Luc Skywalker 22.03.2006 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 CzescJestem ponownie .Dziekuje za wstawienie sie za mna . Pospolite ruszenie bylo tak duze , ze przeroslo moje wyobrazenie o solidarnosci forumowej . Widac nie uwierzyliscie w oszczerstwa Redakcji . Redakcjo ! Mnie juz to nie bawi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 22.03.2006 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 SieMa ...Lucek nic w samcach nie wkleił ...no i ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 22.03.2006 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 rrmilucjesteście http://img206.imageshack.us/img206/1314/usciski1es.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 23.03.2006 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Czesc Jestem ponownie . Dziekuje za wstawienie sie za mna . Pospolite ruszenie bylo tak duze , ze przeroslo moje wyobrazenie o solidarnosci forumowej . Widac nie uwierzyliscie w oszczerstwa Redakcji . Redakcjo ! Mnie juz to nie bawi . Lucynka daj spokój. Już jest dobrze. Napij się przyzwoitej szkockiej to ci żale przejdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts