mTom 21.03.2006 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Wojtek, a ja Ci mogę pokadzić? Nie jestem kobitką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 21.03.2006 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 (....) wiecej w tym watku nie wypowiadam, bo wlasnie sobie uswiadomilam ze: a. nie mam obrazu calosci i bazuje na roznych (niekoniecznie obiektywnych wypowiedziach) b. nic nie jest bialo czarne typu Mimi be a House cacy (...) stanowczo trzymalam strone amerykancow - teraz moge powiedziec tak - trzymam strone Rrim (bo mialam przyjemnosc ja"poznac" na forum i wiem jaki ma poziom ) (...) i niniejszym opuszczam watek ten dysusyjny ps. zaluje ze nie ma na tym forum opcji ignore dla wybranych osob - zaznaczylo by sie i wypowiedzi wybranej osoby po prostu nie widzialo - mysle ze tez duzo problemow by to rozwiazalo pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 21.03.2006 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Drodzy Forumowicze,stan na dzisiaj: - Mimilapin wciąż sądzi, że jest najwspanialsza na świecie i wciąż wraca, zmuszając nas do obrony forum w ramach możliwości prawnych. - Rrmi i Luc nie zaprzeczyli udziału w ostatniej aferze, która stała się powodem ich wykluczenia z forum. Są to osoby wnoszące wiele ciekawego na forum, za którymi ujmuje się też wielu Forumowiczów. Szkoda, że doszło do ataku złośliwości, ale też szkoda by było, gdyby zniknęli z forum. Mamy dzisiaj pierwszy dzień Wiosny. Forum budzi się do życia. Kończymy więc tę krucjatę na rzecz utrzymania poziomu forum. Przywracamy rrmi i luca w prawach użytkownika i kończymy po staropolsku: Kochajmy się! Szkoda czasu na złości. No i wszystkiego najlepszego w Pierwszym Dniu Wiosny - niech budzi się do życia, to co dobre, a o brudnych śniegach zapominamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 21.03.2006 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 łomatko, nareszcie!!!!! dzięki!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 21.03.2006 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Przywracamy rrmi i luca w prawach użytkownika http://www.kolobok.wrg.ru/smiles/standart/dance2.gifhttp://www.kolobok.wrg.ru/smiles/standart/dance2.gifhttp://www.kolobok.wrg.ru/smiles/standart/dance2.gif http://www.kolobok.wrg.ru/smiles/light_skin/i-m_so_happy.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 21.03.2006 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 [...] wlasnie sobie uswiadomilam ze: a. nie mam obrazu calosci i bazuje na roznych (niekoniecznie obiektywnych wypowiedziach) b. nic nie jest bialo czarne - typu M. be a House cacy (o czym wlasnie sama mialam sie okazje przekonac) Istotne jest jeszcze to, że pewnie jakieś 95% "dyskusji" zostało skasowanych, w większości przypadków zniknęły całe wątki, a tam była calutka geneza konfliktu. Nowi Forumowicze w ogóle nie wiedzą o co chodzi, a starsi może zapomnieli, a może jeno tak udają. Uganianie się za wiadomymi osobami całym stadem jest o tyleż śmieszne do rozpuku, o ile równie żałosne, bo wtedy nagle aktywizują się wszyscy "uśpieni", "coś się dzieje", nie ma nudy itp.; tak jakby czytanie tych śmieci było - poza funkcją informacyjną "kto, komu, kiedy i gdzie" - coś warte. Brawo Redakcja Tylko kto robi za Marzannę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 21.03.2006 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Mamy dzisiaj pierwszy dzień Wiosny. Forum budzi się do życia. Kończymy więc tę krucjatę na rzecz utrzymania poziomu forum. Przywracamy rrmi i luca w prawach użytkownika i kończymy po staropolsku: Kochajmy się! Szkoda czasu na złości. No i wszystkiego najlepszego w Pierwszym Dniu Wiosny - niech budzi się do życia, to co dobre, a o brudnych śniegach zapominamy... BRAWO REDAKCJA!!! To mi sie bardzo spodobalo! Naturalnie - w Pierwszym Dniu Wiosny - nawzajem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 21.03.2006 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Przywracamy rrmi i luca w prawach użytkownika http://www.kolobok.wrg.ru/smiles/standart/dance2.gifhttp://www.kolobok.wrg.ru/smiles/standart/dance2.gifhttp://www.kolobok.wrg.ru/smiles/standart/dance2.gif http://www.kolobok.wrg.ru/smiles/light_skin/i-m_so_happy.gif Ewunia cóż za sexi wiosenny taniec Marzanna została zatopiona ( Ponury nie mów że nie wiesz kto za nią robił ) - niech żyje wiosna ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 21.03.2006 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Drodzy Forumowicze, stan na dzisiaj: - Mimilapin wciąż sądzi, że jest najwspanialsza na świecie i wciąż wraca, zmuszając nas do obrony forum w ramach możliwości prawnych. - Rrmi i Luc nie zaprzeczyli udziału w ostatniej aferze, która stała się powodem ich wykluczenia z forum. Są to osoby wnoszące wiele ciekawego na forum, za którymi ujmuje się też wielu Forumowiczów. Szkoda, że doszło do ataku złośliwości, ale też szkoda by było, gdyby zniknęli z forum. Mamy dzisiaj pierwszy dzień Wiosny. Forum budzi się do życia. Kończymy więc tę krucjatę na rzecz utrzymania poziomu forum. Przywracamy rrmi i luca w prawach użytkownika i kończymy po staropolsku: Kochajmy się! Szkoda czasu na złości. No i wszystkiego najlepszego w Pierwszym Dniu Wiosny - niech budzi się do życia, to co dobre, a o brudnych śniegach zapominamy... to może w ramach amnestii skrócic karę dla Selimma? co prawda zostały mu tylko 4 dni do konca, ale może by tak za jednym zamachem i sierściucha uszczęśliwić? pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 21.03.2006 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 kary, bany i jad...pieknie się bawicie...gratulacje dla odbanowanych i jak zwykle bielutkiego house'a.Ja też jestem tu od dawna i pamieć mam dobrą. A ze się nie wypowiadam to tylko dlatego zeby nie schodzic do Waszego poziomu no i zeby znów nie być wyzwanym od najgorszych. Nikt tu nie jest niewinny a szukanie kto bardziej i kto zaczał nie ma zadnego sensu. Tak samo wyliczanie ilu jest za a ilu przeciw jesli wciaz są to te same osoby.Mam nadzieje ze juz skonczycie sie taplac w g......z wiosennymi pozdrowieniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 21.03.2006 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 To jak są składane takie prośby, to ja mam też.Odbanować Mimilapin.Wiem, wiem, że już kiedyś o to prosiłem, ale może......cooo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bosia 21.03.2006 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 kary, bany i jad... pieknie się bawicie... gratulacje dla odbanowanych i jak zwykle bielutkiego house'a. Ja też jestem tu od dawna i pamieć mam dobrą. A ze się nie wypowiadam to tylko dlatego zeby nie schodzic do Waszego poziomu no i zeby znów nie być wyzwanym od najgorszych. Nikt tu nie jest niewinny a szukanie kto bardziej i kto zaczał nie ma zadnego sensu. Tak samo wyliczanie ilu jest za a ilu przeciw jesli wciaz są to te same osoby. Mam nadzieje ze juz skonczycie sie taplac w g...... z wiosennymi pozdrowieniami Robert, po powrocie na swoj poziom uwazaj na ptasia grype Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 21.03.2006 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Mam nadzieje ze juz skonczycie sie taplac w g...... Oj "Taka duzia lala, a taka naiwna" pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 21.03.2006 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Marzanna została zatopiona ( Ponury nie mów że nie wiesz kto za nią robił ) - niech żyje wiosna ! No właśnie nie wiem tzn. nie wiem dlaczego to partia solowa miałaby być. Chętnie w roli tej zacnej topielicy widziałbym cały syf narosły wokół tematu. no już, dobra... pomarzyć nie wolno ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 21.03.2006 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 ... no już, dobra... pomarzyć nie wolno ? Ponury super masz awatarek, chyba też zacznę marzyć o wiośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 21.03.2006 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Czy naprawdę niektórzy muszą z własnej nieprzymuszonej woli wystawiać sobie cenzurki? I nie mam tu bynajmniej Roberta na myśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 21.03.2006 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 wzruszylem sie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 21.03.2006 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Ponury super masz awatarek, chyba też zacznę marzyć o wiośnie Bóg zapłać za dobre słowo. Wiosna chwilowo odwołana, proszę się dowiadywać kfiatek zostaje kupa mięci boć to chyba był kfiat jednej nocy http://img55.imageshack.us/img55/4950/100krotka2zh.jpg Wiosenna pieśń radości Autor: Władysław Sikora [Kabaret Potem i nie tylko, przedtem też ] Idzie sobie wiosna, słychać świergot ptaka, ładna to piosenka, tylko głupia taka... Już przyleciał bocian i w kałuży dłubie, mi to nie przeszkadza - dalej będzie głupiej... Aaaaaa już jest wiosna, już jest wiosna Aaaaaa dłuższe dnie, dłuższe dnie Aaaaaa kwiaty rosną, kwiaty rosną Aaaaaa głupie, nie? Słońce raźniej świeci, dym się w polu snuje - zupełnie bez sensu ale się rymuje. Budzi się przyroda, już zielono wszędzie, bać się nie ma czego - znowu refren będzie: Aaaaaa już jest wiosna, już jest wiosna Aaaaaa dłuższe dnie, dłuższe dnie Aaaaaa kwiaty rosną, kwiaty rosną Aaaaaa głupie, nie? Rozmarzają rzeki, płynie kra do morza, - zwrotka nienajgorsza, tylko rymu nie ma. Drzewa mają pączki, w jajkach są pisklęta, przyroda jak zwrotka - niedorozwinięta! A aaaaa już jest wiosna A aaaaa dłuższe dnie A aaaaa kwiaty rosną A aaaaa głupie, nie? Wiosna jest po zimie w myśl ludowych przysłów, ja już nie mam zdrowia do tych idiotyzmów. Kończy się piosenka, śniegu nie ma prawie, pisać głupie teksty nawet ja potrafię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 21.03.2006 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Ponury masz pedalskiego avanta ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 21.03.2006 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 wzruszylem sie.... Tylko się nie popłacz. Coś ci zniknęło!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts