oli_oli 14.03.2006 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 A ja go polubiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 14.03.2006 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 A moja ślubna mówi żeby się od Selimmka od...piórkować, bo go lubi(jeste jego fanką) i tylko jego teksty czyta... Pewnie zaraz jakiś sierściuch będzie miał...wp...jestem zazdrosny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 14.03.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Mały Ty bardzo czule pozdrowic ta Twoja (jeszcze )kobita tak sobie mysle ze trza byc zjazd fanek zrobić i stad prosba do Ciebie -zebys jej kupił taką drogą i seksowna bielizne tylko gustowną ...tak zebyś sie wstydu potem nie najadł ps.do wife Małego - to są oczywiscie zarty ...ale bielizne kupic moze ..no nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 14.03.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Mały Ty bardzo czule pozdrowic ta Twoja (jeszcze )kobita tak sobie mysle ze trza byc zjazd fanek zrobić i stad prosba do Ciebie -zebys jej kupił taką drogą i seksowna bielizne tylko gustowną ...tak zebyś sie wstydu potem nie najadł ps.do wife Małego - to są oczywiscie zarty ...ale bielizne kupic moze ..no nie To może od razu jadalną...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 14.03.2006 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 ej, Ty, nie z bloków, chyba na prawdę masz problemy, nie wiem czy z własną osobowościa czy też z ptakiem, jakby co , to mam lekarstwo dla Ciebie, http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=49659 (wesolo mi z powodu zaproszenia w skromne progi szpitalika, a nie z drobiu i problemow z nim, zeby nie bylo ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 14.03.2006 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 blokers coś zamilkłeś a chętnie bym z tobą............... kilka zdań zamienił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 15.03.2006 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Ewidentny cham- cham zaewidencjonowany(język można połamać, nie wspominając o klawiaturze). Sporo takich jest na liście Wildsteina.Wyszukiwarka nie pokazała listy na tym forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 15.03.2006 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Trzeba mieć niesamowitą odwagę cywilną aby wnioskować o wywalenie samego siebie. Gratuluje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 15.03.2006 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Trzeba mieć niesamowitą odwagę cywilną aby wnioskować o wywalenie samego siebie. Gratuluje ! jak sie ma pare wcielen ...to jedno wiecej jedno mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 15.03.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 jak miałem 15 postow to nie wiedzialem jak sie avanta wkleja ja mam ponad 900 i nie wiem co to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 15.03.2006 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 jak miałem 15 postow to nie wiedzialem jak sie avanta wkleja ja mam ponad 900 i nie wiem co to Natka ciiii nie przyznawaj sie masz, ale zeby nikt nie widział http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=15456 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 15.03.2006 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 jak miałem 15 postow to nie wiedzialem jak sie avanta wkleja ja mam ponad 900 i nie wiem co to Natka ciiii nie przyznawaj sie obciach, nie? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 15.03.2006 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 15.03.2006 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 16.03.2006 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 No proszę. Stańczyka nie było i co. I kota ukrzywdzili.A pewnie, kamieniem go.Samem wkładał dachowcowi do głowy, że go nadzieją na banana.No i proszę. PS. Noblock, takie jedno pytanko bo po nicku widać, że ci bloki nei grają.Jak Blokers na osiedlu rzuci peta to też mu uwagę zwracasz. Jak nie, to nie wymachuj szabelką, bo można pomyśleć że ktoś ma kompleksy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 17.03.2006 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Już mnie chyba wszyscy znielubicie do reszy, bo najpierw Mimi broniłam a teraz facia rozumiem. Mnie tam Selimm nie wadzi, ale wcale nowym sie nie dziwuję. No, ludziska zrozumcie trochę, że na dzieńdobry pewne teksty zobaczyć, to szoku mozna doznać. Nie wszytskie fora sš takie lyberalne. Ja sztywniara jestem chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 18.03.2006 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 Monika! faktycznie chyba zesztywniałaś , posty selimmka wprawiają mnie w dobry humor na cały dzień a najdziwniejsze jest to ze mam straszną alergię na koty (serio) a ten sierściuch mnie nie uczula Moinika z miłością , z miłością do selimmka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 18.03.2006 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 niech sobie brele lepsze kupi i patrzy za co płaci i co odbiera http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1099497#1099497 zaznaczam że dla mnie to forum jest miejscem wymiany myśli o budowie i nie tylko, ale wiem że trafiają tu osoby które naprawde szukają pomocy lub porady... czy więc można by usuwac osobnikow którzy ewidentnie mają problemy z własną osobowością (może wynika to z problemów z męskością) i ich jedyna obecność na forum to w zdecydowanej większości chamskie odzywki... co łatwo sprawdzić czytając o czym tenże osobnik pisze na tym forum... na pewno nie o budownictwie pisze tylko dlatego że nic mnie nie lączy z ta osobą (I ciesze się z tego powodu) a denerwuje mnie że czytając o problemie kogoś z forum muszę po drodze czytać takie śmiecie jak niektórzy wypisują.... ej no gosciu , a co nie prawde selimmek napisal tam? prawde całą ino .. trza patrzec za co sie placi i co odbiera .. bo jak sie nie patrzy to pozniej jeki na nic sie zdadza moje zdanie na ten temat : dzieki selimmkowi pochmurny dzien wydaje sie sloneczny ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 18.03.2006 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 No proszę. Stańczyka nie było i co. I kota ukrzywdzili. A pewnie, kamieniem go. Samem wkładał dachowcowi do głowy, że go nadzieją na banana. No i proszę. PS. Noblock, takie jedno pytanko bo po nicku widać, że ci bloki nei grają. Jak Blokers na osiedlu rzuci peta to też mu uwagę zwracasz. Jak nie, to nie wymachuj szabelką, bo można pomyśleć że ktoś ma kompleksy. kogo moje oczy widzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 18.03.2006 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 No proszę. Stańczyka nie było i co. I kota ukrzywdzili. A pewnie, kamieniem go. Samem wkładał dachowcowi do głowy, że go nadzieją na banana. No i proszę. PS. Noblock, takie jedno pytanko bo po nicku widać, że ci bloki nei grają. Jak Blokers na osiedlu rzuci peta to też mu uwagę zwracasz. Jak nie, to nie wymachuj szabelką, bo można pomyśleć że ktoś ma kompleksy. kogo moje oczy widzą moje też i jakie wybałuszone te oczy krojenka wrócił na czacik zajrzyj z rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts