Izulek 19.03.2008 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 Witam,a czy ktoś z Was zamawiał okna Oknoplast Kraków? Np w u ich przedstawiciela w Gdyni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muniek45 21.03.2008 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Witam, śledzę te forum od dłuższego czasu, czytałem porady i przestrogi, niestety ale i mnie sięgnęła przykra niespodzianka z nierzetelnym wykonawcą. ostrzegam przed firmą WINPLAST ze STAREGO MIASTA. zamówiłem u nich okna, owszem po długim oczekiwaniu dostarczono, lecz z uszkodzeniami, nie takimi uszczelkami, i nie kompletne, prośby, listy nic nie pomagają, nie poprawiają usterek, wzięli kasę i cisza, ni widu ni słychu. Ostrzegam, to bardzo nie rzetelny wykonawca, kłamczuch, można nawet powiedzieć że oszust. pozdrawiam i nie życzę nikomu interesów z tą firmą. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulka 23.03.2008 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2008 witam świątecznie,jeśli polecacie okna to możecie polecić też solidnego sprzedawcę i montera rolet zewnętrznych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ireneusz M. 23.03.2008 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2008 witammusze przyznać że jestem bardzo ostrożny w polecaniu kogokolwiek gdyż uważam że moje wrazenie niekoniecznie mogą podzielac inni, w poszukiwaniu okien poprosiłem w kilku miejscach o ofertę , w większości były to miejsca wskazane na forum, ku mojemu zaskoczeniu koszt okien znacznie przekraczał moje załozenia i przy okazji dowiedziałem sie że część okien jest niestandartowa ( i tu moje zdziwienie - co jest standartem a co nie zależy od producenta) do tego zachciało mi sie koloru innego niz biały, skończyło się na tym że przez przypadek zanlazłem firmę KARO ze Stawigudy/ olsztyńskie dla której standartem jest każdy wymiar, a ponadto dają najdłuższą gwarancje na rynku jaki znalazłem 7 lat, co do terminowości to wykonali okna szybciej niż uzgodniony termin, ponadto jest możliwość wzięcia kompleksowej uslugi z montażem uważam że jest to optymalne rozwiązanie gdy producent daje gwarancję na produkt wraz z usługą Myslę ze jest godna polecenia http://www.karo.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coci 28.04.2008 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Z cala pewnoscia nie polecam Bertranda.Juz 8 tygodni po terminie,a ja nadal nie mam kompletnego zamowienia,a to co mi dostarczyli jest dalekie od idealu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayekmc 15.03.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Witam czy ktos z Panstwa posiada okna z firmy ADPOL, nosimy sie z zamiarem skorzystania z ich uslug, ale chcielibysmy poznac opinie na temat tejze firmy, moze mozna gdzies zobaczyc ich wykonana prace, pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konwalia_majowa 21.03.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Witam, Ja polecam MS Okna (http://www.ms.pl) . Mamy je prawie 2 lata i jesteśmy bardzo zadowoleni (odpukać - oby nie zapeszyć i aby tak dalej Zdecydowałam się na okna tytanowe z zabezpieczeniami antywłamaniowymi i szybami. Poza tym okna te mają naprawdę ładne profile (w porównaniu do innych, które oglądałam, a było tego trochę, bo jestem okropnie grymaśna Aż szkoda było je zakrywać, dlatego też zrezygnowałam z rolet w domu na rzecz żaluzji. Zakup przebiegł naprawdę bez problemu (wycena, pomiary, okna dostarczono w wyznaczonym terminie) i co ważne montaż też fachowo, solidnie (okna mają specjalne rygle umieszczane w murze, więc zależało nam na dobrym montażu) poza tym szybko i czysto. Nawet mój mąż nie miał do czego się przyczepić, a lubi mieć wykonane wszystko idealnie Już dzieliłam się opinią na białej liście wykonawców - korzystaliśmy z usług P. Tomasza Szczerbaka przy zamawianiu okien (obecnie salon sprzedaży Gdańsk, ul Jankiela - wiem, bo zamawiamy obecnie wyroby z granitu też w MS). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 23.03.2009 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 dzbry:) zamawialiśmy okna drewniane w firmie Okland Tczew http://www.okland.net.pl/robia tez okna "stylowe" , wszystko ok , polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek_bud 25.06.2010 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Witam, Szukam ( nie drogich ) okien, z zabezpieczeniami antywłamaniowymi. Może ktoś z was właśnie teraz na czasie zakłada okna? Proszę o poradę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
korpol 24.05.2013 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Witam. Właśnie będziemy wstawiać okna do naszego domku. Dostaliśmy już parę ofert i jedna jest z Wikędu. Szukam i szukam opinii o nich i niemal nic nie ma. Czy mieliście jakąś styczność z tą firmą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika2017 07.01.2017 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2017 Nie wiem czy nie za wcześnie ( bo jeszcze nie zamówione i nie zamontowane ) ale na ten moment poleciła bym firmę Wikęd z Luzina. Przedstawiciel zajechał do nas na budowę, bardzo sympatyczny, rzeczowy, podesłałam wymiary i dostałam bardzo atrakcyjną wycenę. O dziwo 8 tysięcy taniej niż w firmie Drutex, i drugi plus dla Wikędu że nie ma dla nich rzeczy nie możliwych do wykonania ( chodzi o gabaryty okien ) Drutex wymaga wzmocnień dla dużych szkleń inaczej nie daje gwarancji, z Wikędem nie ma tego problemu. Oczywiście przed podjęciem ostatecznych decyzji muszę sprawdzić najlepiej te okna w naturze u kogoś No i ogólnie poczytać opinie. Ponoć wybór okien nie jest prostą sprawą. W sumie nie analizowałam jeszcze ofert innych firm w okolicy ale te dwie jakoś najczęściej się słyszy. pozdrawam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 07.01.2017 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2017 Jakie to gabaryty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 07.01.2017 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2017 Nie wiem czy nie za wcześnie ( bo jeszcze nie zamówione i nie zamontowane ) ale na ten moment poleciła bym firmę *** Przedstawiciel zajechał do nas na budowę, bardzo sympatyczny, rzeczowy, podesłałam wymiary i dostałam bardzo atrakcyjną wycenę. O dziwo 8 tysięcy taniej niż w firmie D**, i drugi plus dla *** że nie ma dla nich rzeczy nie możliwych do wykonania ( chodzi o gabaryty okien ) D*** wymaga wzmocnień dla dużych szkleń inaczej nie daje gwarancji, z Wikędem nie ma tego problemu. Oczywiście przed podjęciem ostatecznych decyzji muszę sprawdzić najlepiej te okna w naturze u kogoś No i ogólnie poczytać opinie. Ponoć wybór okien nie jest prostą sprawą. W sumie nie analizowałam jeszcze ofert innych firm w okolicy ale te dwie jakoś najczęściej się słyszy. pozdrawam Twój post zostawię jako przestrogę dla potencjalnych kupujących. Raz: porównanie do jednego z liderów rynku ceny i mówienie, że jest znacznie tańszy bardzo źle wróży. Już ta firma do której się odnosisz robi tanio - a jak ktoś chce jeszcze bardziej "oszczędzić" to już zupełnie musi to być szajs. Dwa: "nie ma rzeczy niemożliwych". Oznacza ni mniej, ni więcej, jako PROSZENIE SIĘ O KŁOPOTY. Nie dalej jak rok temu był na tym forum post opisujący okna z tej firmy i problemy z nimi (wynikały tylko i wyłącznie z przewymiarowania). Zakładam że ten post przeczytają szefowie działu okien - to zakodujcie sobie, że to jest BARDZO ŹLE ODBIERANE wśró fachowców i nie tylko nie zyskacie uznania, a wręcz je stracicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bwojtek 07.01.2017 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2017 Twój post zostawię jako przestrogę dla potencjalnych kupujących. Chyba jako przestrogę dla spamerów? Inny post z dzisiejszego dnie tego samego osobnika radośnie ogłasza: Właśnie jesteśmy na etapie budowy fundamentów. ...i dlatego nagle po zarejestrowaniu się wychwalam mało znaczącego producenta okien? Litości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 07.01.2017 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2017 Dla Inwestorów. Tacy spamerzy nie czytają forum, a tylko tytuły. Usunięcie tego postu byłoby w tym przypadku tylko prezentem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMichal 07.01.2017 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2017 Witam Niestety same minusy dla W..., nie dość, że spamer to jeszcze totalnie niedouczony :/Jeżeli dla kogoś "plusem" jest to, że ktoś wykona każdy gabaryt itp - żałosne. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts