Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

DO REDAKCJI

Recommended Posts

• Odpowiedzi 323
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Pomysł zieloonookiej byłby tu chyba najlepszy. Zrobić wydzielony kawałek, ale bez mozliwosci przenoszenia afery na inne działy. Ostatecznie mozna czytać te histeryczne apele w ramach rozrywki, ale w jednym miejscu. Bez infekowania reszty.

Bo w sumie to mnie najbardziej wkurza: te same obrzydliwe posty/oskarzenia żale, zamierzchłe problemy, linki itp/ rozwleczone gdzie się da/ niestety tylko w celu zantagonizowania forumowiczów i wywołania zadymy.

A Redakcja chowa głowę w piasek. Dlaczego?

Redakcjo gdzie jesteś?

pozdrawiam niedzielnie

to Redakcja pracuje w niedziele ?

co za czasy :roll:

szybkie zerknięcie przed sumą :lol:

A tak na poważnie. Uważam za błąd wyrzucenie hamerykańców. Mają swój honor i nie pozwalają mimi go nadszarpywać. Rozumiem to i mimo wszystko popieram. Mimi za to nie ma honoru i będzie bezkońca dawać w kość każdemu kto stanie jej na drodze.

nie Ślązak,:roll:

to musi być Kaszeb :lol:

Jeśli już to z Helskich Selimów??????????????

Pije już trzeciego drinola i czytam .Ludzie nie macie co robić?!!!!!!!!!!

Idźcie się lepiej pobzykać !!!!!

A ile można bzykać...?Sie najlepszy kumpel w końcu...zatrze... 8)

to Redakcja pracuje w niedziele ?

co za czasy :roll:

szybkie zerknięcie przed sumą :lol:

A tak na poważnie. Uważam za błąd wyrzucenie hamerykańców. Mają swój honor i nie pozwalają mimi go nadszarpywać. Rozumiem to i mimo wszystko popieram. Mimi za to nie ma honoru i będzie bezkońca dawać w kość każdemu kto stanie jej na drodze.

A i ja tak uważam.

jednego nie rozumiem,

dlaczego mimi

która jest dokładnie znana jako pieniacz,

która jątrzy i kłamie,

która potrafi zmieniać nicki jak rękawiczki,

która potrafi w bardzo niewybredny sposób, ubliżać innym,

która jak się okazuje bardzo dobrze potrafi manipulować Redakcją,

która swoje posty potrafi zmieniać piętnaście razy na minutę, żeby pokazać jaka to ona jest biedna i sekowana przez Hamerykanów,

która.............

pojawiła się naraz tutaj i znowu rozwaliła to wszystko,

a co najgorsze, i to widać powyżej,

spowodowała znowu, że to winne som Hamerykany,

albo ja jestem mondry inaczej,

albo Redakcja, nie może sobie dać rady z tym problemem,

i dla świętego spokoju obarcza winą wszystkich, zamiast niej :roll:

a może by tak odrobinę bezstronności,

chyba, że starym sposobem wykasuje się i zamknie wątek, po to, żeby tylko nieliczni wiedzieli o co tutaj chodz,

powiem tak, nie podoba mi się ta zabawa,

i winą za to obarczam wszystkich,

ale uważam jednocześnie, że najbardziej winni to mimi z powodów wymienionych wyżej, oraz Redakcja która nie daje sobie rady ze skromnie mówiąc niesfornym forumowiczem

Popieram w całej rozciągłości to co napisał 1950 uważam że za najbardziej winna jest MIMI i to nie ulega wątpliwości.

Przyznaje że nie czytałam tego "słynnego" wątka ale od czasu gdy pojawiłam sie na forum poznałam MIMI i wiem jak potrafi wytrącić człowieka z równowagi.

I dlatego rozumiem doskonale reakcje rrmi lucky i house ich wypowiedzi kontra Mimi to obrona przed takim właśnie zachowaniem jaki ona reprezentuje.

Dla mnie osobiscie jest przykre to co napisała redakcja dot. wyproszenia tej trójki z forum, wyproszona a właściwie wywalona powinna byc MIMI bo to ona mąci cały czas na forum....

Pozdrawiam

O jasny gwint! :evil:

Kilka dni mnie nie bylo, probuje dociec, co do licha sie stalo...

Wszystko jasne, z powrotem zaczela sie udzielac najwieksza macicielka i udalo jej sie to, o co walczyla od bardzo dlugiego czasu. Pozbyla sie niewygodnych sobie osob i pewnie smieje sie w kulak. Bo jej brak jakiejkolwiek godnosci wlasnej czy poczucia samokrytyki i nadal bedzie sie tu pojawiac... :evil:

Podpisuje sie w pelni pod opinia 1950 i metei! Jestem bardzo bardzo zla i rozgoryczona, ze ta okropna osoba znow narobila zamieszania i postawila na swoim... Jak jej nie bylo, nikt z hamerykancow faktycznie nie byl na pewno kandydatem do bana! :cry:

Wątki mimi były usuwane, ograniczyliśmy jej destrukcyjną działalność na forum, aż nagle rrmi i luc sprowokowali nową awanturę. Prosimypamiętać o tym. Są autorami tej zawieruchy.

A ponieważ sprowokowana mimilapin znów się ożywiła, wracamy do wcześniejszej decyzji - będziemy starali się prawnie ograniczyć jej destrukcyjną działalność.

Wątki mimi były usuwane, ograniczyliśmy jej destrukcyjną działalność na forum, aż nagle rrmi i luc sprowokowali nową awanturę. Prosimypamiętać o tym. Są autorami tej zawieruchy.

A ponieważ sprowokowana mimilapin znów się ożywiła, wracamy do wcześniejszej decyzji - będziemy starali się prawnie ograniczyć jej destrukcyjną działalność.

Redakcjo! kochana!!!... z tego co czytalam to sprowokowal awanture niejaki cypryjski kafelek.... i nikt nie udowodnil ze Rrim czy Luc tym kafelkiem byli :-?

uczestniczyli w watku - ale go nie zalozyli wiec nie mozna chyba mowic o nich "autorzy zawieruchy" :-?

Jak Mimi nie bylo - nikt nie skarzyl sie na amerykancow, ktos (prawdopodobnie nie oni) zaczal macic - i sie wlaczyli - ok, moze powinni wziasc na wstrzymanie ale ...nie dali rady

jakby prowokacji nie bylo to pewnie wogole nie bylo tego tematu

chyba ban totalny to zbyt wysoka kara? :-?

chyba ze faktycznie Redakcja ma dowod ze rrim byla kafelkiem - z tym IP to jakies zamieszanie bylo - ja sie nie znam ale z tego co bylo tu walkowane - nie da sie jadnoznacznie stwierdzic ze nikt nie nie podszyl....

a wcześniej:

Mimi i jej trójka adwersarzy z USA - w końcu pozjadaliście się nawzajem - taka jest puenta, jeśli prowokatorem był ktoś z tej czwórki.

Czy redakcja zdobyła wreszcie dowody?