Aggi 16.03.2006 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Janussz - to akurat możemy szybciutko nadrobić, otworzy się ewidencję i niech się wszyscy wpisują Ale nadal pozostaje nie rozwiązany problem burego chama i zwykłego chama Wobec nikłej siły przekonywania linii oskarżenia postuluję ODBANOWANIE RRMI i LUCA !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 16.03.2006 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Bury to chwilowe określenie chama.Jak dostanie po pysku, to ten robi się bury.A zwykły, to ten nie figurujący w ewidencji. Kandydat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 16.03.2006 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Bury to chwilowe określenie chama. Jak dostanie po pysku, to ten robi się bury. A zwykły, to ten nie figurujący w ewidencji. Kandydat. cham pretendujący czyli ? taki infant? elekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.03.2006 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 no i na czym stanęło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 16.03.2006 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 no i na czym stanęło? Redakcji stanęło.... na argumentacji co nie trafia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 16.03.2006 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 komu stanęło ???????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.03.2006 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 komu stanęło ???????????????? no co? stanęło ością w gardle............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 16.03.2006 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Redakcji stanęło.... na argumentacji co nie trafia Z tym forum jest jak z pociągami: tak, jak pasażer wsiadający do wagony jest własnością PKP, tak i forumowicz wchodzący na forum staje się własnością Redakcji. Redakcji, która może rozmaite zarzuty mu stawiać, tak prawdziwe, jak i wykonfabulowane - ale to forumowicz ma udowodnić, że nie jest koniem... Bez gwarancji zresztą jakiejkolwiek, że jego argumenty zostaną w ogóle wzięte pod uwagę. Bo jedyny słuszny sposób myślenia to sposób Redakcji. A pierwszy się o tym przekonał pamiętny Micmarci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 16.03.2006 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 wydaje mi się chyba słusznie, że Redakcja stara się teraz pozamiatać śmieci pod dywan i udaje, że nic się nie stało, gdyby było inaczej to określiłaby się w tym wątku,przykre to jest, ale niestety prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 16.03.2006 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Tomek_J konksekwentnie oskarża, nie zauważając, że micimarci zamilkł i nie spieszy się z przedstawieniem swoich racji z wygranej w sądzie, których nie ma. Natomiast apele Forumowiczów są chwalebne, ale chybione - treść usunietego postu wystarczy, by zbanować tę dwójkę. Mamy też prośbę do forumowiczów. Czy ktoś zna tożsamość minilapin? Jeśli ktoś może podać nam jej imię i nazwisko, będziemy bardzo wdzięczni. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.03.2006 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Ależ my rozumiemy, że ban musiał być, ale pytamy, kiedy czyściec się skończy/ Do czego potrzebny redakcji adres Mimilapy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 16.03.2006 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Do czego potrzebny redakcji adres Mimilapy? mnie się wydaje, że spiżowy odlew zrobią i nadadzą na statek do Hameryki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 16.03.2006 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Mariusz ....... http://funcop.net/Jingle_Bells_Reversed.swf Twardy jestem, nie wystraszylem sie Widziało się gorsze rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 16.03.2006 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 To stwierdzenie faktu czy propozycja nie do odrzucenia ??? To po prostu smutna rzeczywistość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.03.2006 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Do czego potrzebny redakcji adres Mimilapy? mnie się wydaje, że spiżowy odlew zrobią i nadadzą na statek do Hameryki czyj odlew? aaaa adresu m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 16.03.2006 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Do czego potrzebny redakcji adres Mimilapy? mnie się wydaje, że spiżowy odlew zrobią i nadadzą na statek do Hameryki czyj odlew? aaaa adresu m. po adresie do adresata ucapią, później gipsowa forma.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 16.03.2006 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Do czego potrzebny redakcji adres Mimilapy? Żeby dać jej swoich prawników i wytoczyć pokazowy proces ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.03.2006 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Do czego potrzebny redakcji adres Mimilapy? mnie się wydaje, że spiżowy odlew zrobią i nadadzą na statek do Hameryki czyj odlew? aaaa adresu m. po adresie do adresata ucapią, później gipsowa forma.... ja raczej sądzę, że mają juz spizowy odlew rrmi i luca i chcą wyekpediować do gorzowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 16.03.2006 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 ja raczej sądzę, że mają juz spizowy odlew rrmi i luca i chcą wyekpediować do gorzowa a wiesz, że to prawdopodobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 16.03.2006 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Myślę ,że odlew Luca jej wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts