Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ekipa do remontu domu - dolnoslaskie, Borek Strz.

Recommended Posts

Witam,

Poszukuje ekipy do sporego remontu poniemieckiego domu.

Firma, ktora mmiala to robic pojechala "nach niemczurow" bo tam wiecej placa...

Jsli macie ekipe godna uwagi z wolna moca przerobowa, lub jesli mozesz podjac sie takiego remontu... Prosze o info na PW lub w watku.

Zakres prac:

wykonanie lazienki

wymiana podlog

tynki

elewacja

...

Pozdrawiam

Frater

• 1 year później...
Witam! Kupiłem dom w pobliżu w Piotrkowie Borowskim, bardzo podobne mam problemy. Właściwie chodzi o remont, mieliśmy pseudo fachowców, i nie chcemy ich ponownie pomimo, że są tani. Jeżeli mógłbym prosić o jakieś namiary byłbym wdzięczny. Na wiosnę chcę robić wylewki i tynki cementowo-wapienne. Szukam też kogoś od schodów drewnianych i zabudowy poddasza. Szukałem kogoś z okolic Strzelina, ale nie ma a miejscowi są drożsi i ceny z kosmosu. Z góry dziękuję.

oj ja tez mialem przejscia z budowlancami. dom remontowaly mi w sumie 3 ekipy, pierwsza nawet oszukala mnie na kase. przepraszam,ze wyrazam swoja frustracje tutaj,ale kto mial do czynienia z naszymi "fachurami"wie jak trudno trafic na kogos solidnego. w koncu trafilem dobrze-na prawdziwych budowlancow,a nie przyuczonych fachurow,ktorzy nie zacznaja dnia bez kilku piwek(tak audentycznie bylo). jesli ktos jest zainteresowany namiarem na polecana przeze mnie firme z checia sie podziele.najlepiej na meila [email protected]

pozdrawiam

Witam

Chcę zapytać czy oferta jest aktualna ?

Gdzie jest ta miejscowość ? /proszę określić powiat/

Poniewarż jesteśmy z gór /nowosądeckie/ chciałbym wiedzieć czy była by możliwość noclegu i wyżywienia.

Tak wstepnie ceny robót będą częściowo na dniówki ,i częściowo na akord

Warunki płatności co tydzień akontem.

Informuję że obecnie jeszcze przez miesiąc może nie przez cały luty jesteśmy zajęci

w swojej miejscowości remontujemy dom przed weselem

Uprzejmie proszę o podanie wysokości stawki na godzinę którą Pan byłby w stanie zaplacić,gdyz to da mi możliwość orjętacji czy ta robota jest dlanas a resztę myślę że się dogadamy .

Jeżeli to Pana interesuje to uprzejmie proszę o poważną odpowiedz" tylko bez młodzienczych humorów".

Pozdrawiam