Cpt_Q 20.03.2006 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Za Hameryką! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 20.03.2006 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 "Dymy" zawsze sa we wnetrzach i w uwagach wiec moze na początek ograniczyc im wstep na te dwa działy (technicznie to chyba jest do zrobienia) i będzie miodzio za kare Lucek, bedzie musiał troche golizny w samcach wkleić ..a co Rrmi dostanie zdjecie usmiechnietego Romana przez godzine do ogladania niech sie juz tak Redakcja nie gniewa , bo złosc urodzie szkodzi ps. to fajne chłopaki są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 20.03.2006 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 ZA - dla Hameryki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 20.03.2006 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 ZA! milapa wróci, upatrzy sobie kolejnych forumowiczów, zacznie wyplatać bzdury i prowokować a kto sie odezwie we własnej obronie, to Redakcja da banana http://www.addis-welt.de/smilie/smilie/banana/024.gif http://www.addis-welt.de/smilie/smilie/banana/024.gif http://www.addis-welt.de/smilie/smilie/banana/024.gif http://www.addis-welt.de/smilie/smilie/banana/024.gif http://www.addis-welt.de/smilie/smilie/banana/024.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 20.03.2006 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 mTom, PRO, to forumowicz W przeciwieństwie do "for". Które nota bene podtrzymuję. A Redakcja niech się naradzi i wypracuje wreszcie jakieś spójne stanowisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 20.03.2006 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 ZA! milapa wróci, upatrzy sobie kolejnych forumowiczów, zacznie wyplatać bzdury i prowokować... Dlatego ja również jestem za ich odbanowaniem. Bo kto bedzie nas bronił przed prowokatorką, jak nie oni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
feyrus 20.03.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Proszę oddać amerykanów. forum bez nich traci ducha. choć seluś próbuje trzymać fason i poprawiać nam humory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
metea 20.03.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Oczywiście że jestem ZA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ara 20.03.2006 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 O jasny gwint! Kilka dni mnie nie bylo, probuje dociec, co do licha sie stalo... Wszystko jasne, z powrotem zaczela sie udzielac najwieksza macicielka i udalo jej sie to, o co walczyla od bardzo dlugiego czasu. Pozbyla sie niewygodnych sobie osob i pewnie smieje sie w kulak. Bo jej brak jakiejkolwiek godnosci wlasnej czy poczucia samokrytyki i nadal bedzie sie tu pojawiac... Podpisuje sie w pelni pod opinia 1950 i metei! Jestem bardzo bardzo zla i rozgoryczona, ze ta okropna osoba znow narobila zamieszania i postawila na swoim... Jak jej nie bylo, nikt z hamerykancow faktycznie nie byl na pewno kandydatem do bana! Tym razem również nie zdzierżę. Cóż Mimi- w moim odczuciu... osobowość paskudna, że dech zapiera. Pojawiła się grubo przed rrmi i odbieram ją za całokształt a nie za wyrwane wypowiedzi. Albo też osobowość chora- wtedy nic tylko współczuć bliskim. Miała swoje grono naiwniutkich klakierek. Jednak wiele osób tego ohydnego, rozpylanego po całym Forum smrodku nie zniosło...(Skakała wszędzie) Odeszli. Szkoda. Według mnie osoba z nickiem Mimi dostatecznie się wykazała. Nie nadaje się na uczestnika Forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 20.03.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 ZA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 20.03.2006 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 mTom, PRO, to forumowicz Ale nie tylko... dyć wjym co do Hamerykanów, sama Redakcja przyznała, że nie ma pewności, i zbanowala ich za udział, pewnie, też bym się udzielał na ich miejscu, bo gdy pojawiała się mimi, to zawsze iskrzyło, ona, po prostu, taka się urodziła, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgonia 20.03.2006 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 ZA!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
feyrus 20.03.2006 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 ciekawe, jak prawnie da się ograniczyć działalnośc mimi. To trochę, jakby kazać nocy nie przychodzić no właśnie......nic dodać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 20.03.2006 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 A ja tak sobie czytam o tym napiętnowaniu Mimilapin i mam takie pytanie:dlaczego między mną, a Mimilapin nie było nigdy zwarć, zawsze była skłonna pomóc itd.?I tak sobie myślę, że było tak dlatego, gdyż ja nigdy nie czatowałem na Nią żeby dowalić Jej, chociaż nie zawsze zgadzałem się ze wszystkimi Jej wypowiedziami.Ile w Was jest nienawiści kochani. Gdzie podziała się Wasza tolerancja z Redakcją na czele? Nie wstyd Wam? Przecież ta nienawiść obróci się przeciwko nienawidzącemu. Przemyślcie swoje wypowiedzi i zastanówcie się czy naprawdę nie widzicie w sobie żadnej winy za zaistniałą sytuację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 20.03.2006 23:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Januszz, był taki czas, że kruszyłem kopie o mimi, niestety, byłó to bardzo krótko, nie potępiam jej w czambuł, prawdę mówiąc, żal mi jej,to przecież, jest bardzo zakompleksiona osoba, mająca pretensje do całego świata, że jest taki, jaki jest, ale to w końcu, dojrzała kobieta, która sądząc z wypowiedzi, powinna zachowywać się poważniej, przecież takie ma aspiracje, niestety jest niedojrzała emocjonalnie, obraża się na wszystkich, że mogą mieć inne poglądy niż ona, powoduje to, że każdy kto ma czelność mieć inne zdanie niż ona, jest wrogiem, traci zimną krew i rozdaje razy na oślep,przez to, dochodzi do gorszacych sytuacji, powiem tak, jestem mężczyzną jak potrzeba bardzo gruboskórnym, ale nigdy nie umieścił bym tego typu zdjęć z tekstami, które ona publikowała,świadczy to bardzo niedobrze nie tylko o autorze tych zdjęć, ale i o osobie publikującej,wstyd, nie pozwolił by mi, na ponowne wejście na to forum, gdyby ktoś umieścił tego typu materiały o mnie,u niej działa to odwrotnie, niejednokrotnie pisałeś o tym forum, jako o najlepszym forum budowlanym jakie znasz, zgodzę się z Tobą, ale, właśnie z tego powodu, że uczestnicy tego forum prezentują wysoki poziom, działania mimi są dla nich naganne i działają jak katalizator, powodując niepotrzebne spięcia,ja, przynajmniej odbieram ją w taki sposób,i wcale nie jest tak, że wszyscy zawzięli się na mimi, ona sama stwarza tego typu sytuacje, podkładająć się innym, nie rozumiejąc jednego, że chociażby teraz była ze złota, to i tak nie będzie odbierana pozytywnie,przykre, ale prawdziwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 20.03.2006 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 dlaczego między mną, a Mimilapin nie było nigdy zwarć, zawsze była skłonna pomóc itd.? bo mimo jej kontrowersyjnych wypowiedzi, nie zabierałeś głosu to tez metoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomik_B 21.03.2006 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Jestem za powrotem Hamerykanów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 21.03.2006 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Wątki mimi były usuwane, ograniczyliśmy jej destrukcyjną działalność na forum, aż nagle rrmi i luc sprowokowali nową awanturę. Prosimypamiętać o tym. Są autorami tej zawieruchy. A ponieważ sprowokowana mimilapin znów się ożywiła, wracamy do wcześniejszej decyzji - będziemy starali się prawnie ograniczyć jej destrukcyjną działalność. To dobrze, ze Redakcja sie postara. Ponownie: ZA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 21.03.2006 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 dlaczego między mną, a Mimilapin nie było nigdy zwarć, zawsze była skłonna pomóc itd.? bo mimo jej kontrowersyjnych wypowiedzi, nie zabierałeś głosu to tez metoda Właśnie Ewuniu i Andrzeju. Nie zabierałem głosu przeciw, a jak już to za. Jak byłem pewien, że Mimilapin rozrabia, to studziłem Ją. Jak byłem pewny, że to są jej wypowiedzi. Kiedyś napisałem, że nauczyłem się żyć tutaj na tym forum. Był czas, że sam wchodziłem w konflikty. Konflikty te często podsycali.....moi pracownicy siedzący za ścianą i korzystający z moich własnych komputerów i mojego łącza! Znalazłem jednak na to rozwiązanie i jest spokój. Dlatego obecnie wiem, że w internecie nie można być niczego pewnym. Wiem, że można włamać sie do systemu i rozrabiać na konto prawowitego właściciela. Też to przeszedłem tylko nie tutaj, nie na tym forum. I może nie tyle tyczyło to mnie, co moją córkę i żonę. W necie często bardzo podłość ludzka nie zna granic. Widzieliście w TV człowieka, którego skazano chyba na 15 lat na podstawie zapachu, który potwierdził pies? Gość okazało się jest niewinny. Tyle samo są warte oskarżenia prezentowane tutaj na forum. Dlatego tak samo będę bronił "Hamerykanów" jak i Mimilapin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 21.03.2006 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 IP osoby, która wysyła wulgarne posty, wkleja zdjęcia , łamie prawo i zasady etyczne - z tamtego dnia: 216 179 73 68 Redakcja miała już raz możliwo�ć sprawdzenia nicku tej osoby i zakończenia tej obrzydliwej sprawy. i można, a nawet trzeba było to zrobić. Były oczywiste dowody. Maksiu potwierdził na Forum, że spod tego samego numeru pisał kto� tutaj na forum. Odpowiem za siebie, dowody wydawały sie oczywiste, ale wg mnie tylko sie wydawały. To IP jest nadawane przez program do maskowania prawdziwego IP. To, że ktoś z tego IP pisal już wczesniej nie jest wg mnie dowodem, bo wcale nie oznacza ze pisała to ta sama osoba. Mógł to zrobić każdy kto ma dostęp do tego programu. Byłby to dowód, gdyby było to normalne IP. Nie mam dowodów, ale osobiście nie wierze w to że tym razem była to również rrmi. Było by to ciężkie do zrobia od strony praktycznej, jeśli ktoś próbował pisac jednocześnie z dwóch ników na forum (zrobiłem specjalnie taką próbę), wie dobrze że jest to nie możliwe, trzeba co chwilkę zmieniać użytkownika. A w przypadku wydarzeń tamtej nocy, wymagało by to od rrmi nie tylko zmiany uzytkownika, ale i zmian ip co chwilę. Tempo pisania postów, tamej nocy było na tyle duże, że ja osobiścię wątpie aby rrmi była w stanie to zrobić. To jest moje osobiste zdanie, wyrobione po przeprowadzeniu prywatnego sledztwa. Nie mam zamiaru tym miejscu bronic rrmi, bo jej udział w rzeczowym watku jest niezaprzeczalny, ale za to przypisywanie jej założenia wątku i uzywania przez nią nicka cypryjski_kafelek jest bardziej niż bardzo wątpliwe wg mnie. To jest moja prywatna opinia, prosze jej nie łączyć z oficjalnym stanowiskiem administratora forum pozdrawiam maksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts