Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Cena

Witek Sebastian

Recommended Posts

• Odpowiedzi 333
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gość interceptor

Widze , ze kolejka spora i obawiam sie , ze dla mnie nie wystarczy . Dlatego proponuje , ze jezeli ktos juz to kupi , to ja chetnie odkupie od niego . Dam w zamian auto . Mocno pordzewiale , ale silnik jak dzwon . Idealnie sie nadaje na dlugie trasy . Ostatnio pokonal dystans W-wa - Radzymin , uzyskujac sredni czas przelotu 70km/h . Pomiaru dokonano fotoradarem na wysokosci Marek .

Oto dane techniczne : pomiar cisnienia sprezania przed trasa - 10,2 . Po trasie - 10,4 .

Goraco polecam .

Zapraszam tez na inne moje aukcje .

Widze , ze kolejka spora i obawiam sie , ze dla mnie nie wystarczy . Dlatego proponuje , ze jezeli ktos juz to kupi , to ja chetnie odkupie od niego . Dam w zamian auto . Mocno pordzewiale , ale silnik jak dzwon . Idealnie sie nadaje na dlugie trasy . Ostatnio pokonal dystans W-wa - Radzymin , uzyskujac sredni czas przelotu 70km/h . Pomiaru dokonano fotoradarem na wysokosci Marek .

Oto dane techniczne : pomiar cisnienia sprezania przed trasa - 10,2 . Po trasie - 10,4 .

Goraco polecam .

Zapraszam tez na inne moje aukcje .

Zniechecaja mnie te skoki cisnienia :roll:

To niech jednak Babcia stoi.

Zeljko Ty tez tu czekasz ? :D

Kiedys w tv bylo: koncowka lat 80tych , otwieraja jakis dom towarowy , tlumy ludzi , kordon milicji , przed kordonem reporter z mikrofonem , nagle kordon peka z tlumu pierwszy wyrywa sie jakis facet i pedzi w strone domu towarowego , reporter probuje zadac mu w biegu pytanie - "Panie po co pan biegnie?" - facet rzuca w biegu - " Jak to po co? po wszystko!!!!"

Tak to jakos bylo i mi sie skojarzylo z tym rownie abstrakcyjnym watkiem.

PS

A zeby stare czasy nie wrocily to rzuce polityczne haselko : "Balcerowicz musi zostac" , a kto sie z tym zgadza niech podpisze sie pod apelem na portalu Gazety Wyborczej. Sorry za polityke , ale mysle ze to akurat bardzo wazne dla wszystkich budujacych na kredyt.

A zeby stare czasy nie wrocily to rzuce polityczne haselko : "Balcerowicz musi zostac" , a kto sie z tym zgadza niech podpisze sie pod apelem na portalu Gazety Wyborczej. Sorry za polityke , ale mysle ze to akurat bardzo wazne dla wszystkich budujacych na kredyt.

zawsze musi się znaleźć jakiś prowokator lub wichrzyciel ... później donosik na kolegów i połowy kolejki nie ma :evil: :evil:

To kiedy towar rzucają? Bo tak od wczoraj stoję w tej kolejce i nóżyny zaczynają boleć :(

tego to chyba nikt nie wie. :p

Oj mnie też nóżki już bolą i jakoś zimno się zrobiło i zmęczona już jestem

przyniosłam zatem coś od sąsiadów i żeby w temacie było :D

http://www.clickthesun.com/italy/images-italy/Castello4.jpg

http://www.tileart.com/cowboy%20fire.jpg

http://images.scrippsweb.com/HGTV/2004/06/01/sollugub_Picture008_e.jpg

pozdrawiam

Edzia