Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

czy można by usuwać ewidentych chamów???

noblokers

Recommended Posts

niech sobie brele lepsze kupi i patrzy za co płaci i co odbiera

http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1099497#1099497

zaznaczam że dla mnie to forum jest miejscem wymiany myśli o budowie i nie tylko, ale wiem że trafiają tu osoby które naprawde szukają pomocy lub porady...

czy więc można by usuwac osobnikow którzy ewidentnie mają problemy z własną osobowością (może wynika to z problemów z męskością) i ich jedyna obecność na forum to w zdecydowanej większości chamskie odzywki... co łatwo sprawdzić czytając o czym tenże osobnik pisze na tym forum... na pewno nie o budownictwie

pisze tylko dlatego że nic mnie nie lączy z ta osobą (I ciesze się z tego powodu) a denerwuje mnie że czytając o problemie kogoś z forum muszę po drodze czytać takie śmiecie jak niektórzy wypisują....

• Odpowiedzi 79
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1099497#1099497

zaznaczam że dla mnie to forum jest miejscem wymiany myśli o budowie i nie tylko, ale wiem że trafiają tu osoby które naprawde szukają pomocy lub porady...

czy więc można by usuwac osobnikow którzy ewidentnie mają problemy z własną osobowością (może wynika to z problemów z męskością) i ich jedyna obecność na forum to w zdecydowanej większości chamskie odzywki... co łatwo sprawdzić czytając o czym tenże osobnik pisze na tym forum... na pewno nie o budownictwie

pisze tylko dlatego że nic mnie nie lączy z ta osobą (I ciesze się z tego powodu) a denerwuje mnie że czytając o problemie kogoś z forum muszę po drodze czytać takie śmiecie jak niektórzy wypisują....

nonblokers - ciut pokory jesli łaska swiezy ( i to bardzo swiezy) forumowiczu 8) :lol:

Ty nie lubisz , a sa ludzie ktorzy lubia, nikt Ci czytac nie kaze ani watkow Selimma ani nawet tego forum ;),

a az tak histeryczna reakcja z Twojej strony moze swiadczyc o problemach z wlasna osobowoscia ( a moze i o zgrozo meskoscia :o )

- pisze to dlatego ze Selima krytykujesz a sam tym stwierdzeniem , cytuje:

osobnikow którzy ewidentnie mają problemy z własną osobowością (może wynika to z problemów z męskością)

a w watku o ktory jest awantura:

....mało czasu by tracić czas i nerwy na popisy gnojków którzy maja chyba problemy z własnym ptakiem...

jedziesz na poziome argumetacji ponizej zera .... jak juz krytykowac to moze samemu nalezalo by swiecic przykładem , co?

jak to bylo? żdzbło w oku blizniego a belki w swoim....? :D

dużo pracuje, mam mało czasu

i własnie czytając forum, tak jak przed 10 minutami szkoda mi czasu... bo czytam że ktoś się zwierzył z problemu, chciałbym pomóc... amusze czytac jakieś wypowiedzi smiecie.... które tylko służą nabijaniu się z kogoś i upokarzaniu go...

owszem jestem nowy, co chyba nie znaczy, że nie wolno miec zdania....

nie wiem kto tu kogo lubi i mało mnie to obchodzi... foryum jest dla wszystkich.... ale nie dla zaśmiecających to...

nie moga sobie znaleźć miejsca na onecie...

spojrzałem szybko

http://forum.muratordom.pl/search.php?search_author=selimm

gdzie tu jakaś merytoryka, albo sprawy budowlane???

uczestnicze w kilku forach..... tematycznych.... np vectra club itd.... ale tam takich osobników piszących nie na temat, a jedynie żasmiecających natychmiast sie usuwa....

chodzi o dobro forum i tyle

powtarzam - chcesz miec misje "uzdrowienia forum"?

fajnie, ale raz - spytaj innych uzytkownikow czy tez podzielaja Twoj poglad

dwa - odwieczny problem - cenzury, wolnbosci wypowiedzi i internetu (nie chce mi sie tego watku rozwijac)

a TRZY i to najwazniejsze - jesli masz taka wizje to sam musisz sie pilnowac co mowisz i jak mowisz , to co napisales w pierwszym poscie totalnie SKOMPROMITOWAŁO Ciebie i Twoja argumentacje - totalny samobój w Twoim wykonaniu Kolego :lol:

nooo chyba ze sa rowni i rowniejsi? :wink:

(ps. nie znosze pieniaczy)

jasne

dlatego wnosze nalezy usunąć mnie i tego gościa...

powiem szczerze poniosło mnie... a jak zobaczyłem że on tak non stop pisze.....

dlatego dziękuję za dyskusję

nie wiedziałem że tu takie formy wypowiedzi jak kolegi mają tak szerokie poparcie... a skoro kolega zaatakował czyjeś oczy, pomyślałem tylko że może sam ma chora inną część ciała i przepraszam go za to mocno.... ta choroba nie znaczy że go mam obrażać...

koniec, nie mam nic do niego, niech tylko nie żasmieca forum, a na dyskusje o niczym ni emam ochoty

PAPAPAPA

przepraszam

Ja tu sie nisko klaniac i dzienkowac za dobre słowo

mnie sie od razu uruchomic wyobraznia ile by trza

gorzołki postawić ? policzyc trza ilosc postow

przez kazdego pisacza +ilosc gardłow

pomnozyc to przez wspolczynnik Redakcji (ona musi wynosic conajmniej 3 flaszki) to mnie wychodzic ze Wy juz nic nie pisac , bo biedny kot w ruine popasc ...

Ja też selimmka lubie :wink: Chyba za ten niewyparzony :roll: język. Szkoda tylko, że tak często dostaje po łapach od Redakcji :-?

Selimm miał wprawdzie "mocne" wejście (w negatywnym znaczeniu tego słowa),ale doskonale wtopił się w to forum i od dłuższego czasu stanowi jego koloryt ;) To zresztą zdają się potwierdzać reakcje wielu forumowiczów, broniących go zawzięcie przed Kochaną Redakcją.

Ja też selimmka lubie :wink: Chyba za ten niewyparzony :roll: język. Szkoda tylko, że tak często dostaje po łapach od Redakcji :-?

Selimm miał wprawdzie "mocne" wejście (w negatywnym znaczeniu tego słowa),ale doskonale wtopił się w to forum i od dłuższego czasu stanowi jego koloryt ;) To zresztą zdają się potwierdzać reakcje wielu forumowiczów, broniących go zawzięcie przed Kochaną Redakcją.

Bo my strasznie lubimy tego naszego forumowego sierściuszka :D

ja bardzo przepraszam że ruszyłem jakąś forumowa ikone i kogoś komu wszystko wolno pisać (skoro jemu wolno o brelach a mi o ptakach nie)...

nic do niego nie mam, nigdy mi za skórę nie zalazł

poprostu zdenerwowałem się że ktoś ma problem a ktoś inny go wyśmiewa....

poza tym uważam że w takim dziale jak wymiana doświadczeń ludzie szukają rozwiązań,pomocy, dzielą się doświadczeniami..

więc może z takimi uwagami jak w jednym z wątków....

1. pogodzic sie

2.wyczekac kiedy bedzie szedł na wazne spotkanie i pociagnac mu z banki -niech idzie ale z krzywym nosem

3. hmm....nie wiem

no..z mondrym to i pogadać jest o czym ...

niech kolega się popisuje gdzie indziej...

może zakończmy ten wątek i tyle

Jak ja tu zerknąć z rana , to mnie głowa rozbolec

ja nic nie pisać ino isc po dobra receptura

co pamietac czasy Mieszka 1 ...dla panow soplica

dla paniow krupnik .....a dla gospodarza topilca to ja miec flaszka denaturata

ja miec pytanie do pana blokersa z Garbowa :

czy te problemy z ptaszkiem to zna z autopsji ?