sebo8877 17.03.2006 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Chciałem stanąc w tej kolejce -ale troche się waham - ale stanę no to ja to ja bede za maxtorką- panele dla siebie czopki chmmm dla tesciowej - ty nie popychaj sie co - zadzwoniłem juz do grupy podkarpackiej juz walą do kolejki - a przydzial jaki na głowe jest kratki jakies macie czy co ?? sebo8877 Post jest za je bi sty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 17.03.2006 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Teściowa się ucieszy i co rano będzie Ci mówić: "Zięć dobry" Nie wiem jaki jest przydział paneli, czopki sa po opakowaniu - nie koniecznie na głowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 17.03.2006 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Slyszalem , ze czopki tylko dla kobiet i na recepte. A na panele trzeba miec talony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 17.03.2006 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Slyszalem , ze czopki tylko dla kobiet i na recepte. A na panele trzeba miec talony. Nie nie, to promocja taka jest - czopki bez recepty Pewnie termin ważności mija w niedzielę a może one takie pszczele i służą do woskowania tych paneli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 17.03.2006 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 O turwa mam 90m2 paneli - a jakby tesciowa nie chciala a rzeczywiscie były do woskowania to zna ktos lekarza co wypisze mi brakujac eopakowania na woskowanie ??? "Oczywiście załatwimy tom repcepte pod stołem" Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 17.03.2006 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 nie wyobrażam sobie brudzia w takim przypadku a jak dmuchnąć w balonik policjantom ? Dobrze, że oni mają wymienne końcówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 17.03.2006 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 No i proszę, co się porobiło. Komisja kolejkowa nie działa, przepychanki na liście, talony, recepty, wydawanie po znajomości z magazynu, ba , zauważyłem nawet jawną dyskryminację płci (nie wiem której). Czy nie ma tu nikogo poważnego, kto nad tym zapanuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 17.03.2006 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 O turwa mam 90m2 paneli - a jakby tesciowa nie chciala a rzeczywiscie były do woskowania to zna ktos lekarza co wypisze mi brakujac eopakowania na woskowanie ??? "Oczywiście załatwimy tom repcepte pod stołem" Sebo8877 Czekam pod stołem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 17.03.2006 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 No i proszę, co się porobiło. Komisja kolejkowa nie działa, przepychanki na liście, talony, recepty, wydawanie po znajomości z magazynu, ba , zauważyłem nawet jawną dyskryminację płci (nie wiem której). Czy nie ma tu nikogo poważnego, kto nad tym zapanuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 17.03.2006 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 No i proszę, co się porobiło. Komisja kolejkowa nie działa, przepychanki na liście, talony, recepty, wydawanie po znajomości z magazynu, ba , zauważyłem nawet jawną dyskryminację płci (nie wiem której). Czy nie ma tu nikogo poważnego, kto nad tym zapanuje ? Ja się podejmę http://www.cosgan.de/smiliegenerator/ablage/207/287.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna K. 17.03.2006 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Ja myślę, że to jakaś podpucha. Tu się wszyscy ustawiają w kolejce , a gdzieś indziej dzieje się coś ważnego - a nas tam nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD 17.03.2006 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 O kurcze klon RW się zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 17.03.2006 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 O kurcze klon RW się zrobił Ja Ci dam klon Porozmawiamy w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 17.03.2006 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 O turwa mam 90m2 paneli - a jakby tesciowa nie chciala a rzeczywiscie były do woskowania to zna ktos lekarza co wypisze mi brakujac eopakowania na woskowanie ??? "Oczywiście załatwimy tom repcepte pod stołem" Sebo8877 Czekam pod stołem Patrzyłem pod ten stół i Ciebie tam nie ma A juz myslalem że .... da się załatwić "tom recepte" A nawiasem mówiąc jak stoimy w tej kolejce to powiem Wam kawał >> Do apteki wszedl mezczyzna i poprosil o mozliwosc rozmowy z >> aptekarzem mezczyzna. Kobieta w okienku: >> - Prosze pana, nie zatrudniamy ani jednego mezczyzny. >> Wlascicielka >> apteki jest moja siostra, ja natomiast jestem farmaceutka, w >> czym moglabym pomóc? >> - Prosze pani, mam jednak taka sprawe, ze wolalbym >> porozmawiac z mezczyzna... >> - Prosze pana, jestem dyplomowana farmaceutka i zapewniam >> pana, ze podejde do sprawy absolutnie profesjonalnie, dyskretnie i >> bezosobowo... >> - Prosze pani, bardzo ciezko mi o tym mówic, naprawde wolalbym >> z mezczyzna... Mam wielki klopot, poniewaz mam permanentna >> erekcje. Co Pani moglaby mi dac? >> - Mmm... prosze poczekac chwilke, musze zapytac mojej siostry. >> Po kilku minutach wrocila: >> - Prosze pana, naradzilysmy sie z siostra i wszystko, co >> mozemy panu dac to 1/3 udzialów w aptece,sluzbowy samochód i 5000 miesiecznej pensji... Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 17.03.2006 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 No dobra to jeszcze jeden Wam powiem - Tato, moge spróbowac skoków bungee?- Lepiej nie synku, o ile sobie przypominam, od samiuskiego poczatku przesladowaly cie wypadki z guma Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 17.03.2006 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 O turwa mam 90m2 paneli - a jakby tesciowa nie chciala a rzeczywiscie były do woskowania to zna ktos lekarza co wypisze mi brakujac eopakowania na woskowanie ??? "Oczywiście załatwimy tom repcepte pod stołem" Sebo8877 Czekam pod stołem Patrzyłem pod ten stół i Ciebie tam nie ma A juz myslalem że .... da się załatwić "tom recepte" No widziałeś, że mój mąż na kontrol przyszedł a potem by powiedział, że miały być 3 opakowania czopków i gdzie są! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.03.2006 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 O turwa mam 90m2 paneli - a jakby tesciowa nie chciala a rzeczywiscie były do woskowania to zna ktos lekarza co wypisze mi brakujac eopakowania na woskowanie ??? "Oczywiście załatwimy tom repcepte pod stołem" Sebo8877 Czekam pod stołem Patrzyłem pod ten stół i Ciebie tam nie ma A juz myslalem że .... da się załatwić "tom recepte" No widziałeś, że mój mąż na kontrol przyszedł a potem by powiedział, że miały być 3 opakowania czopków i gdzie są! pewnie kto w jakiej pochwie lub inszym pokrowcu schował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 17.03.2006 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 widok z góry na nasza kolejke http://rezulak.pl/kolejka.jpg i niestety was zmartwię - obowiązująca waluta http://rezulak.pl/bon10.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 17.03.2006 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Nie jest żle.. Ogólnie porządek. Tylko te autka jakieś takie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 17.03.2006 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Gdzie jest komitet kolejkowy? Proponuje kazdego kto na liscie w danym dniu sie nie podpisze przesuwac automatycznie na koniec kolejki. PSSzukam osob , ktore za odpowiednim wynagrodzeniem zajma mi miejsca w kolejce. A moze ktos odstapi swoje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts