Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

DO REDAKCJI

Recommended Posts

• Odpowiedzi 323
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Cytat:

Z radością wycofamy bana dla rrmi i luca, ale argumenty na nie już podaliśmy - udział w prowokacji, nawet jeśli nie było sprawstwa. Czekamy na niezbite dowody, że to nie oni

Trzeba jakieś alibi im wykombinować.

A z drugiej strony: wątpliwości tłumaczy się na korzyść oskarżonych.

Może jakieś zaświadczenie ze szpitala?

Gość M@riusz_Radom
Zeby to bylo jeszcze kopanie leżącego kaleki -rozumiem, ale ten któś wcale nie lezal i sam w dodatku konsał.Nawet mu rąk nie związali.

I pomyslec tylko, ze to znowu robota Tuska i Rokity.

Za bardzo zagmatwałeś, nie wiem jak się ustosunkować.

Gość M@riusz_Radom
Zarzuty zostały nie sformuowane tylko przeformuowane zupełnie jak w dowcipie o wilku i zającu

Ano ciężko się z Tobą spierać. Ale takie są uroki przebywania na cudzym podwórku. Chcąc nie chcąc musisz się podporządkować albo zabrać grabki i iść w cholerę :(

Zarzuty zostały nie sformuowane tylko przeformuowane zupełnie jak w dowcipie o wilku i zającu

Ano ciężko się z Tobą spierać. Ale takie są uroki przebywania na cudzym podwórku. Chcąc nie chcąc musisz się podporządkować albo zabrać grabki i iść w cholerę :(

To stwierdzenie faktu czy propozycja nie do odrzucenia ???

Czasami trzeba umieć się przyznać do błędu , tak jak to zrobił np. Maksiu i chwała mu za to. Odzyskał w moich przynajmniej oczach szacunek.

Kiedys mawiano ,że lepiej wypuścić dziesięciu winnych niż skazać jednego niewinnego!!!!!!!!

Seluś może ty jako przyszły naczelny moderator wyjaśnisz mi co to znaczy ewidentny cham?????????????????????????????????

No i gdzie te kfiaty wysłać ??????????

To moje wytłumaczenie Ci nie wystarczy?

Ewidentny cham to cham figurujący w jakiejś ewidencji.

Na forum naszym nie znalazłem takiej ewidencji :lol: