EDZIA 16.03.2006 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Moim Drodzy, Dajcie spokój już tym spekulacją z Mimi Aggi, Długi...żarty sobie ze mnie stroicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 16.03.2006 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Aggi, Długi...żarty sobie ze mnie stroicie ani trochę !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.03.2006 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Moim Drodzy, Dajcie spokój już tym spekulacją z Mimi Aggi, Długi...żarty sobie ze mnie stroicie kropla, za kropla a i w skale dziurę wydrąży Edzia, ja tez Cie kocham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 16.03.2006 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 ta kropla to chiba Tales ..co ?? Edzia ..sorry ..ale też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 16.03.2006 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Ciiiiii wiem, ze mnie kochacie, ale trochę więcej dyskrecji może by tak co ???? Mój mąż też czasem bywa na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 16.03.2006 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Edzia nie łudz sie jesli wpada to ino do samcow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 16.03.2006 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Edzia nie łudz sie jesli wpada to ino do samcow Obyś miał rację, bo dostanę szlaban i zero korzystania z Forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 16.03.2006 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Edzia nie łudz sie jesli wpada to ino do samcow Obyś miał rację, bo dostanę szlaban i zero korzystania z Forum spoko ...my juz mu tam damy namiary na pasjonujące stronki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 16.03.2006 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 http://gartenlaube.designblog.de/images/kunde/bierkuh.jpg A moze ma ktos ochote na "pifko"??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 16.03.2006 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Wniosę ducha powagi: Czy prenumerata nie może być za punkty lojalnościowe, np w Plusie GSM? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 16.03.2006 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 a ja go wyniose.czy mozna w ogole zrezygnowac z prenumeraty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 16.03.2006 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 ale chciałem przypomnieć, że nie chodzi o odlew mimi, prenumeratę, czy też inne rzeczyCHODZI O HAMERYKANóWa Redakcja , cytując Korwina Mikke , rżnie głupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 16.03.2006 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 ale chciałem przypomnieć, że nie chodzi o odlew mimi, prenumeratę, czy też inne rzeczy CHODZI O HAMERYKANóW a Redakcja , cytując Korwina Mikke , rżnie głupa dziekuje Ci po stokroc 1950. Ktos liczy , ze sie rozejdzie po kosciach.Mamy dobra pamiec , ja tam nawet pamietam Gomolke Wladyslawa vel "Wieslawa" a to bylo znacznie dawniej niz bany dla Ameryki./Skojarzenie nieprzypadkowe./ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ara 16.03.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 WIELCE SZANOWNA REDAKCJO Osobiście nie mam nic przeciwko kolorowym kartkom-żółtym i tym czerwonym- wydawanym dla niesfornych na tym Forum. Czy jednak nie jest tak, że Regulamin obowiązuje obie strony? Przypomnę uprzejmie,ze brałam udział w 2 konkursach i dwukrotnie zostałam wyróżniona nagrodą. Nigdzie nie stało, że jest to nagroda wirtualna. A nagrody rzeczywistej do tej pory - ani widu ani słychu. Może więc tu też zdałaby się jakaś kartka. Mniej miła, bo auto -kartka. W przeciwnym razie czy nie należałoby od Redakji oczekiwać wyjaśnienia (sprostowania)- że nagrody w konkursach są wirtualne albo też dotyczą garstki wybranych osób? !! pozdrawiam Szanowną Redakcję ara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość interceptor 16.03.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Mamy też prośbę do forumowiczów. Czy ktoś zna tożsamość minilapin? Jeśli ktoś może podać nam jej imię i nazwisko, będziemy bardzo wdzięczni. Moge podac jej adres e-mail , bo pisywala do mnie . Jezeli to Redakcje urzadza , to prosze o PW . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 16.03.2006 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Mailowy się nie nadaje. Redakcja chce jej wjazd na chatę urządzić.Ja tam też już bejsbola z za szfy wyciągnąłem .......... A Edzię kocham bo to dobra kobieta jest!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość interceptor 16.03.2006 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Podawala mi tez swoj nr tel , ale skoro e-mail nie nadaje sie , to i tel tez do niczego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wnetrzarka 17.03.2006 02:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Natomiast apele Forumowiczów są chwalebne, ale chybione - treść usunietego postu wystarczy, by zbanować tę dwójkę. Mamy też prośbę do forumowiczów. Czy ktoś zna tożsamość minilapin? Jeśli ktoś może podać nam jej imię i nazwisko, będziemy bardzo wdzięczni. Pozdrawiamy To ja moze poprosze jednak o pokazanie wiadomego wewatka forumowiczom , zeby sami mogli ocenic co i na ile bylo obrzydliwe. ps.Jezeli moja prosba bedzie spelniona to poprosze kogos kto ma mojego maila o wyslanie mi kopii , tak dla pewnosci Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 17.03.2006 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Pomyliły mi się wątki. Coś mi tu Komisją jedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 17.03.2006 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Pomyliły mi się wątki. Coś mi tu Komisją jedzie. Nie pij tyle w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts