Agnieszka1 18.03.2006 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 No proszę. Stańczyka nie było i co. I kota ukrzywdzili. A pewnie, kamieniem go. Samem wkładał dachowcowi do głowy, że go nadzieją na banana. No i proszę. PS. Noblock, takie jedno pytanko bo po nicku widać, że ci bloki nei grają. Jak Blokers na osiedlu rzuci peta to też mu uwagę zwracasz. Jak nie, to nie wymachuj szabelką, bo można pomyśleć że ktoś ma kompleksy. kogo moje oczy widzą moje też i jakie wybałuszone te oczy krojenka wrócił na czacik zajrzyj z rana mam strasznie duzo roboty nie wiem czy mi sie uda, postaram sie bynajmniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 18.03.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 Monika! faktycznie chyba zesztywniałaś , posty selimmka wprawiają mnie w dobry humor na cały dzień a najdziwniejsze jest to ze mam straszną alergię na koty (serio) a ten sierściuch mnie nie uczula Moinika z miłością , z miłością do selimmka A czy ja bez? Ino nie wszystko co napisze mnie bawi. No jako tak. Więc ja rozumiem troszki zdziwko nowych. Nienawykli. Trzeba im czasu. Ale ja to chyba taka popaprana już jestem - zwsze rozumiem niezrozumianych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 18.03.2006 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 Monika B! bo Ty za dobra kobita jesteś........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 18.03.2006 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 Monika! faktycznie chyba zesztywniałaś , posty selimmka wprawiają mnie w dobry humor na cały dzień a najdziwniejsze jest to ze mam straszną alergię na koty (serio) a ten sierściuch mnie nie uczula Moinika z miłością , z miłością do selimmka Właśnie karwa co ten "sierściuch " w sobie ma...? Moja połowica jest całkiem za nim... cholera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 18.03.2006 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 Monika! faktycznie chyba zesztywniałaś , posty selimmka wprawiają mnie w dobry humor na cały dzień a najdziwniejsze jest to ze mam straszną alergię na koty (serio) a ten sierściuch mnie nie uczula Moinika z miłością , z miłością do selimmka Właśnie karwa co ten "sierściuch " w sobie ma...? Moja połowica jest całkiem za nim... cholera. urok osobisty ma albo jakies fluidy wydziela, bo draniowaty a kobiety "za nim" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oli_oli 19.03.2006 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 Kiedyś czytałem takie opracowanie naukowe, że kobiety wolą brutali.No i coś w tym jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 19.03.2006 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 Kiedyś czytałem takie opracowanie naukowe, że kobiety wolą brutali.No i coś w tym jest. drani... w zadnym wypadku brutali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 19.03.2006 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 Właśnie karwa co ten "sierściuch " w sobie ma...? Moja połowica jest całkiem za nim... cholera. Trzeba uważać, co by nie dostać od Selusia poroża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oli_oli 19.03.2006 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 drani... w zadnym wypadku brutali Drań to taki brutal psycho-słowno-czynowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 19.03.2006 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 no cóż to kwestai definicji... dla mnie drań ma klase (kase?! ) brutal - nie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oli_oli 19.03.2006 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 no cóż to kwestai definicji... dla mnie drań ma klase (kase?! ) brutal - nie;) A ja bym powiedział że wręcz odwrotnie. Brutal ma klase bo jest brutalem i tego nie kryje. Drań to ktos kto był normalny, ale nagle cos fiknął i zmienił sie w drania i wtedy stracił klasę. No chyba że brutalny drań to będzie pasowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 19.03.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 Ech, co to za męka , dookola same kobiety ... Aliena nobis- nostra plus aliis placent ...w tym jest sęk ..chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 19.03.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 oli_oli i tak oto od rozważan nad definicją ewidentnego chama doszlismy do definicji drania (i/lub brutala ) z klasą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 19.03.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 Ech, co to za męka , dookola same kobiety ... Aliena nobis- nostra plus aliis placent ...w tym jest sęk ..chyba Other people's things are more pleasing to us, and ours to other people tiaaa cos w tym jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oli_oli 19.03.2006 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 Przynajmniej coś kreatywnego było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 19.03.2006 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 niop. Seluś łacina ( i to nie budowlana ) pojechał ciekawe skad on łacine zna..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oli_oli 19.03.2006 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 Może u niego na budowie sie tak mówi. Taka moda teraz na makaronizmy i inne takie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 19.03.2006 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 hmmm, mozliwe... rano wstanie, zajrzy na forum to moze nam powie dobranoc bo nie wstane rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oli_oli 19.03.2006 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 ale czy my to zrozumiemy Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 20.03.2006 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Monika B! bo Ty za dobra kobita jesteś........ hi, hi, hi A to by sie m.oj mąż obśmiał! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts