Grzesiek13 16.03.2006 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Zdaje się, że "moderator" to takie uszczęśliwienie na siłę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 16.03.2006 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 No proszę, czasem i kot mówi ludzkim głosem .. a czasem i zaśpiewa... http://www.rathergood.com/looking/ taak przechodziłem i zajrzałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 16.03.2006 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Nie ma sprawy, zamienimy problem Mimi na problem Selimma... a od kiedy z selimem są jakieś problemy z tego co wiem, ani nie zmienia taśmowo nicków, ani nie walczy z wiatrakami, kto coś chce od kociska i jak Redakcja, może mu najpierw proponować moderatorstwo, by później stwierdzić, że z nim są problemy, życzę Redakcji, tylko takich problemów Tutaj właśnie Redakcja zrobiła problem Selimma. Tzn. problem ma Selimm. Duży problem. Objąć posadę, czy nie, jak coś podobnego napisał Shakespeare. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 17.03.2006 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 no to sie przyznam przez dlugie tygodnie ogladalam watki mimi (i jej klonow) zachwycona , przyznaje sie bez bicia hamerykanski watek tez i jakos nigdy nie mialam czasu czytac co oni tam pisza, az kiedys raz zaczelam cztac , no ale uznalam ze to taki folklor forumowy .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 17.03.2006 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Nie ma sprawy, zamienimy problem Mimi na problem Selimma... znaczy się: Redakcja lubi sama sobie stwarzać nowe problemy ?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts