marekmarecki 14.03.2006 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Witam, czy ktoś z Was w ostatnim czasie korzystał z kredytu hipotecznego w MultiBanku? Proszę o opinie i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 18.03.2006 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 Ty idź do Multibanku to tam Ci wszystko powiedzą co i za ile.Jakie znaczenie mają nasze opinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marian44 19.03.2006 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 jeśli by nie mialy to jaki sens ma to forum ? zawsze lepiej wiedzieć z czym iść do banku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brams 19.03.2006 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 Ty idź do Multibanku to tam Ci wszystko powiedzą co i za ile. Jakie znaczenie mają nasze opinie? Odpowiedź zaiste godna "elity" forum. Marek - poczytaj posty o kredytach , wybór ciężki, sam się zastanawiam nad wyborem banku i waluty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sinta 19.03.2006 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 witamCo nie co wiem coś o multi sama chciałam wziąć u nich kredyt natomist co jedno mnie u nich przestarszyło to, iż oprocentowanie ustala zarząd banku tego nawięcej się obawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarecki 20.03.2006 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Dziekuję za odpowiedzi (wszystkie). Klaus znasz to: kto pyta nie bładzi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts