Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

czy można by usuwać ewidentych chamów???

noblokers

Recommended Posts

Oj przydałaby się taka walerianka, tym którzy nie stali w kolejce jak poczucie humoru rozdawano :roll:

Selimm, przygotuj większe ilości i strzykawę, trza podawać dożylnie, szybciej działa.

• Odpowiedzi 79
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

ja bardzo przepraszam że ruszyłem jakąś forumowa ikone i kogoś komu wszystko wolno pisać (skoro jemu wolno o brelach a mi o ptakach nie)...

nic do niego nie mam, nigdy mi za skórę nie zalazł

poprostu zdenerwowałem się że ktoś ma problem a ktoś inny go wyśmiewa....

poza tym uważam że w takim dziale jak wymiana doświadczeń ludzie szukają rozwiązań,pomocy, dzielą się doświadczeniami..

więc może z takimi uwagami jak w jednym z wątków....

niech sobie brele lepsze kupi i patrzy za co płaci i co odbiera

1. pogodzic sie

2.wyczekac kiedy bedzie szedł na wazne spotkanie i pociagnac mu z banki -niech idzie ale z krzywym nosem

3. hmm....nie wiem

no..z mondrym to i pogadać jest o czym ...

niech kolega się popisuje gdzie indziej...

może zakończmy ten wątek i tyle

myslałem ze kolega "Miodek" chce sie odgrysc

ale słowo poprostu sie pisze po prostu tak po prostu :lol:

Tola zaczynamy ...łod gory

:wink:

jakby sie ktos wzbraniał przed nalewką to podaje cos o szkodliwosci

Szklanka wódki (250 g) zabija około 1000-2000 komórek nerwowych w

naszym mózgu. Komórki nerwowe się nie regeneruja.

Ludzki mózg składa się z około 3 miliardów komórek nerwowych, z czego używamy na co dzień około 10% z nich. Zatem około 2,7 miliarda komórek jest niepotrzebnych.

Szklanka wódki zabija 1000 komórek nerwowych. Człowiek może bez obawy o swoje zdrowie wypić 2 700 000 szklanek wódki.

Przeliczamy:

1 butelka (750 g) = 3 szklanki, zatem

2 700 000/3 = 900 000 butelek.

Zakładajc, ze maksymalny wiek przeciętnego alkoholika wynosi 55 lat, a zaczyna on pić, powiedzmy majac 15 lat, to mamy 40 lat stażu.

Przeliczamy lata na dni:

40 * 365 = 14600 dni picia.

Jeżeli możemy wypić 900 000 butelek bez obawy o nasze komórki

nerwowe to:

900000/14600 = 62 butelki wódki dziennie

Wniosek:

Aby umrzeć z braku komórek nerwowych musielibysmy pić po 20

butelek wódki na sniadanie, 20 - na obiad i 30 - na kolację...

KAMIEŃ Z SERCA GORZAŁKA DLA WSZYSTKICH

Nie żyj w nieswiadomości

Jestem ciekaw jak liczyli te martwe komórki w mózgu. Swego czasu były próby znalezienia odpowiedzi w mózgach zomowców, ale nie znaleźli materiału do badań.

A jak zdefiniować tutaj na forum chama?

Każdy ma przedstawić swoje drzewo genealogiczne poświadczone notarialnie, że pochodzi ze szlachty?

Z innej beczki: ja mam taką propozycję, by demokratycznie (np. poprzez ankietę) wybrac maskotkę forum. Chytry plan polega na tym, by jedną z kandydatur był KOT o wdzięcznym imieniu SELIM ;) Jeśli wygra w powszechnym głosownaiu, wtedy Redakcja będzie sobie mogła... W końcu przeciez nie pozbawią sami siebie własnej maskotki ! :D

Teraz poważnie.

Maskotka maskotką, nie samym budowaniem człowiek żyje. Uważam, że jest to najlepsze forum budowlane w Polsce. Jakieś granice przyzwoitości muszą być, nawet w żartach.

Nie zawsze zgadzam się z posunięciami Moderatorów. Jednak Moderatorzy nie muszą zgadzać się ze mną.

Czy nie może w końcu zapanować jakaś rodzinna atmosfera?

A chodzi mi o to:

Czasami niestety musi być kartka czerwona.

rrmi i Luc Skywalkera - para zza ocenu, która spreparowała obrzydliwy wątek w zamierzeniu kompromitujący jedną z byłych forumowiczek, po czym wkleiło zdjęcie tejże osoby. Takiej wręcz przestępczej złośliwości jeszcze na tym forum nie było. Wątek został usunięty, a rrmi i Luc Skywalker nie mają wstępu na forum MURATORA.

A chodzi mi o to:

rrmi i Luc Skywalkera - para zza ocenu, która spreparowała obrzydliwy wątek w zamierzeniu kompromitujący jedną z byłych forumowiczek, po czym wkleiło zdjęcie tejże osoby. Takiej wręcz przestępczej złośliwości jeszcze na tym forum nie było. Wątek został usunięty, a rrmi i Luc Skywalker nie mają wstępu na forum MURATORA.

A tak konkretnie to o co ci chodzi???????????????????????????

A chodzi mi o to:

A chodzi mi o to:

A tak konkretnie to o co ci chodzi???????????????????????????

Napisałem o tym przecież wyżej. Nie samym budowaniem żyjemy. Żarty fajna sprawa, ale nie do przesady.

Smok kiedyś na czacie napisał: zachowajmy poziom.

No właśnie, o co konkretnie chodzi??? udzielałam się w wątku rrmi dość intensywnie, nie było moim zamiarem kompromitowanie kogokolwiek, nie wiem naprawdę o co chodzi i czy konieczne było usuwanie całego wątku, nawet jeśli Redakcja miała powody, aby zablokować dostęp fo forum rrmi i Luca?

a ja bym chciała poznać definicję "ewidentnego chama", jak sie chce ustanawiać reguły, to obowiązuje ich przejrzystość. Każdy chciałby się chyba zorientować czy spełnia przesłanki...

a może założyciel wątku będzie to oceniał jednoosobowo?

Poza tym ja jestem na przykład ciekawa, czy się różni ewidentny cham, od burego chama i zwykłego chama.

No właśnie, o co konkretnie chodzi??? udzielałam się w wątku rrmi dość intensywnie, nie było moim zamiarem kompromitowanie kogokolwiek, nie wiem naprawdę o co chodzi i czy konieczne było usuwanie całego wątku, nawet jeśli Redakcja miała powody, aby zablokować dostęp fo forum rrmi i Luca?

a o kóry to wątek chodzi i od kiedy rrmi i Luc są zbanowani :o

Maluszku, przez jakiś czas nie było hamerykańskich inspiracji, ale przed kilkoma minutami wróciły na swoje miejsce...a w wątku "Żólta kartka" Edzia pisze o rrmi i Lucu....

Maluszku, przez jakiś czas nie było hamerykańskich inspiracji, ale przed kilkoma minutami wróciły na swoje miejsce...

Udalo sie przekonać administratora, ze usuwanie tego wątku było zbędne.

pozdrawiam

m.

I bardzo dobrze bo to fajny wątek jest :D Bardzo lubię go przeglądać :D i nie zauważyłam, żeby tam były jakieś obraźliwe zdjęcia lub teksty.

Maluszku, przez jakiś czas nie było hamerykańskich inspiracji, ale przed kilkoma minutami wróciły na swoje miejsce...

Udalo sie przekonać administratora, ze usuwanie tego wątku było zbędne.

pozdrawiam

m.

I bardzo dobrze bo to fajny wątek jest :D Bardzo lubię go przeglądać :D i nie zauważyłam, żeby tam były jakieś obraźliwe zdjęcia lub teksty.

Myslę, że zadział tu skrót myślowy, na szczęście udało się to wyprostować.

pozdrawiam

m.

a ja bym chciała poznać definicję "ewidentnego chama", jak sie chce ustanawiać reguły, to obowiązuje ich przejrzystość. Każdy chciałby się chyba zorientować czy spełnia przesłanki...

a może założyciel wątku będzie to oceniał jednoosobowo?

Poza tym ja jestem na przykład ciekawa, czy się różni ewidentny cham, od burego chama i zwykłego chama.

przyłączam się do wniosku Aggi , ja również chciałbym widzieć co zawiera tak wyważone i subtelne określenie. pozwoli mi to stwierdzić jakie są kryteria klasyfikacji przyjęte przez kolegę blokersa.

Może mnie również należało by usunąć.

...mało czasu by tracić czas i nerwy na popisy gnojków którzy maja chyba problemy z własnym ptakiem.

i tak to jest jak się nie ma czasu :evil:

ej, Ty, nie z bloków, chyba na prawdę masz problemy,

nie wiem czy z własną osobowościa czy też z ptakiem, :roll:

jakby co , to mam lekarstwo dla Ciebie,

http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=49659 :lol:

i choć może Ci się tutaj nie podoba, to jednak to forum ma pewien, wysoki poziom i jeżeli chcesz TUTAJ bywać, to dostosuj się do niego,

uwież na słowo, później to zrozumiesz :lol: