AnetaS 16.03.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 na rowerze chce tyle towaru wywieść Tylko czy ma zimowe opony w tym rowerze? Kto jest ostatni w tej kolejce? o oponach zimowych nawet nie pomyślałam widać na rowerze nie jeżdżę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 16.03.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 gdzie, no gdzie, Pani tu nie stała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 16.03.2006 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Oooooo , pół dnia człowieka nie było i się pozmieniało Jak dawali bez kolejki nie wzięłam , to teraz poczekam . Edziu , Ty ostatnia ? To ja za Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość interceptor 16.03.2006 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Widze , ze kolejka spora i obawiam sie , ze dla mnie nie wystarczy . Dlatego proponuje , ze jezeli ktos juz to kupi , to ja chetnie odkupie od niego . Dam w zamian auto . Mocno pordzewiale , ale silnik jak dzwon . Idealnie sie nadaje na dlugie trasy . Ostatnio pokonal dystans W-wa - Radzymin , uzyskujac sredni czas przelotu 70km/h . Pomiaru dokonano fotoradarem na wysokosci Marek .Oto dane techniczne : pomiar cisnienia sprezania przed trasa - 10,2 . Po trasie - 10,4 .Goraco polecam .Zapraszam tez na inne moje aukcje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 16.03.2006 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 A jakie inne, jesli mozna zapytac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 16.03.2006 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Widze , ze kolejka spora i obawiam sie , ze dla mnie nie wystarczy . Dlatego proponuje , ze jezeli ktos juz to kupi , to ja chetnie odkupie od niego . Dam w zamian auto . Mocno pordzewiale , ale silnik jak dzwon . Idealnie sie nadaje na dlugie trasy . Ostatnio pokonal dystans W-wa - Radzymin , uzyskujac sredni czas przelotu 70km/h . Pomiaru dokonano fotoradarem na wysokosci Marek . Oto dane techniczne : pomiar cisnienia sprezania przed trasa - 10,2 . Po trasie - 10,4 . Goraco polecam . Zapraszam tez na inne moje aukcje . Zniechecaja mnie te skoki cisnienia To niech jednak Babcia stoi. Zeljko Ty tez tu czekasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość interceptor 16.03.2006 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Zniechecaja mnie te skoki cisnienia Ale zwierzatka pewnie lubisz , bo na desce lezy pluszowy brazowy piesek , ktory pociesznie kiwa glowa na wybojach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 16.03.2006 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Komuna wrocila? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 16.03.2006 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Kiedys w tv bylo: koncowka lat 80tych , otwieraja jakis dom towarowy , tlumy ludzi , kordon milicji , przed kordonem reporter z mikrofonem , nagle kordon peka z tlumu pierwszy wyrywa sie jakis facet i pedzi w strone domu towarowego , reporter probuje zadac mu w biegu pytanie - "Panie po co pan biegnie?" - facet rzuca w biegu - " Jak to po co? po wszystko!!!!" Tak to jakos bylo i mi sie skojarzylo z tym rownie abstrakcyjnym watkiem. PSA zeby stare czasy nie wrocily to rzuce polityczne haselko : "Balcerowicz musi zostac" , a kto sie z tym zgadza niech podpisze sie pod apelem na portalu Gazety Wyborczej. Sorry za polityke , ale mysle ze to akurat bardzo wazne dla wszystkich budujacych na kredyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 16.03.2006 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Ale zwierzatka pewnie lubisz , bo na desce lezy pluszowy brazowy piesek , ktory pociesznie kiwa glowa na wybojach . Jaka rasa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość interceptor 16.03.2006 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Jaka rasa ? jajnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 17.03.2006 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 A zeby stare czasy nie wrocily to rzuce polityczne haselko : "Balcerowicz musi zostac" , a kto sie z tym zgadza niech podpisze sie pod apelem na portalu Gazety Wyborczej. Sorry za polityke , ale mysle ze to akurat bardzo wazne dla wszystkich budujacych na kredyt. zawsze musi się znaleźć jakiś prowokator lub wichrzyciel ... później donosik na kolegów i połowy kolejki nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 17.03.2006 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Jak tam kolejka? Weekendzik blisko, czopki mogą się przydać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna K. 17.03.2006 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 No, no ale się zmieniło w tej kolejce. Może jednak zarezerwuję sobie miejsce. A tak wogóle to rzucili czopki czy jajniki - bo się pogubiłam? Co by nie było teraz nic mnie nie ruszy z tej kolejki. A odnośnie Balcerowicza: Jak to niektórzy mówią : "jestem za, a nawet przeciw" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 17.03.2006 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Jajniki tylko dla wybranych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemcio13 17.03.2006 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 To i ja poprosze pare czopków , a i jajnik jak zostanie ... hm może dwa będzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 17.03.2006 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 To kiedy towar rzucają? Bo tak od wczoraj stoję w tej kolejce i nóżyny zaczynają boleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 17.03.2006 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 To kiedy towar rzucają? Bo tak od wczoraj stoję w tej kolejce i nóżyny zaczynają boleć tego to chyba nikt nie wie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 17.03.2006 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 To kiedy towar rzucają? Bo tak od wczoraj stoję w tej kolejce i nóżyny zaczynają boleć tego to chyba nikt nie wie. Oj mnie też nóżki już bolą i jakoś zimno się zrobiło i zmęczona już jestem przyniosłam zatem coś od sąsiadów i żeby w temacie było http://www.clickthesun.com/italy/images-italy/Castello4.jpg http://www.tileart.com/cowboy%20fire.jpg http://images.scrippsweb.com/HGTV/2004/06/01/sollugub_Picture008_e.jpg pozdrawiam Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 17.03.2006 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 SĄ!!! ale uwaga, ścienne tylko http://www.aga.arg.pl/files/ps/kronopol/02.jpg No i czopki, ale jakie http://www.bartpol.com.pl/pszczele/czopki1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts