Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

DO REDAKCJI

Recommended Posts

Odpowiem za niego .

Jest istotna roznica , pomiedzy napisaniem kilku zabawnych postow , a byciem psycholem , ktory zaklada watek pod nowym nikiem i sam ze soba pozniej gada . Plus oczywiscie zdjecia .

Wiesz Luc, zabawne to te teksty wcale nie były, no może i były ale dla Ciebie i rrmi, no i dla kafelka oczywiście.

Ja oczom uwierzyć nie mogłam, że można tak się bawić czyimś kosztem.

Jak widac mamy zupełnie inne poczucie humoru.

A w to, że kafelek to Mimi nie wierzę i tyle - może dlatego, że jestem umysłowym jaroszem :wink: .

• Odpowiedzi 323
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

i znowu to samo :o :o :o

apeluje aby niewygodne wątki były składowane w specjalej strefie np. "śmierdzacej" ale beż możliwości ich usuwania i poprawiania przez piszących

na podstawie takich wypowiedzi sami moglibyśmy sobie wyrobić zdanie na temat piszących forumowiczów, nikt nikogo nie musiałby tłumaczać ani sam udwoadniać że nie jest jeleniem

Mialem nie pisac, ale jednak.

Witam ponownie cie "M". Widze , ze ladnie sie zabawiasz od pewnego czasu. Jednak to ty starasz sie za wszelka cene podszywac pod housika , czyli mnie.

Oj mimi , nic sie nie zmienilas.

Jako gospodarze prosimy czwórkę adwersarzy o definitywne opuszczenie Forum Muratora. Pozjadaliście się nawzajem z wzajemniej nienawiści i dla nas temat jest zakończony. Nie ma dla was miejsca na tym forum, tak jak nie ma nadziei na zmianę waszych postaw. A takie posty jak ten powyżej tylko utwierdzają nas w decyzjach już podjętych.

Mialem nie pisac, ale jednak.

Witam ponownie cie "M". Widze , ze ladnie sie zabawiasz od pewnego czasu. Jednak to ty starasz sie za wszelka cene podszywac pod housika , czyli mnie.

Oj mimi , nic sie nie zmienilas.

Jako gospodarze prosimy czwórkę adwersarzy o definitywne opuszczenie Forum Muratora. Pozjadaliście się nawzajem z wzajemniej nienawiści i dla nas temat jest zakończony. Nie ma dla was miejsca na tym forum, tak jak nie ma nadziei na zmianę waszych postaw. A takie posty jak ten powyżej tylko utwierdzają nas w decyzjach już podjętych.

i nie beda mogli wrocic pod innymi nickami ? :roll:

A czy redakcja moze usunac nr mogo IP?

Jak zaczne dostawac korespondencje na domowy adres to bedzie chyba za pozno.

Tym bardziej , ze nie z tego IP zalozono ten watek do czego sie redakcja przyznala.

Na zmiane mojej postawy jest szansa .

Chyba bylo widac , ze jak nie bylo wiadomej osoby to ja nie bylam kandydatka do bana

A czy redakcja moze usunac nr mogo IP?

Jak zaczne dostawac korespondencje na domowy adres to bedzie chyba za pozno.

Tym bardziej , ze nie z tego IP zalozono ten watek do czego sie redakcja przyznala.

Na zmiane mojej postawy jest szansa .

Chyba bylo widac , ze jak nie bylo wiadomej osoby to ja nie bylam kandydatka do bana

potwierdzam

Powiem tylko , ze ja mam znowu bana .

Co prawda nie wystepuje jako gosc , ale ban jest

Chyba po to , zebym nie mogla sie przed oskarzeniami bronic .

Prosze usunac moj nr IP .

Rowniez prosze o ostateczne przedstawienie waszej wersji co do oskarzenia mnie .

jednego nie rozumiem,

dlaczego mimi

która jest dokładnie znana jako pieniacz,

która jątrzy i kłamie,

która potrafi zmieniać nicki jak rękawiczki,

która potrafi w bardzo niewybredny sposób, ubliżać innym,

która jak się okazuje bardzo dobrze potrafi manipulować Redakcją,

która swoje posty potrafi zmieniać piętnaście razy na minutę, żeby pokazać jaka to ona jest biedna i sekowana przez Hamerykanów,

która.............

pojawiła się naraz tutaj i znowu rozwaliła to wszystko,

a co najgorsze, i to widać powyżej,

spowodowała znowu, że to winne som Hamerykany,

albo ja jestem mondry inaczej,

albo Redakcja, nie może sobie dać rady z tym problemem,

i dla świętego spokoju obarcza winą wszystkich, zamiast niej :roll:

a może by tak odrobinę bezstronności,

chyba, że starym sposobem wykasuje się i zamknie wątek, po to, żeby tylko nieliczni wiedzieli o co tutaj chodz,

powiem tak, nie podoba mi się ta zabawa,

i winą za to obarczam wszystkich,

ale uważam jednocześnie, że najbardziej winni to mimi z powodów wymienionych wyżej, oraz Redakcja która nie daje sobie rady ze skromnie mówiąc niesfornym forumowiczem

Osla ławka powinna byc...

nie lubie jak mi ktos mowi ze ta osoba jest be a ta cacy

Watek by byl i sama wyrobilabym sobie odpowiednia opinie

Mysle ze wiekszosc z nas jakby miala mozliwosc przeczytania i np okazalo sie ze jakies osoby faktycznie pisaly rzeczy ponizej poziomu ...jakiegokolwiek ... to by wiedziala co jest czarne i co biale i nie trzeba by tego bylo tlumaczyc

i nie mialo by to znaczenia czy dana osoba jest lubiana na forum czy nielubiana

( Rrim - zeby bylo jasne mowie to jako przyklad bo nie podejrzewam akurat Ciebie o to)

Gdyby taki kat byl - to kazdy by sie pilnowal - wiedzac ze to co pisze i jak pisze jest pozniej do zweryfikowania

pozdrawiam :-?