Jagoda 10.02.2003 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2003 Gdzieś o to pytałam, ale nie mogę odnaleźć własnego tematu, czyli jak kładzie się parkiet? Czym to różni się od układania mozajki parkietowej? Parkiet jest dębowy, ma wymiary 5x30 cm, jest już używany i wyczyszczony od spodu. Wylewka jest równa, wiem, że od ściany trzeba zostawić szczelinę a wylewkę zagruntować. Ale co dalej. Planujemy wzór mozajki albo cegiełki. Klepki mają pióro w połowie po rawej a w połowie po lewej stronie. Z cyklinowaniem sobie poradzimy, bo cyklinowaliśmy już w przeszlości mozajkę parkietową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wega 10.02.2003 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2003 Nie jestem pewien, ale może to tu. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagoda 10.02.2003 23:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2003 Tu. Ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts