Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

DO REDAKCJI

Recommended Posts

Tomek_J konksekwentnie oskarża, nie zauważając, że micimarci zamilkł

Wcale mu się nie dziwię po tym, jak go potraktowaliście w waszej gazetce i na forum. Z jakiej to niby racji gość ma utrzymywac z wami jakiekolwiek stosunki, skoro zamiast pomóc potraktowaliście go "z buta" ?

i nie spieszy się z przedstawieniem swoich racji z wygranej w sądzie, których nie ma.

Hę ?!?! A niby skąd wiecie, skoro zamilkł ?

Demagogia i tyle.

• Odpowiedzi 323
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

qrcze, nie wyrabiam się w czasie :roll:

No i na jakim etapie jestesmy? Czyściec juz minął?

I ja też w deficycie czasowym...czy ktoś, coś wie...?

Redakcja swoim sposobem, sru problem pod dywan,

a może by warto było, żeby utworzyć właśnie taki wspomniany wyżej śmietnik, żeby każdy mógł sobie wyrobić każdy osąd,

w końcu MY tworzymy te forum,

i wiem, że to być może będzie nie w smak, Redakcji, ale Redakcja stworzyła NAM jedynie możliwość jego tworzenia,

w zasadzie cała reszta to NASZE dzieło, nie umniejszając roli Moderatorów oraz kontrolnej roli Redakcji,

jednak dobrze by było żebyśmy mieli też możliwość odczytania tych kontrowersyjnych tekstów, przecież nikt z nas nie ma możliwości śledzenia wszystkich wątków,

poza tym taki śmietnik będzie mógł nam wyrobić sobie osąd o autorach tych tekstów,

bardzo bym chciał, żeby to nie były tylko moje pobożne życzenia

Może kompletnie nie mam poczucia humoru, ale mam za to wrażenie że sprawa z mi jest b. poważna i... ech, może nie powinnam publicznie, ale sš ludzie kórzy bardzo potrzebujš pomocy...

no nie wiem czy wiecie o co mi chodzi, ale ....

... no qrcze, czasem poprostu chodzi o miłosierdzie...

i szkoda mi dziewczyny

i banan minie, wszystko tu wróci do normy, a tam nie wiadomo czy nie jaka tragedia?

No nie myslicie tak czasem?

Czy tylko ja to tak widzę?

a może by warto było, żeby utworzyć właśnie taki wspomniany wyżej śmietnik, żeby każdy mógł sobie wyrobić każdy osąd

jednak dobrze by było żebyśmy mieli też możliwość odczytania tych kontrowersyjnych tekstów, przecież nikt z nas nie ma możliwości śledzenia wszystkich wątków,

poza tym taki śmietnik będzie mógł nam wyrobić sobie osąd o autorach tych tekstów,

bardzo bym chciał, żeby to nie były tylko moje pobożne życzenia

popieram, bo jak dotąd, to jak rozmowa o duchach

Na pewnym forum,(pewnej gazety... nie o budownictwie, zaznaczam :wink: ) jest tak zwana "Ośla ławka" :wink:

i tam wlasnie laduja wszystkie watki sprzeczne z regulaminem

(ale podejrzewam ze watki np ujawniajace czyjes dane itp - sa kasowane )

przypomnialo mi sie coś... tam kiedys byla dyskusja o IP - i pamietam ze wyraznie zostalo powiedziane ze admin nie moze ujawnic niczyjego IP - tzn ujawnic go na forum (bo tam pewnie niektorym organom scigania to tak) bo to wlasnie przestepstwo :-?

Tez jestem ciekawa jak to jest uregulowane bo o ile pamietam zapoznac sie z IP Rrmi moglam jak najbardziej....

Przestepstwem jest rowniez pomawianie , czyli wmawianie mi , ze watek zalozylam .

Dodam tylko , ze w wiadomym wewatku imie ......nie bylo uzyte ani razu .

Gdyby redakcja wewatek pokazala to mozna byloby sie przekonac .

O tym wmawianiu to ja sobie tak powtarzam jak redakcja to , ze ja sie wszystkiego w zywe oczy wypieram

Jak tutaj , wczesniej napisalam kilka razy , ze bana nie neguje , a oni swoje .

Wyglada na to , ze ktos z kogos chce glupiego zrobic

Kto podszył się pod kafelka, można badać, ale czy rrmi chce powiedzieć, że wszystkie inne jej wypowiedzi w usuniętym wątku, a jeszcze bardziej szyderstwa luca - są też wyprodukowane przez kogoś innego?

Jeśli nie to - powtarzamy - rrmi, luc i kafelek dobrze się bawili RAZEM.

Tylko jak to sie skonczy?

Dalej glowa w piasku?

Gość koroneczka

p.s.

i na litoœć - dajcie rrmi - wnętrzarce (od wnętrznoœci,. bo od takich z premedytacjš napisanych obrzydliwych postów nic tylko żygać się chce), bo ona przecież bez forum uschnie...

Nie widzicie, jak się wije w rozpaczy??? pogršżajšc coraz bardziej, choć to w sumie już chyba niemożliwe, bo dno dawno osišgnięte - dno ludzkiej przyzwoitoœci, bo prawna stronna tej historii to inasza inszoœć.

Gość koroneczka

1950

jednak dobrze by było żebyœmy mieli też możliwoœć odczytania tych kontrowersyjnych tekstów, przecież nikt z nas nie ma możliwoœci œledzenia wszystkich wštków,

w swoim czasie, w swoim miejscu zostanš odczytane, nie obawiaj sie :lol:

Gość koroneczka

Ponury 63

Nie publikuje, kiedyœ opublikowała, po czym usunęła i domagała się wielokrotnie zaprzestania wklejania jej zdjęć - oryginalnych i fotomontaży, wraz z ostrzeżeniem wkroczenia na drogę sšdowš w przypadku niespełnienia jej żšdań

nic dodać nic ujšć Ponury

Gość koroneczka

rrmi

Nie zaprzeczam udzialu we watku

choć tyle - jedak jest odrobinka przyzwoitoœci , choć zaprzeczanie temu było by już totalnš naiwnoœciš :lol:

rrmi

napisalam w tym we watku tylko to co wiem od mimilapy o niej samej..

o tak tak :lol: mimi z pewnosciš pisuje do rrmi regularnie :lol: :lol: :lol:

rrmi

Nie zaprzeczam udzialu we watku

choć tyle - jedak jest odrobinka przyzwoitoœci , choć zaprzeczanie temu było by już totalnš naiwnoœciš :lol:

rrmi

napisalam w tym we watku tylko to co wiem od mimilapy o niej samej..

o tak tak :lol: mimi z pewnosciš pisuje do rrmi regularnie :lol: :lol: :lol:

A wiesz , ze od razu wiedzialam ,ze to ty

Znajdz lepsze proxy lub pisz bez polskich znakow

Widze , ze nikt na swiatowcu z Toba nie gada to tutaj szukasz zainteresowania? :lol:

Ponury 63

Nie publikuje, kiedyœ opublikowała, po czym usunęła i domagała się wielokrotnie zaprzestania wklejania jej zdjęć - oryginalnych i fotomontaży, wraz z ostrzeżeniem wkroczenia na drogę sšdowš w przypadku niespełnienia jej żšdań

nic dodać nic ujšć Ponury

Ciekawe dlaczego swego czasu te zdjecia byly na prive rozsylane i to nie ja je wysylalam , tylko szanowny , pewien forumowicz?

Nie house , oczywiscie