SławekD-żonka 16.03.2006 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Jaka kolejka jak dobrze, że panele juz kupiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 16.03.2006 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 No proszę...Cena Czyni Cuda Dla wszystkich wystarczy....miejsca w kolejce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 16.03.2006 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 ja tez jestem chetna. I szwagier. .....i szwagra kobity brat szwagra kobity brat ....to Twój brat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 16.03.2006 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 ja tez jestem chetna. I szwagier. .....i szwagra kobity brat szwagra kobity brat ....to Twój brat? A nieeee , ja ma dwie siostrzyczki , choć Tatulo zawsze chcieli mieć syna i do trzech razy próbowali . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 16.03.2006 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 No to ja też się ustawię. Zamawiam niebieskie, tylko takie żeby w zęby nie właziły. Ponoć w promocji dodają maść na hemoroidy, prawda to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.03.2006 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Do diaska A ja? Dlaczego nikt mnie nie zawiadomił Będe teraz ostatnia i pewnie dla mnie nie starczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 16.03.2006 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 No to ja też się ustawię. Zamawiam niebieskie, tylko takie żeby w zęby nie właziły. Ponoć w promocji dodają maść na hemoroidy, prawda to? To plota jakaś - czopki dają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 16.03.2006 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Może być, wszystko się może przydać. Zapisuję się.. starczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 16.03.2006 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Może być, wszystko się może przydać. Zapisuję się.. starczy? Czopków czy paneli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 16.03.2006 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Sam nie wiem. A te czopki to na co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 16.03.2006 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Na hemoroidy Bierz jak dają, nigy nie wiadomo jak je wykorzystasz, ostatecznie mogą byc jako miękkie naboje do procy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.03.2006 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Bo jak to czopki z tequili to nieźle może sponiewierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 16.03.2006 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Pani za czym ta kolejka? Bo jak tanio to może i ja stanę za panią co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 16.03.2006 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Gdzie dają czopki z tequili Jakby co to kilka wezmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 16.03.2006 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Gdzie dają czopki z tequili Jakby co to kilka wezmę a gdzie smak? normalny człek to kubków smakowych tam nie ma - chyba, że ja o czymś nie wiem... Rano to można mieć w twarzy jak w d... po śliwkach ale na odwrót?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 16.03.2006 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Już zamówiłem. No ale mogę się podzielić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 16.03.2006 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Rano to można mieć w twarzy jak w d... po śliwkach ale na odwrót?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 16.03.2006 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Gdzie dają czopki z tequili Jakby co to kilka wezmę a gdzie smak? normalny człek to kubków smakowych tam nie ma - chyba, że ja o czymś nie wiem... Rano to można mieć w twarzy jak w d... po śliwkach ale na odwrót?? Te czopeczki przydadą się jak ktoś mi zalezie za skórę bo jak Nefer powiedziała to nieźle mogą człowieka sponiewierać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 16.03.2006 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Gdzie dają czopki z tequili Jakby co to kilka wezmę a gdzie smak? normalny człek to kubków smakowych tam nie ma - chyba, że ja o czymś nie wiem... Rano to można mieć w twarzy jak w d... po śliwkach ale na odwrót?? Te czopeczki przydadą się jak ktoś mi zalezie za skórę bo jak Nefer powiedziała to nieźle mogą człowieka sponiewierać . sama zażyjesz czy wetkniesz w zadek delikwentowi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.03.2006 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Gdzie dają czopki z tequili Jakby co to kilka wezmę a gdzie smak? normalny człek to kubków smakowych tam nie ma - chyba, że ja o czymś nie wiem... Rano to można mieć w twarzy jak w d... po śliwkach ale na odwrót?? now wiesz, sól można językiem, jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts