SławekD-żonka 16.03.2006 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Te czopeczki przydadą się jak ktoś mi zalezie za skórę bo jak Nefer powiedziała to nieźle mogą człowieka sponiewierać . sama zażyjesz czy wetkniesz w zadek delikwentowi?? Młoteczkiem, młoteczkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 16.03.2006 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Te czopeczki przydadą się jak ktoś mi zalezie za skórę bo jak Nefer powiedziała to nieźle mogą człowieka sponiewierać . sama zażyjesz czy wetkniesz w zadek delikwentowi?? Młoteczkiem, młoteczkiem Dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.03.2006 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 kolejeczka się zwiększa, tylko sprzedający umknąłhttp://www.traveller.pl/Indie/images/17.11.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 16.03.2006 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 No właśnie, coś podaż za popytem nie nadąża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.03.2006 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 widac wracają stare czasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna K. 16.03.2006 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Nie wiedziałam że jest już taka kolejka za czopkami. Ale chyba zrezygnuję, czopki nie są mi potrzebne. Gdyby dorzucali coś innego do tych paneli, dajcie znać. Ale jazda!!! Dawno się tak nie uśmiałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.03.2006 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 rezygnuj, rezygnuj przesunę sie do przodu hihi, Anna nie wie, że za czopkami się stoi, a moga rzucic cos innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 16.03.2006 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 jestem ostatni i proszę się nie wpychać przede mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 16.03.2006 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 rezygnuj, rezygnuj przesunę sie do przodu hihi, Anna nie wie, że za czopkami się stoi, a moga rzucic cos innego Wieeeesz, pewnie młoda, kolejkowo niedoświadczona.... Dzwoniłam do kilku koleżanek. One też wezmą w tej cenie. Mogę zająć im kolejkę koło siebie? Mało biorą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.03.2006 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Skąd się wzięły czopki z tequillą i jak działają ? Otóż, dawno, dawno temu - gdy wódeczka na kartki była - grupa żuli na Żoliborzu wpadła na genialny pomysł - wystarczy jedna "małpka" wódeczki, żeby się dobrze w kilku nastukać . Wystarczy wlać do miednicy i zrobić sobie "nasiadówkę". Przez śluzówkę idzie jak burza. Może trochę niehigieniczne, ale jak targa !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 16.03.2006 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Skąd się wzięły czopki z tequillą i jak działają ? Otóż, dawno, dawno temu - gdy wódeczka na kartki była - grupa żuli na Żoliborzu wpadła na genialny pomysł - wystarczy jedna "małpka" wódeczki, żeby się dobrze w kilku nastukać . Wystarczy wlać do miednicy i zrobić sobie "nasiadówkę". Przez śluzówkę idzie jak burza. Może trochę niehigieniczne, ale jak targa !! no i oddech jest świeży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 16.03.2006 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 tequilla w czopkach nie wyobrażam sobie brudzia w takim przypadku a jak dmuchnąć w balonik policjantom ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 16.03.2006 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 tequilla w czopkach nie wyobrażam sobie brudzia w takim przypadku a jak dmuchnąć w balonik policjantom ? Alez wy ludzie macie poczucie humoru...żeby z jednego bezsensownego posta taki fajny watek zrobić...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 16.03.2006 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 o pół dnia mnie nie było a tu tak asortyment się powiększył, trzeba pilnować tej kolejki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 16.03.2006 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Wcale nie taki bezsensowny. Niby mała rzecz, a ile radości Czekamy na rozpoczęcie sprzedaży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patos 16.03.2006 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Kto jest pierwszyRezi ? Rezi teraz jesteś za mną i moimi fuflami ABS-ami (Absolutny Brak Szyi) Od teraz jest nowa lista. Cóś się nie widzi?, No!, porządek musi być ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 16.03.2006 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 W kwestii formalnejTo ile czopków wchodzi na m2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 16.03.2006 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 nie wyobrażam sobie brudzia w takim przypadku a jak dmuchnąć w balonik policjantom ? A co kur.. z zakąszaniem ? Mam na mysli korniszona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 16.03.2006 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 tequilla w czopkach nie wyobrażam sobie brudzia w takim przypadku a jak dmuchnąć w balonik policjantom ? Ale za to jak się po czymś takim....odbije...łhooo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 16.03.2006 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 obecna ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts