domeknaprzedmiesciu 18.03.2006 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 Mialem nie pisac, ale jednak.Witam ponownie cie "M". Widze , ze ladnie sie zabawiasz od pewnego czasu. Jednak to ty starasz sie za wszelka cene podszywac pod housika , czyli mnie.Oj mimi , nic sie nie zmienilas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 18.03.2006 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 małe miasteczko w Polsce na srodku ulicy lezy M. z piecoma kulami w glowie i 10 w w brzuchu przychodzi Redakcja pochyla sie nad trupem mamrocze - takiego obscenicznego i wulgarnego zabojstwa na tym forum jeszcze nie było na forum zapanowala masowa histeria ....jesli chcesz miec w pływ na dalszą czesc wydarzen -zaglosuj i wyslij sms pod nr.0048-8000-876353-39393 koszt połaczenia to 3.40E +vat+zus+wineta ...Siure Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 18.03.2006 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 a już był spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.03.2006 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 To, że Mimi nie lubi rrmi, Luc i house, to każdy z nas tu widzi. To, że oni Mimi obdarzają tymi samymi uczuciami.., to tez.. Ale nie mogę zrozumieć, ze dorosły ludzie nie mogą się omijać, jak już się nie lubią... Mimi, jesteś zła, ze oni Cię obrażają ale Ty robisz im dokładnie to samo. Chcesz aby oni odpuścili, ale Ty nie odpuszczasz... Nie wiem, mi nikt z Was tutaj nie przeszkadza... Mimi ma dużo dobrych pomysłów i czasu aby tutaj ich powklejać... Rrmi w swoim wątku także robi dobra robotę, o czym świadczą ludzie odwiedzający ten watek. Hamerykanie są ogólnie lubiany tutaj na Forum, to jest fakt. Maja swoich stałych przyjaciół i nie źle się razem bawią... Mimi tez ma swoich przyjaciół którzy chętnie odwiedzają jej watki... Czemu nie możecie wszyscy korzystać z tego Forum? To jest takie proste, tylko nie wchodźcie sobie w drogę i już... Ja lubię Mimi za pomysły i chęć pomocy.., ale Hamerykanow tez lubię, za to samo i za dobry humor tez... Czy możecie dla nas, reszty co Was lubimy i Was nam tutaj brakuje, powstrzymać ta chęć odwetu i komentowania czegokolwiek o tej „drugiej stronie”. Przestańcie sobie dokuczać. No chyba, ze Redakcja otworzy dla Was – Wasz watek i pozwoli Wam tam hulać do bólu.., aż Wam przejdzie...Bo w końcu kiedyś się Wam i tak znudzi... I proszę Mimi, już nie machaj flaga kto zaczął i kto jest winien, bo nie wiem czy kogoś to w ogóle obchodzi.. Nas to już meczy, ta Wasza walka...Chcielibyśmy sobie tutaj pogadać o tym i tamtym, pośmiać się, pożartować.., o budowie i nie tylko, ale nie koniecznie o Waszych sprawach...Bo tą Waszą wojnę mamy już gdzieś... Selimmku, dawaj jeszcze cos, bo tutaj umrzeć można..., już tylko dobry humor nas uratuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wnetrzarka 18.03.2006 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 Trudno sie z Toba nie zgodzic Zeljko.Na swoje usprawiedliwienie mam tylko tyle , ze jak usilowalismy dac sobie spokoj to bylismy zasypywani obelgami na maile.Zakladane byly tez watki w celu wiadomym i tutaj i na tym jej nieszczesnym swiatowcu , potem tutaj cytowala to co rzekomo pisalismy tam . Owszem patrze ze wspolczuciem co ona tam robi , ale nie pisze , bo mnie az tak nie denerwuje.Po prostu zalosne jest i juz.Mnie teraz wkurzylo tylko to , ze redakcja wmanewrowala mnie w zalozenie tego watka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 18.03.2006 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 Ja się tylko zastanawiam, czy doczekam takiego momentu, że ktoś komuś powie PRZEPRASZAM i złoży broń. A czas leci nieubłaganie - w poniedziałek znowu mam urodziny - ehhhh życie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 18.03.2006 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 Ludzie od pokoleń uczą swoje potomstwo: "Mądry głupiemu ustąpi". I jak teraz ten świat wygląda ??? - 80% gospodyń domowych nie widzi różnicy - .... a teraz biegusiem prosze podac nazwe trzech rzek q Islandi ...hehe milczycie - cholera wiedzialem ze oprocz seksu , klikania na forum muratorum to nie macie zadnych zainteresowan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.03.2006 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 Ja rezygnuje.. Ta mieszanina, to dla mnie za dużo... Idę robić kwiatki.., moze wiosne przyciagnie... Jak to Mimi mowi, zegnam... ale wroce...,tez... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 18.03.2006 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 http://www.humorek.com.pl/c7/w/42.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wnetrzarka 18.03.2006 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 Ja się tylko zastanawiam, czy doczekam takiego momentu, że ktoś komuś powie PRZEPRASZAM i złoży broń. Ja tez czekam na to samo , rozumiem , ze sie redakcja pomylila , ale wystarczy faktycznie przeprosic. Od wiadomej osoby przeprosin nie oczekuje , bo od niej nie boli. Od niej bawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 18.03.2006 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 rrmi, to Ciebie ani Luca nie było w tamtym wątku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość interceptor 18.03.2006 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 Ja bylem . No i ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domeknaprzedmiesciu 18.03.2006 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 Ja się tylko zastanawiam, czy doczekam takiego momentu, że ktoś komuś powie PRZEPRASZAM i złoży broń. A czas leci nieubłaganie - w poniedziałek znowu mam urodziny - ehhhh życie. Ja rowniez czekam. Jak widac jej klamliwe ciagle ataki przechodza z osoby na osobe. Ten sam schemat od miesiacy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domeknaprzedmiesciu 18.03.2006 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 rrmi, to Ciebie ani Luca nie było w tamtym wątku? Wiadomo, ze watek byl wiadomej osoby! i ona tam rozrabiala! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wnetrzarka 18.03.2006 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 rrmi, to Ciebie ani Luca nie było w tamtym wątku? Wiadomo, ze watek byl wiadomej osoby! i ona tam rozrabiala! rrmi, to Ciebie ani Luca nie było w tamtym wątku? Bylam , ale juz wyjasnilam , ze jako osoba w watku a nie jego zalozyciel i dla mnie to jest zasadnicza roznica . Pisalam rowniez , ze z banem sie zgadzam , moze przeczytaj calosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość interceptor 18.03.2006 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 rrmi, to Ciebie ani Luca nie było w tamtym wątku? Jeszcze raz nawiaze do tej samej wypowiedzi , ale poraza mnie Soniko , gdy ktos pisze jakby byl umyslowym jaroszem . Ty rowniez bierzesz udzial w tym watku . I zgodnie z logika twoja i Redakcji , mozna zmieszac cie z blotem , za udzial w watku , gdzie padlo sporo obrzydliwych postow ( nasza gwiazda ) . Moge rowniez wyjasnic tobie , jak niepismiennemu znaczenie literek , szacher - macher z IP . Chcialabys ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 18.03.2006 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 rrmi, to Ciebie ani Luca nie było w tamtym wątku? Wiadomo, ze watek byl wiadomej osoby! i ona tam rozrabiala! Co znaczy, że wątek był wiadomej osoby? Mimi go załozyła ? Chcesz powiedzieć, że cypryjski_kafelek to Mimi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość interceptor 18.03.2006 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 Odpowiem za niego .Jest istotna roznica , pomiedzy napisaniem kilku zabawnych postow , a byciem psycholem , ktory zaklada watek pod nowym nikiem i sam ze soba pozniej gada . Plus oczywiscie zdjecia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domeknaprzedmiesciu 18.03.2006 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 rrmi, to Ciebie ani Luca nie było w tamtym wątku? Wiadomo, ze watek byl wiadomej osoby! i ona tam rozrabiala! Co znaczy, że wątek był wiadomej osoby? Mimi go załozyła ? Chcesz powiedzieć, że cypryjski_kafelek to Mimi? A kto inny, moze teraz rowniez ktos trzeci wkleil jej zdjecia i cytaty, ktorymi obarczala mnie. Teraz jest ta osoba rrmi i to ona jest mna , bo te same zarzuty byly przytaczane przeciwko mnie. Trzeba byc naprawde chorym czlowiekiem , aby tak postepowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wnetrzarka 18.03.2006 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 Dlaczego interceptor jest zbanowany? Zaraz ja bede pewnie, czy ktos z nas ublizal kimus? Soniko to sa cytaty z wtorku , chyba to widzialas Dobrze , ze pamietam hasla do tych emergency nickow. Niestety nie moge sie bronic jak sugeruje redakcja niesprawdzajaca swoich informacji .bo jestem juz zbanowana na amen. Z serwerow , ktore znamy korzystaja setki tysiecy ludzi , mimilapa tez Nie napisalam , ze nie bralam w tym udzialu , nawet przyznalam racje co do bana , chyba nie usuneliscie juz tej wypowiedzi? A moze ? BTW dobrze wiedziec , ze sie jest szczesciarzem , , chyba nie mam wrogow innych niz redakcja , bo takiego swinstwa nikt mi nie zrobil do tej pory Jesli juz tak nas banujecie , to nie oglaszajcie sie tak naprawde szczerze , ze czekacie na wyjasnienia, zalosne to jest jak `150 rrmi.. bije się w pierść, dałem sobie zasugerować pewną rzecz która była czystym przypadkiem, z mojej strony za to Cie przepraszam. Od samego początku trudno mi było uwierzyć, że to Ty podszywasz się pod kafelka, rozważałem raczej inne rozwiązanie. Teraz mam już niemal 100% pewność, że to nie byłas Ty. Jeszcze raz przepraszam, za wypowiedzi które mogły to sugerować. maksiu ps. to jest moje prywatnie zdanie Wiecej nie bede tlumaczyla , ze nie jestem jeleniem . Kto byl kafelkiem nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts