zapominajka 14.03.2006 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Witam,Poszykuję domu w okolicach Babic, tj. Babice Stare, Lipków, Izabelin, ew. Klaudyn, Zielonki, Koczargi, Laski, Truskaw, Sieraków ....Najchętniej niedokończona budowa ok. 120 m2 z działką ok. 1000 m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 15.03.2006 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 W Starych Babicach jest sporo domów do sprzedania,na ul.Pohulanki widziałem.A i w Lipkowie tez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zapominajka 15.03.2006 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 No tak, ale nie podałam najważniejszego. Interesuje mnie dom z działką do max. 400 tys. Cena oczywiście zależna od stanu domu. Najchętniej kupiłabym stan surowy zamknięty, nie więcej niż 200m2, z działką ok. 1000m2. Więc zakres ofert będzie ograniczony. Nie wiesz ile za ten dom w Lipkowie? Wdzięczna byłabym za jakieś namiary, nr tel. Czasami podają na tablicach. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 15.03.2006 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Nie znam własciciela domu w Lipkowie,ale jest niedaleko sklepu.zapytaj w sklepie.Jak sobie przypominam to za ten domek chcieli cos około 400tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zapominajka 15.03.2006 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Świetnie. Jutro będę w Lipkowie to zajrzę do sklepu i zapytam. Gdyby coś wpadło ci w oko jeszcze dziś, to daj znać. Jutro będę w tych okolicach, to będę mogła sie rozejrzeć. Nie jestem stamtąd. Nie wiem też jak szukać tych domów do sprzedaży, czy masz jakieś sprawdzone metody, które mogłabym wykorzystać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts