noblokers 13.03.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 niech sobie brele lepsze kupi i patrzy za co płaci i co odbiera http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1099497#1099497 zaznaczam że dla mnie to forum jest miejscem wymiany myśli o budowie i nie tylko, ale wiem że trafiają tu osoby które naprawde szukają pomocy lub porady... czy więc można by usuwac osobnikow którzy ewidentnie mają problemy z własną osobowością (może wynika to z problemów z męskością) i ich jedyna obecność na forum to w zdecydowanej większości chamskie odzywki... co łatwo sprawdzić czytając o czym tenże osobnik pisze na tym forum... na pewno nie o budownictwie pisze tylko dlatego że nic mnie nie lączy z ta osobą (I ciesze się z tego powodu) a denerwuje mnie że czytając o problemie kogoś z forum muszę po drodze czytać takie śmiecie jak niektórzy wypisują.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oli_oli 13.03.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 O kolega mało jeszcze wie. Mi osobiście "Ta" osoba wcale nie przeszkadza wszyscy (prawie wszyscy jak widać) ją znają i lubią. Wiadomo skąd "Ta" osoba ma karteczakę. KABEL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 13.03.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 niech sobie brele lepsze kupi i patrzy za co płaci i co odbiera http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1099497#1099497 zaznaczam że dla mnie to forum jest miejscem wymiany myśli o budowie i nie tylko, ale wiem że trafiają tu osoby które naprawde szukają pomocy lub porady... czy więc można by usuwac osobnikow którzy ewidentnie mają problemy z własną osobowością (może wynika to z problemów z męskością) i ich jedyna obecność na forum to w zdecydowanej większości chamskie odzywki... co łatwo sprawdzić czytając o czym tenże osobnik pisze na tym forum... na pewno nie o budownictwie pisze tylko dlatego że nic mnie nie lączy z ta osobą (I ciesze się z tego powodu) a denerwuje mnie że czytając o problemie kogoś z forum muszę po drodze czytać takie śmiecie jak niektórzy wypisują.... nonblokers - ciut pokory jesli łaska swiezy ( i to bardzo swiezy) forumowiczu Ty nie lubisz , a sa ludzie ktorzy lubia, nikt Ci czytac nie kaze ani watkow Selimma ani nawet tego forum , a az tak histeryczna reakcja z Twojej strony moze swiadczyc o problemach z wlasna osobowoscia ( a moze i o zgrozo meskoscia ) - pisze to dlatego ze Selima krytykujesz a sam tym stwierdzeniem , cytuje: osobnikow którzy ewidentnie mają problemy z własną osobowością (może wynika to z problemów z męskością) a w watku o ktory jest awantura: ....mało czasu by tracić czas i nerwy na popisy gnojków którzy maja chyba problemy z własnym ptakiem... jedziesz na poziome argumetacji ponizej zera .... jak juz krytykowac to moze samemu nalezalo by swiecic przykładem , co? jak to bylo? żdzbło w oku blizniego a belki w swoim....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
noblokers 13.03.2006 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 dużo pracuje, mam mało czasu i własnie czytając forum, tak jak przed 10 minutami szkoda mi czasu... bo czytam że ktoś się zwierzył z problemu, chciałbym pomóc... amusze czytac jakieś wypowiedzi smiecie.... które tylko służą nabijaniu się z kogoś i upokarzaniu go... owszem jestem nowy, co chyba nie znaczy, że nie wolno miec zdania.... nie wiem kto tu kogo lubi i mało mnie to obchodzi... foryum jest dla wszystkich.... ale nie dla zaśmiecających to... nie moga sobie znaleźć miejsca na onecie... spojrzałem szybkohttp://forum.muratordom.pl/search.php?search_author=selimmgdzie tu jakaś merytoryka, albo sprawy budowlane??? uczestnicze w kilku forach..... tematycznych.... np vectra club itd.... ale tam takich osobników piszących nie na temat, a jedynie żasmiecających natychmiast sie usuwa.... chodzi o dobro forum i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 13.03.2006 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 powtarzam - chcesz miec misje "uzdrowienia forum"? fajnie, ale raz - spytaj innych uzytkownikow czy tez podzielaja Twoj poglad dwa - odwieczny problem - cenzury, wolnbosci wypowiedzi i internetu (nie chce mi sie tego watku rozwijac) a TRZY i to najwazniejsze - jesli masz taka wizje to sam musisz sie pilnowac co mowisz i jak mowisz , to co napisales w pierwszym poscie totalnie SKOMPROMITOWAŁO Ciebie i Twoja argumentacje - totalny samobój w Twoim wykonaniu Kolego nooo chyba ze sa rowni i rowniejsi? (ps. nie znosze pieniaczy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 13.03.2006 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 jak miałem 15 postow to nie wiedzialem jak sie avanta wkleja - pachnie mi to prowokacją ...miłej zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
noblokers 13.03.2006 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 jasne dlatego wnosze nalezy usunąć mnie i tego gościa... powiem szczerze poniosło mnie... a jak zobaczyłem że on tak non stop pisze..... dlatego dziękuję za dyskusję nie wiedziałem że tu takie formy wypowiedzi jak kolegi mają tak szerokie poparcie... a skoro kolega zaatakował czyjeś oczy, pomyślałem tylko że może sam ma chora inną część ciała i przepraszam go za to mocno.... ta choroba nie znaczy że go mam obrażać... koniec, nie mam nic do niego, niech tylko nie żasmieca forum, a na dyskusje o niczym ni emam ochoty PAPAPAPA przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oli_oli 13.03.2006 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 Tak to już u nas jest trzeba się przyzwyczaić. Ech ci budowlańcy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 13.03.2006 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 szkoda ze pan szpec od ptaszkow tak szybko uciekł trudno ....teraz pewnie wpadnie Krysia z gazowni bo w koncu jakiegos haka na rano trza miec .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 13.03.2006 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 Noblokers Zaszedl ci widac Selimm za skore . Ale po co zaraz zakladac nienawistne watki ?Selimm jest tu lubiany . Nie wiedziales ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 13.03.2006 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 Ja też selimmka lubie Chyba za ten niewyparzony język. Szkoda tylko, że tak często dostaje po łapach od Redakcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.03.2006 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 Ja tez jestem za usuwaniem chamow , jak zalozyciel we watka . Tylko po co Selima do tego mieszac? Nie bardzo rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 13.03.2006 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 Ja tu sie nisko klaniac i dzienkowac za dobre słowo mnie sie od razu uruchomic wyobraznia ile by trza gorzołki postawić ? policzyc trza ilosc postow przez kazdego pisacza +ilosc gardłow pomnozyc to przez wspolczynnik Redakcji (ona musi wynosic conajmniej 3 flaszki) to mnie wychodzic ze Wy juz nic nie pisac , bo biedny kot w ruine popasc ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 14.03.2006 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Ja też selimmka lubie Chyba za ten niewyparzony język. Szkoda tylko, że tak często dostaje po łapach od Redakcji Selimm miał wprawdzie "mocne" wejście (w negatywnym znaczeniu tego słowa),ale doskonale wtopił się w to forum i od dłuższego czasu stanowi jego koloryt To zresztą zdają się potwierdzać reakcje wielu forumowiczów, broniących go zawzięcie przed Kochaną Redakcją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 14.03.2006 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Ja też selimmka lubie Chyba za ten niewyparzony język. Szkoda tylko, że tak często dostaje po łapach od Redakcji Selimm miał wprawdzie "mocne" wejście (w negatywnym znaczeniu tego słowa),ale doskonale wtopił się w to forum i od dłuższego czasu stanowi jego koloryt To zresztą zdają się potwierdzać reakcje wielu forumowiczów, broniących go zawzięcie przed Kochaną Redakcją. Bo my strasznie lubimy tego naszego forumowego sierściuszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 14.03.2006 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Noblokers, podejdź z usmiechem do zycia i luzacko jak Nasz Selimek. Toć On światełkiem w tunelu tego forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 14.03.2006 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Z Selimmkiem jest wesoło, jak zobaczyłam wątek o stukaniu w rurach, to miałam 100% pewności, że Sierściuch o Fraglesach napisze - nie zawiodł mnie Autorowi wątku więcej uśmiechu i dystansu życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
noblokers 14.03.2006 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 ja bardzo przepraszam że ruszyłem jakąś forumowa ikone i kogoś komu wszystko wolno pisać (skoro jemu wolno o brelach a mi o ptakach nie)... nic do niego nie mam, nigdy mi za skórę nie zalazł poprostu zdenerwowałem się że ktoś ma problem a ktoś inny go wyśmiewa.... poza tym uważam że w takim dziale jak wymiana doświadczeń ludzie szukają rozwiązań,pomocy, dzielą się doświadczeniami.. więc może z takimi uwagami jak w jednym z wątków.... niech sobie brele lepsze kupi i patrzy za co płaci i co odbiera 1. pogodzic sie 2.wyczekac kiedy bedzie szedł na wazne spotkanie i pociagnac mu z banki -niech idzie ale z krzywym nosem 3. hmm....nie wiem no..z mondrym to i pogadać jest o czym ... niech kolega się popisuje gdzie indziej... może zakończmy ten wątek i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 14.03.2006 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Jak ja tu zerknąć z rana , to mnie głowa rozbolec ja nic nie pisać ino isc po dobra receptura co pamietac czasy Mieszka 1 ...dla panow soplicadla paniow krupnik .....a dla gospodarza topilca to ja miec flaszka denaturata ja miec pytanie do pana blokersa z Garbowa :czy te problemy z ptaszkiem to zna z autopsji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 14.03.2006 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Selek , jako Kocisko Forumowe to chyba waleriana bedziesz czestowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts