Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

DO REDAKCJI

Recommended Posts

• Odpowiedzi 323
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

O ile dobrze zrozumiałem, "Hamerykanie" wylecieli za niewybredne ataki na Mimilapin. Tak przynajmniej wychodziło z pierwszego postu Redakcji. Jest to jak widać wątpliwe. Jednak dlaczego Mimilapin jest atakowana w dalszym ciągu na pierwszym miejscu?

Czyżby i tutaj ofiara miała mniej praw niż jest to w naszej rzeczywistości codziennej?

selus dowcip za dowcip :lol: :lol:

> Chłopak się zgadza i pozwala, by zamówiła mu tego drinka. Barman podaje

> drinka i umieszcza na stole następujące składniki: solniczkę, kieliszek

> śmietankowego likieru Baileys oraz kieliszek soku z limonki.

> Chłopak patrzy na składniki z głupią miną, więc dziewczyna mu tłumaczy:

> "Po

> pierwsze, sypiesz trochę soli na język, po drugie - wypijasz

> kieliszek Baileya i trzymasz w ustach, a następnie zapijasz

> wszystko sokiem z limonki."

> Chłopak, pragnąc zadowolić dziewczynę, robi to, co mu kazała. Sypie sól na

> język - słone, ale OK. Dalej idzie likier - gładki,

> aromatyczny, bardzo przyjemny... Wporzo! W końcu nbierze

> kieliszek z limonką...

> W pierwszej sekundzie uderza go w podniebienie ostry smak soku z limonki,

> w

> drugiej sekundzie Baileys się zwarza, w trzeciej -

> słono-zwarzono-gorzki smak daje mu w przełyk. To wywołuje,

> oczywiście, odruch wymiotny, ale nie chcąc sprawić dziewczynie

> przykrości, przełyka z trudem. Kiedy udaje mu się

> opanować, obraca się do dziewczyny.

> Ta usmiech się szczerze i szeroko: "I jak ci smakowało? Ten drink ma nazwę

> 'Zemsta za Loda.

W takich sporach Admin powinien być osobą bezstronną, a jak widzę też ulega ludzkim słabościom i z pozycji siły włącza się w bezsensowne dysputy na zasadzie: kowal zawinił, cygana powiesili. Uważam, że byłoby mniej goryczy na tym Forum, żeby Admin nie działał impulsywnie. A jak widzę działania Admina praktycznie niczym nie różnią się od zwaśnionych stron, tylko podsycają nienawiść w imię dobrego imienia Forum.

Każdy z nas tutaj na Forum ma kogoś kogo lubi(ja lubię wszystkich :lol: ).

Wyrzucając kogoś z forum lubianego, robi się tym samym przykrość innym. To też należy wziąć pod uwagę podejmując takie decyzje.

Nie mówię tutaj o jednodniowych nickach starających się obrzucać błotem to forum. Miało to miejsce np. wczoraj.

Majka

jestem osobš pełnš energii, totalnš optymistkš, radosnš i pogodnš..

House, rrmi, luc skywakler nie trafili w żaden z moich kompleksów, bo pewno, że jakieœ tam mam :)

Ale wyobraŸ sobie, gdyby było inaczej, gdyby pisali o osobie naprawdę zakompleksionej, smutnej, samotnej, borykajšcej się z problemami...

Nie potrafie sobie wyobrazić, jakim podłym trzeba być człowiekiem, by wbijać takie szpilki..pisać o dziecku takie obrzydlistwa..

mam cudne zdrowe dzieci , ale gdyby było inaczej?? gdyby moja Niunia, o której house pisał jako von klug , że ma obrzydlwe zęby i wklejał jej fotomontaże buzi, gdyby mnie np nie było stac na aparat ortodontyczny, który teraz nosi??

Ja nie pojmę nigdy tej podłoœci, ale też nie mam zamaru się niš czuć zażenowana - powtórzę - to sobie stawiajš œwiadecto i sami sobie musza spojrzeć po czymœ takim w lustro. To doroœli ludzie.

amen

zmykam do pracy, w dodatku mi się ziemniaki w zupie rozgotowały, cholera, i to jest największy problem, bo realny :lol:

Zaraz rzuce pawia.Jak mawiaja "wybitni inaczej" cholota bedzie żygac

Rrmi, jest be, Luc jest fuj, Houe jest bebe, Ewunia jest nio, nio i kilkadziesiat osob jest do bani , ale Redzia jest juz cacy i wybacy a mimunia, didunia , czy jak jej tam nieboze, ono jest bidibidi dziub cool i se powkleja i znowu komus nawrzuca ,bo to cipcip ma poslannictwo dziejowe do wypelnienia.

Ona taka biedna, co Wy od niej chcecie?.To wina tych wstretnych hamerykancow i ich klakierow, tylko i wylacznie.

Przestancie pisac o poziomie tego forum i jego wysokosci .

To parodia , gdzie jeden frustrat opowiada o swoim zyciu, dzieciach, zupkach, problemach z internetem oraz zamecza innych swoimi kompleksami.

Co to tutaj, kogo obchodzi?

Dostaje gowniarz po pysku, wyrzucaja go ,mowia ,ze go tu nie chca a on jak smród wraca.Po co? Zeby mu znowu w twarz napluc?

Ma czelnosc mowic o honorze i podlosci osoba podla i bez honoru . Co mnie obchodza klopoty z durną osobowoscia smarkacza, ktory jak sie tylko pojawia zaczyna wokol siac fetor.

Nie mowcie, ze to najlepsze forum budowlane :lol: :lol: . Jesli tak jest, to chyba w kategorii dla przedszkolakow albo pensjonariuszy domow specjalnej opieki.

Jak dzieci, k...a, jak dzieci :D .Jeden namolny pajac, emocjonalny wypierdek potrafi tak absorbowac zgraje doroslych ludzi. Przepychanki jak na podworku.

Pan Redaktor jak dobrodziej postawi do kata, dzieci napisza petycje,moze zrobi sie cicho po czym znowu wroci smierdziel i sie rozprzestrzeni po wewatkach itd,itp. :p :p Nie wstyd Wam ludzie?

Czlowiek honorowy umie wziac i dac w ryja, petak tylko ujada, spazmuje gada glupoty . Czym/bo juz chyba nie "kim"/ Wy sie zajmujecie?

Jest Was prawie 24tys luda, w takiej spolecznosci musi byc statystycznie chociaz jeden przyglup.Albo traktowac go jak skore do flekowania albo udawac, ze go nie ma - wyleczyc sie wirtualnie nie da.

Zlikwidowac wnetrza , skoro wyzwalaja tyle niezdrowych emocji i przyciagaja osobowosci nienormalne. /Chyba nie uwazacie , ze to co sie tam co jakis czas dzieje to jakas norma ? :p / W tym dziale jest i tak tyle bzdur wygadywanych na tematy zwiazane z wnetrzami , ze brak dzialu Wnetrza nikomu raczej nie zaszkodzi a pewnie wrecz przeciwnie.

:lol:

pozdrawiam cieplutko, bawcie sie dobrze, radujcie pospolu w swojej bezsilnosci :p :p .

zastanawia mnie, że żadna z wielbicielek się nie wstawia za swoją wnętrzarską "guru" :o

Mimi - gdzie Twój wianuszek kibiców?

A wiesz, ze mnie to tez chodzilo po glowie... :lol:

W dziale, gdzie na pieciu stronach rozlegaja sie glosy o przywroceniu hamerykancow znalazla sobie forum osoba bez wstepu :roll:

A po jej zbanowaniu widzialam nieliczne (max 5) uwagi wstawiajace sie za nia...

Ech, zycie.

A propos, brawo Wojtek. Zebym to ja byla taka elokwentna! :lol: