Sonika 18.03.2006 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 Odpowiem za niego . Jest istotna roznica , pomiedzy napisaniem kilku zabawnych postow , a byciem psycholem , ktory zaklada watek pod nowym nikiem i sam ze soba pozniej gada . Plus oczywiscie zdjecia . Wiesz Luc, zabawne to te teksty wcale nie były, no może i były ale dla Ciebie i rrmi, no i dla kafelka oczywiście. Ja oczom uwierzyć nie mogłam, że można tak się bawić czyimś kosztem. Jak widac mamy zupełnie inne poczucie humoru. A w to, że kafelek to Mimi nie wierzę i tyle - może dlatego, że jestem umysłowym jaroszem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 18.03.2006 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 nic tylko żygać się chce. pisze sie rzygać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 18.03.2006 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 i znowu to samo apeluje aby niewygodne wątki były składowane w specjalej strefie np. "śmierdzacej" ale beż możliwości ich usuwania i poprawiania przez piszących na podstawie takich wypowiedzi sami moglibyśmy sobie wyrobić zdanie na temat piszących forumowiczów, nikt nikogo nie musiałby tłumaczać ani sam udwoadniać że nie jest jeleniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 18.03.2006 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 a zresztš co ja się będę babrać w tym waszym g**** uwielbiam twoje teksty takie kulturalne i mądre, że az miło sie robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wnetrzarka 18.03.2006 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 Otoz to , masz racje Paty , z ta mala roznica , ze Sonika po wszelkich wyjasnieniach i tak powiedziala , ze ja twierdze , ze ktos sie pode mnie podszywa .To bylo takie nie ponizej pasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 18.03.2006 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 Tym samy nie oskarzaj innych , ze robili cos ponizej pasa poniewaz jest to klamstwo.Ja watek czytalem i nic takiego tam nie bylo. Ciekawe, dlaczego Redakcja nie podziela Twojej opinii w temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 18.03.2006 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 Mialem nie pisac, ale jednak. Witam ponownie cie "M". Widze , ze ladnie sie zabawiasz od pewnego czasu. Jednak to ty starasz sie za wszelka cene podszywac pod housika , czyli mnie. Oj mimi , nic sie nie zmienilas. Jako gospodarze prosimy czwórkę adwersarzy o definitywne opuszczenie Forum Muratora. Pozjadaliście się nawzajem z wzajemniej nienawiści i dla nas temat jest zakończony. Nie ma dla was miejsca na tym forum, tak jak nie ma nadziei na zmianę waszych postaw. A takie posty jak ten powyżej tylko utwierdzają nas w decyzjach już podjętych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 18.03.2006 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 Mialem nie pisac, ale jednak. Witam ponownie cie "M". Widze , ze ladnie sie zabawiasz od pewnego czasu. Jednak to ty starasz sie za wszelka cene podszywac pod housika , czyli mnie. Oj mimi , nic sie nie zmienilas. Jako gospodarze prosimy czwórkę adwersarzy o definitywne opuszczenie Forum Muratora. Pozjadaliście się nawzajem z wzajemniej nienawiści i dla nas temat jest zakończony. Nie ma dla was miejsca na tym forum, tak jak nie ma nadziei na zmianę waszych postaw. A takie posty jak ten powyżej tylko utwierdzają nas w decyzjach już podjętych. i nie beda mogli wrocic pod innymi nickami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wnetrzarka 18.03.2006 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 A czy redakcja moze usunac nr mogo IP?Jak zaczne dostawac korespondencje na domowy adres to bedzie chyba za pozno.Tym bardziej , ze nie z tego IP zalozono ten watek do czego sie redakcja przyznala.Na zmiane mojej postawy jest szansa .Chyba bylo widac , ze jak nie bylo wiadomej osoby to ja nie bylam kandydatka do bana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 18.03.2006 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 redakcjo! ale czy pomysł ze "śmierdzącą" strefą nie jest dobry - każdy by się mocno z zasatanowił za nim by coś napisał ,szcególnie osoby najbardzie kontrowersyjne na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 18.03.2006 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 A czy redakcja moze usunac nr mogo IP? Jak zaczne dostawac korespondencje na domowy adres to bedzie chyba za pozno. Tym bardziej , ze nie z tego IP zalozono ten watek do czego sie redakcja przyznala. Na zmiane mojej postawy jest szansa . Chyba bylo widac , ze jak nie bylo wiadomej osoby to ja nie bylam kandydatka do bana potwierdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 18.03.2006 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 a ja nie zaprzeczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 18.03.2006 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 Chyba bylo widac , ze jak nie bylo wiadomej osoby to ja nie bylam kandydatka do bana no właśnie nie rrmi jest problemem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 18.03.2006 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 a ja nie zaprzeczam bo my zawsze zgodne jestesmy z Pat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aurora 18.03.2006 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 Powiem tylko , ze ja mam znowu bana .Co prawda nie wystepuje jako gosc , ale ban jestChyba po to , zebym nie mogla sie przed oskarzeniami bronic .Prosze usunac moj nr IP .Rowniez prosze o ostateczne przedstawienie waszej wersji co do oskarzenia mnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 18.03.2006 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 jednego nie rozumiem, dlaczego mimi która jest dokładnie znana jako pieniacz, która jątrzy i kłamie, która potrafi zmieniać nicki jak rękawiczki, która potrafi w bardzo niewybredny sposób, ubliżać innym, która jak się okazuje bardzo dobrze potrafi manipulować Redakcją, która swoje posty potrafi zmieniać piętnaście razy na minutę, żeby pokazać jaka to ona jest biedna i sekowana przez Hamerykanów, która............. pojawiła się naraz tutaj i znowu rozwaliła to wszystko, a co najgorsze, i to widać powyżej, spowodowała znowu, że to winne som Hamerykany, albo ja jestem mondry inaczej, albo Redakcja, nie może sobie dać rady z tym problemem, i dla świętego spokoju obarcza winą wszystkich, zamiast niej a może by tak odrobinę bezstronności, chyba, że starym sposobem wykasuje się i zamknie wątek, po to, żeby tylko nieliczni wiedzieli o co tutaj chodz, powiem tak, nie podoba mi się ta zabawa, i winą za to obarczam wszystkich, ale uważam jednocześnie, że najbardziej winni to mimi z powodów wymienionych wyżej, oraz Redakcja która nie daje sobie rady ze skromnie mówiąc niesfornym forumowiczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 18.03.2006 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 może redakcja ma konszachty z NLP?znam forum, co do którego istnieje teoria, że zostało przez nich przeeksperymentowanez przebiegiem akcji identycznym, jak w przypadku mimilapy i reszty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 18.03.2006 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 Osla ławka powinna byc... nie lubie jak mi ktos mowi ze ta osoba jest be a ta cacy Watek by byl i sama wyrobilabym sobie odpowiednia opinie Mysle ze wiekszosc z nas jakby miala mozliwosc przeczytania i np okazalo sie ze jakies osoby faktycznie pisaly rzeczy ponizej poziomu ...jakiegokolwiek ... to by wiedziala co jest czarne i co biale i nie trzeba by tego bylo tlumaczyc i nie mialo by to znaczenia czy dana osoba jest lubiana na forum czy nielubiana ( Rrim - zeby bylo jasne mowie to jako przyklad bo nie podejrzewam akurat Ciebie o to) Gdyby taki kat byl - to kazdy by sie pilnowal - wiedzac ze to co pisze i jak pisze jest pozniej do zweryfikowania pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 18.03.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 Właśnie słucham Trójki , leci Jose Gonzales - Heartbeats Muzyka łagodzi obyczaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 18.03.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 Moje pytanie pozostalo bez odpowiedzi... jestem prawie pewna ze redakcja nie ma prawa pokazywac publicznie IP forumowicza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts