Frater 13.03.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 Witam, Poszukuje ekipy do sporego remontu poniemieckiego domu.Firma, ktora mmiala to robic pojechala "nach niemczurow" bo tam wiecej placa... Jsli macie ekipe godna uwagi z wolna moca przerobowa, lub jesli mozesz podjac sie takiego remontu... Prosze o info na PW lub w watku. Zakres prac:wykonanie lazienkiwymiana podlogtynkielewacja... Pozdrawiam Frater Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 14.03.2006 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Jak dobrze zapłacisz,moge pojechac i na zachód:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysiek W 27.01.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 Witam! Kupiłem dom w pobliżu w Piotrkowie Borowskim, bardzo podobne mam problemy. Właściwie chodzi o remont, mieliśmy pseudo fachowców, i nie chcemy ich ponownie pomimo, że są tani. Jeżeli mógłbym prosić o jakieś namiary byłbym wdzięczny. Na wiosnę chcę robić wylewki i tynki cementowo-wapienne. Szukam też kogoś od schodów drewnianych i zabudowy poddasza. Szukałem kogoś z okolic Strzelina, ale nie ma a miejscowi są drożsi i ceny z kosmosu. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malcu 28.01.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Witam! czy nadal poszukuje pan ekipy jezeli tak prose o kontakt na nr tel 501037622 w gdzie dokładnie lezy ta miejscowośc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adasibeata 29.01.2008 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 oj ja tez mialem przejscia z budowlancami. dom remontowaly mi w sumie 3 ekipy, pierwsza nawet oszukala mnie na kase. przepraszam,ze wyrazam swoja frustracje tutaj,ale kto mial do czynienia z naszymi "fachurami"wie jak trudno trafic na kogos solidnego. w koncu trafilem dobrze-na prawdziwych budowlancow,a nie przyuczonych fachurow,ktorzy nie zacznaja dnia bez kilku piwek(tak audentycznie bylo). jesli ktos jest zainteresowany namiarem na polecana przeze mnie firme z checia sie podziele.najlepiej na meila [email protected]pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrborkowski 29.01.2008 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Witam Chcę zapytać czy oferta jest aktualna ?Gdzie jest ta miejscowość ? /proszę określić powiat/Poniewarż jesteśmy z gór /nowosądeckie/ chciałbym wiedzieć czy była by możliwość noclegu i wyżywienia.Tak wstepnie ceny robót będą częściowo na dniówki ,i częściowo na akordWarunki płatności co tydzień akontem.Informuję że obecnie jeszcze przez miesiąc może nie przez cały luty jesteśmy zajęciw swojej miejscowości remontujemy dom przed weselemUprzejmie proszę o podanie wysokości stawki na godzinę którą Pan byłby w stanie zaplacić,gdyz to da mi możliwość orjętacji czy ta robota jest dlanas a resztę myślę że się dogadamy .Jeżeli to Pana interesuje to uprzejmie proszę o poważną odpowiedz" tylko bez młodzienczych humorów". Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 29.01.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Młodzieńcze humory??) Kurde,wiadomo ze bedzie płacił Zehn ojro per stunde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrborkowski 01.02.2008 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Wyprzedziłęś temat bo nawet nie odpowiedział a o płaceniu niema mowy a może szuka chłopaków którym zapłaci ale nic, bo takie zapłaty też bywają tylko że znami góralami by mu to nie wysło ,bo wisiołbyk za ziobro u komina swojek chałupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 02.02.2008 05:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Za ziobro?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts