Mały 18.03.2006 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 Mały pewnie cos tam z proporcjami pomieszał ... A może to wszystko przez te "baby"? Czasem potrafią podnieść je lepiej niż kawa czy jakieś końskie prochy...tudzież mocna tabaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 18.03.2006 22:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 nie Ślązak, to musi być Kaszeb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 18.03.2006 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 nie Ślązak, to musi być Kaszeb Jeśli już to z Helskich Selimów?????????????? Pije już trzeciego drinola i czytam .Ludzie nie macie co robić?!!!!!!!!!! Idźcie się lepiej pobzykać !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 19.03.2006 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 Normalnie się nie da inaczej. Gdzie trzech Polaków tam cztery zdania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 19.03.2006 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 Pomysł zieloonookiej byłby tu chyba najlepszy. Zrobić wydzielony kawałek, ale bez mozliwosci przenoszenia afery na inne działy. Ostatecznie mozna czytać te histeryczne apele w ramach rozrywki, ale w jednym miejscu. Bez infekowania reszty.Bo w sumie to mnie najbardziej wkurza: te same obrzydliwe posty/oskarzenia żale, zamierzchłe problemy, linki itp/ rozwleczone gdzie się da/ niestety tylko w celu zantagonizowania forumowiczów i wywołania zadymy.A Redakcja chowa głowę w piasek. Dlaczego?Redakcjo gdzie jesteś?pozdrawiam niedzielnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 19.03.2006 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 Mimilapin od dawna nie ma prawa wstępu na to forum. Jej wątki i wypowiedzi są systematycznie usuwane. Mamy już dane tej osoby i będziemy starali się skutecznie zapobiegać ekscesom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 19.03.2006 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 Jak ? Macie środki prawne które skutecznie by jej to wybiły z głowy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 19.03.2006 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 to Redakcja pracuje w niedziele ? co za czasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 19.03.2006 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 to Redakcja pracuje w niedziele ? co za czasy szybkie zerknięcie przed sumą A tak na poważnie. Uważam za błąd wyrzucenie hamerykańców. Mają swój honor i nie pozwalają mimi go nadszarpywać. Rozumiem to i mimo wszystko popieram. Mimi za to nie ma honoru i będzie bezkońca dawać w kość każdemu kto stanie jej na drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 19.03.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 nie Ślązak, to musi być Kaszeb Jeśli już to z Helskich Selimów?????????????? Pije już trzeciego drinola i czytam .Ludzie nie macie co robić?!!!!!!!!!! Idźcie się lepiej pobzykać !!!!! A ile można bzykać...?Sie najlepszy kumpel w końcu...zatrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 19.03.2006 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 Mały ten Kaszeb to o Tobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 19.03.2006 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 to Redakcja pracuje w niedziele ? co za czasy szybkie zerknięcie przed sumą A tak na poważnie. Uważam za błąd wyrzucenie hamerykańców. Mają swój honor i nie pozwalają mimi go nadszarpywać. Rozumiem to i mimo wszystko popieram. Mimi za to nie ma honoru i będzie bezkońca dawać w kość każdemu kto stanie jej na drodze. A i ja tak uważam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 19.03.2006 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 jednego nie rozumiem, dlaczego mimi która jest dokładnie znana jako pieniacz, która jątrzy i kłamie, która potrafi zmieniać nicki jak rękawiczki, która potrafi w bardzo niewybredny sposób, ubliżać innym, która jak się okazuje bardzo dobrze potrafi manipulować Redakcją, która swoje posty potrafi zmieniać piętnaście razy na minutę, żeby pokazać jaka to ona jest biedna i sekowana przez Hamerykanów, która............. pojawiła się naraz tutaj i znowu rozwaliła to wszystko, a co najgorsze, i to widać powyżej, spowodowała znowu, że to winne som Hamerykany, albo ja jestem mondry inaczej, albo Redakcja, nie może sobie dać rady z tym problemem, i dla świętego spokoju obarcza winą wszystkich, zamiast niej a może by tak odrobinę bezstronności, chyba, że starym sposobem wykasuje się i zamknie wątek, po to, żeby tylko nieliczni wiedzieli o co tutaj chodz, powiem tak, nie podoba mi się ta zabawa, i winą za to obarczam wszystkich, ale uważam jednocześnie, że najbardziej winni to mimi z powodów wymienionych wyżej, oraz Redakcja która nie daje sobie rady ze skromnie mówiąc niesfornym forumowiczem Popieram w całej rozciągłości to co napisał 1950 uważam że za najbardziej winna jest MIMI i to nie ulega wątpliwości. Przyznaje że nie czytałam tego "słynnego" wątka ale od czasu gdy pojawiłam sie na forum poznałam MIMI i wiem jak potrafi wytrącić człowieka z równowagi. I dlatego rozumiem doskonale reakcje rrmi lucky i house ich wypowiedzi kontra Mimi to obrona przed takim właśnie zachowaniem jaki ona reprezentuje. Dla mnie osobiscie jest przykre to co napisała redakcja dot. wyproszenia tej trójki z forum, wyproszona a właściwie wywalona powinna byc MIMI bo to ona mąci cały czas na forum.... Pozdrawiam O jasny gwint! Kilka dni mnie nie bylo, probuje dociec, co do licha sie stalo... Wszystko jasne, z powrotem zaczela sie udzielac najwieksza macicielka i udalo jej sie to, o co walczyla od bardzo dlugiego czasu. Pozbyla sie niewygodnych sobie osob i pewnie smieje sie w kulak. Bo jej brak jakiejkolwiek godnosci wlasnej czy poczucia samokrytyki i nadal bedzie sie tu pojawiac... Podpisuje sie w pelni pod opinia 1950 i metei! Jestem bardzo bardzo zla i rozgoryczona, ze ta okropna osoba znow narobila zamieszania i postawila na swoim... Jak jej nie bylo, nikt z hamerykancow faktycznie nie byl na pewno kandydatem do bana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 19.03.2006 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 lada moment mimilapa wróci przez kolejne proxy, pod kolejnym nickiem i będzie udawać, że to nie onaod siebie bardzo ładnie proszę redakcje o możliwość legalnego powrotu hamerykanów http://www.kolobok.wrg.ru/smiles/he_and_she/curtsey.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 20.03.2006 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Mały ten Kaszeb to o Tobie Wiem, wiem - tabaka Cię naprowadziła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 20.03.2006 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 lada moment mimilapa wróci przez kolejne proxy, pod kolejnym nickiem i będzie udawać, że to nie ona od siebie bardzo ładnie proszę redakcje o możliwość legalnego powrotu hamerykanów Dołączam się do prośby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 20.03.2006 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 A zgłaszam propozycję, by Redakcja wybrała się na jakiś kurs dla kandydatów na moderatorów forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 20.03.2006 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Wątki mimi były usuwane, ograniczyliśmy jej destrukcyjną działalność na forum, aż nagle rrmi i luc sprowokowali nową awanturę. Prosimypamiętać o tym. Są autorami tej zawieruchy. A ponieważ sprowokowana mimilapin znów się ożywiła, wracamy do wcześniejszej decyzji - będziemy starali się prawnie ograniczyć jej destrukcyjną działalność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 20.03.2006 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Wątki mimi były usuwane, ograniczyliśmy jej destrukcyjną działalność na forum, aż nagle rrmi i luc sprowokowali nową awanturę. Prosimypamiętać o tym. Są autorami tej zawieruchy. A ponieważ sprowokowana mimilapin znów się ożywiła, wracamy do wcześniejszej decyzji - będziemy starali się prawnie ograniczyć jej destrukcyjną działalność. Redakcjo! kochana!!!... z tego co czytalam to sprowokowal awanture niejaki cypryjski kafelek.... i nikt nie udowodnil ze Rrim czy Luc tym kafelkiem byli uczestniczyli w watku - ale go nie zalozyli wiec nie mozna chyba mowic o nich "autorzy zawieruchy" Jak Mimi nie bylo - nikt nie skarzyl sie na amerykancow, ktos (prawdopodobnie nie oni) zaczal macic - i sie wlaczyli - ok, moze powinni wziasc na wstrzymanie ale ...nie dali rady jakby prowokacji nie bylo to pewnie wogole nie bylo tego tematu chyba ban totalny to zbyt wysoka kara? chyba ze faktycznie Redakcja ma dowod ze rrim byla kafelkiem - z tym IP to jakies zamieszanie bylo - ja sie nie znam ale z tego co bylo tu walkowane - nie da sie jadnoznacznie stwierdzic ze nikt nie nie podszyl.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 20.03.2006 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Wątki mimi były usuwane, ograniczyliśmy jej destrukcyjną działalność na forum, aż nagle rrmi i luc sprowokowali nową awanturę. Prosimypamiętać o tym. Są autorami tej zawieruchy. a wcześniej: Mimi i jej trójka adwersarzy z USA - w końcu pozjadaliście się nawzajem - taka jest puenta, jeśli prowokatorem był ktoś z tej czwórki. Czy redakcja zdobyła wreszcie dowody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts