. a jest moze lorneta ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.03.2006 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 ja mam strasznie krotkie nozki rrmi ... ale z kolei w bordowym mi do twarzy ..i teraz nie wiem Wiesz mam pomysl . Ja tez mam krotkie , wiec jak obetniemy nogawki od spodni to nam jeszcze po dlugiej spodnicy na lebka wyjdzie .Spodnie Twoje ofcors Pecet moj , trzeba sobie przypomniec co dla Maluszka? W razie czego poswiece swoja spodnice Co Ty na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.03.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 ja mam strasznie krotkie nozki rrmi ... ale z kolei w bordowym mi do twarzy ..i teraz nie wiem Wiesz mam pomysl . Ja tez mam krotkie , wiec jak obetniemy nogawki od spodni to nam jeszcze po dlugiej spodnicy na lebka wyjdzie .Spodnie Twoje ofcors Pecet moj , trzeba sobie przypomniec co dla Maluszka? W razie czego poswiece swoja spodnice Co Ty na to? W razie co to mogę resztki nitek z dresów na pamiątkę zatrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 02.03.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 no to stoi Maluszkowi sie tez kiecke bordowa wykroi . szkoda dlugiego ..dobrze sie zapowiadal... ale - wiadomo - nie miala Aggi innego wyjscia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 02.03.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 nawet na nitki sie nie załapałam zadnej pamiątki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 02.03.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 ... W razie co to mogę resztki nitek z dresów na pamiątkę zatrzymać Maluszku nitki były w zielonych....a te zielone niezagospodarowane jeszcze są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.03.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Zielonooka - no jedną niteczkę to mogę Ci dać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.03.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 ... W razie co to mogę resztki nitek z dresów na pamiątkę zatrzymać Maluszku nitki były w zielonych....a te zielone niezagospodarowane jeszcze są anSi - a nitki to miały zostać z resztek tych bordowych co je rrmi na spódnice przerobiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.03.2006 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 A co bedzie jak sie okaze , ze dlugi testamentem na Aggi wszystko napisal? W sumie ja i tak stratna nie bede , bo my z Aggi juz po slowie jestesmy , dobra to sie z Wami tez podziele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 02.03.2006 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Zielonooka - no jedną niteczkę to mogę Ci dać nooo choc jedna poprosze (chlip chlip ) bede czule na nia patrzec i ...wzdychac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 02.03.2006 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Żyję żyję ale chiba tylko do rana . Ona dopiero jutro to przeczyta a z rańca będzie miała strasznego kaca i sam juz nie wiem czy to dobrze czy źle Renia jakby co to przewaletujesz parę dni????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 02.03.2006 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 A co bedzie jak sie okaze , ze dlugi testamentem na Aggi wszystko napisal? to prawdopodobne jest rrmi . tutaj lezy biedny Dlugi co zapisal Aggi wszystkie dlugi. i dres. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 02.03.2006 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 A jutro wam opowiem jak wzorem hinduskich żon o mało samospalenia nie popełniłem .Płonąc..................................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 02.03.2006 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 z ostatniej chwili: Wiosny nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 03.03.2006 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 relikwie po długim drogo sprzedam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bosia 03.03.2006 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 relikwie po długim drogo sprzedam To ja poprosze "widok z okna", bom strasznie ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts