Tomek_J 17.03.2006 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Tomek_J konksekwentnie oskarża, nie zauważając, że micimarci zamilkł Wcale mu się nie dziwię po tym, jak go potraktowaliście w waszej gazetce i na forum. Z jakiej to niby racji gość ma utrzymywac z wami jakiekolwiek stosunki, skoro zamiast pomóc potraktowaliście go "z buta" ? i nie spieszy się z przedstawieniem swoich racji z wygranej w sądzie, których nie ma. Hę ?!?! A niby skąd wiecie, skoro zamilkł ? Demagogia i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.03.2006 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 qrcze, nie wyrabiam się w czasie No i na jakim etapie jestesmy? Czyściec juz minął? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 17.03.2006 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 qrcze, nie wyrabiam się w czasie No i na jakim etapie jestesmy? Czyściec juz minął? I ja też w deficycie czasowym...czy ktoś, coś wie...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.03.2006 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 nikt nic nie wie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 17.03.2006 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Redakcja swoim sposobem, sru problem pod dywan, a może by warto było, żeby utworzyć właśnie taki wspomniany wyżej śmietnik, żeby każdy mógł sobie wyrobić każdy osąd, w końcu MY tworzymy te forum, i wiem, że to być może będzie nie w smak, Redakcji, ale Redakcja stworzyła NAM jedynie możliwość jego tworzenia, w zasadzie cała reszta to NASZE dzieło, nie umniejszając roli Moderatorów oraz kontrolnej roli Redakcji, jednak dobrze by było żebyśmy mieli też możliwość odczytania tych kontrowersyjnych tekstów, przecież nikt z nas nie ma możliwości śledzenia wszystkich wątków, poza tym taki śmietnik będzie mógł nam wyrobić sobie osąd o autorach tych tekstów, bardzo bym chciał, żeby to nie były tylko moje pobożne życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 17.03.2006 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Łomatko, jak zobaczyłam taką wielką czcionkę, to myślałam że M. wróciła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 17.03.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Łomatko, jak zobaczyłam taką wielką czcionkę, to myślałam że M. wróciła He.. ja też Ale chyba była troche wcześniej.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 17.03.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Jak Redakcja ma odpisac jak ma banana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 17.03.2006 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Może kompletnie nie mam poczucia humoru, ale mam za to wrażenie że sprawa z mi jest b. poważna i... ech, może nie powinnam publicznie, ale sš ludzie kórzy bardzo potrzebujš pomocy...no nie wiem czy wiecie o co mi chodzi, ale ....... no qrcze, czasem poprostu chodzi o miłosierdzie...i szkoda mi dziewczynyi banan minie, wszystko tu wróci do normy, a tam nie wiadomo czy nie jaka tragedia?No nie myslicie tak czasem?Czy tylko ja to tak widzę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 17.03.2006 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 a może by warto było, żeby utworzyć właśnie taki wspomniany wyżej śmietnik, żeby każdy mógł sobie wyrobić każdy osąd jednak dobrze by było żebyśmy mieli też możliwość odczytania tych kontrowersyjnych tekstów, przecież nikt z nas nie ma możliwości śledzenia wszystkich wątków, poza tym taki śmietnik będzie mógł nam wyrobić sobie osąd o autorach tych tekstów, bardzo bym chciał, żeby to nie były tylko moje pobożne życzenia popieram, bo jak dotąd, to jak rozmowa o duchach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 18.03.2006 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 Na pewnym forum,(pewnej gazety... nie o budownictwie, zaznaczam ) jest tak zwana "Ośla ławka" i tam wlasnie laduja wszystkie watki sprzeczne z regulaminem (ale podejrzewam ze watki np ujawniajace czyjes dane itp - sa kasowane ) przypomnialo mi sie coś... tam kiedys byla dyskusja o IP - i pamietam ze wyraznie zostalo powiedziane ze admin nie moze ujawnic niczyjego IP - tzn ujawnic go na forum (bo tam pewnie niektorym organom scigania to tak) bo to wlasnie przestepstwo Tez jestem ciekawa jak to jest uregulowane bo o ile pamietam zapoznac sie z IP Rrmi moglam jak najbardziej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wnetrzarka 18.03.2006 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 Przestepstwem jest rowniez pomawianie , czyli wmawianie mi , ze watek zalozylam . Dodam tylko , ze w wiadomym wewatku imie ......nie bylo uzyte ani razu . Gdyby redakcja wewatek pokazala to mozna byloby sie przekonac . O tym wmawianiu to ja sobie tak powtarzam jak redakcja to , ze ja sie wszystkiego w zywe oczy wypieram Jak tutaj , wczesniej napisalam kilka razy , ze bana nie neguje , a oni swoje . Wyglada na to , ze ktos z kogos chce glupiego zrobic Kto podszył się pod kafelka, można badać, ale czy rrmi chce powiedzieć, że wszystkie inne jej wypowiedzi w usuniętym wątku, a jeszcze bardziej szyderstwa luca - są też wyprodukowane przez kogoś innego? Jeśli nie to - powtarzamy - rrmi, luc i kafelek dobrze się bawili RAZEM. Tylko jak to sie skonczy? Dalej glowa w piasku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 18.03.2006 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 Aż się chce wyć!!!! No cóż sąd sądem, a sprawiedliwość sprawiedliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość koroneczka 18.03.2006 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 p.s. i na litoć - dajcie rrmi - wnętrzarce (od wnętrznoci,. bo od takich z premedytacjš napisanych obrzydliwych postów nic tylko żygać się chce), bo ona przecież bez forum uschnie... Nie widzicie, jak się wije w rozpaczy??? pogršżajšc coraz bardziej, choć to w sumie już chyba niemożliwe, bo dno dawno osišgnięte - dno ludzkiej przyzwoitoci, bo prawna stronna tej historii to inasza inszoć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość koroneczka 18.03.2006 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 1950 jednak dobrze by było żebymy mieli też możliwoć odczytania tych kontrowersyjnych tekstów, przecież nikt z nas nie ma możliwoci ledzenia wszystkich wštków, w swoim czasie, w swoim miejscu zostanš odczytane, nie obawiaj sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość koroneczka 18.03.2006 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 Ponury 63 Nie publikuje, kiedy opublikowała, po czym usunęła i domagała się wielokrotnie zaprzestania wklejania jej zdjęć - oryginalnych i fotomontaży, wraz z ostrzeżeniem wkroczenia na drogę sšdowš w przypadku niespełnienia jej żšdań nic dodać nic ujšć Ponury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość koroneczka 18.03.2006 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 rrmi Nie zaprzeczam udzialu we watku choć tyle - jedak jest odrobinka przyzwoitoci , choć zaprzeczanie temu było by już totalnš naiwnociš rrmi napisalam w tym we watku tylko to co wiem od mimilapy o niej samej.. o tak tak mimi z pewnosciš pisuje do rrmi regularnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wnetrzarka 18.03.2006 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 rrmi Nie zaprzeczam udzialu we watku choć tyle - jedak jest odrobinka przyzwoitoci , choć zaprzeczanie temu było by już totalnš naiwnociš rrmi napisalam w tym we watku tylko to co wiem od mimilapy o niej samej.. o tak tak mimi z pewnosciš pisuje do rrmi regularnie A wiesz , ze od razu wiedzialam ,ze to ty Znajdz lepsze proxy lub pisz bez polskich znakow Widze , ze nikt na swiatowcu z Toba nie gada to tutaj szukasz zainteresowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wnetrzarka 18.03.2006 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 Ponury 63 Nie publikuje, kiedy opublikowała, po czym usunęła i domagała się wielokrotnie zaprzestania wklejania jej zdjęć - oryginalnych i fotomontaży, wraz z ostrzeżeniem wkroczenia na drogę sšdowš w przypadku niespełnienia jej żšdań nic dodać nic ujšć Ponury Ciekawe dlaczego swego czasu te zdjecia byly na prive rozsylane i to nie ja je wysylalam , tylko szanowny , pewien forumowicz? Nie house , oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 18.03.2006 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 Wiesz co rrmi - nie sądzę żebyś mi na to pytanie odpowiedziała, ale bardzo jestem ciekawa ile Ty masz lat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts