zielonooka 18.03.2006 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 o? to ta pani? a ja slyszalam ze sie zarzekala ze juz nie wroci tam gdzie ja obrazaja hmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wnetrzarka 18.03.2006 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 Jesli mi odpowiesz na pytanie , ktore zadalam Ci wczesniej Soniko , chetnie odpowiem . O to pytam Soniko to czy jest możliwe że wiele osób może się zarejestrować jako rrmi i Luc ? Wyjasnie wiec po raz kolejny . Nie napisalam nigdzie , ze nie bralam udzialu wewatku zalozonym przez kafelka. Wszystkie posty sygnowane moim nickiem napisalam ja rrmi . Nie napisalam tez nigdzie , ze ktos podszywal sie pod moj nick. Chyba zbyt pobieznie przeczytalas ten watek i odrazu wydalas wyrok. Zakladam , ze to nie ze zlosliwosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wnetrzarka 18.03.2006 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 rrmi Widze , ze nikt na swiatowcu z Toba nie gada to tutaj szukasz zainteresowania? no i widzisz rrmi wnętrzerko nawet teraz dajesz dowód swojej chorobliwej zawici, tak dennej, że zaprowadziłš cię na manowce..pokazała się jako człowiek bez zasad, bez honoru i bez klasy. To nie zawisc , to wspolczucie Milo cie widziec w niezmienionej kondycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość koroneczka 18.03.2006 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 zobacz sobie wnętrzarko - rrmi Some very good and colorful rooms and objects. Mimi, we can always count on you to dig the images....I think you deserve a special award. http://www.pushpullbar.com/forums/showthread.php?t=2389&page=3 Nie jest to miejsce dla dla chamów i wulgarnych prostaków : http://foto.onet.pl/upload/1/65/_572507_n.jpg http://foto.onet.pl/upload/5/42/_572436_n.jpg http://foto.onet.pl/upload/21/6/_572083_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość koroneczka 18.03.2006 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 przypomnieć ci rrmi, sama sie prosisz: "krzywy nosalu znajdz sobie faceta albo pocaluj mnie w cipe i wyliz odbyt " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość koroneczka 18.03.2006 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 projektantwnetrz, wnetrzarka ............ już liotsci nawet to nie wzbudza, tylko obrzydzenie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość koroneczka 18.03.2006 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 rrmi kiedy nie bylo na forum waszej trójki ten dział kwitł, był spokój i serdeczna atmosfera. Nie trzeba długo szukać w pamięci, wystarczy zajrzeć do starszych tematów. pomyliliscie miejsca. Znalelicie sobie hamerykanski czat , swoisty"folklor" i zalalicie to forum takim chamstwem, którego tu nigdy wczesniej nie było. Bo ludzi, którzy budujš, nie obchodza wasze wyimaginowane, obrzydliwe do bólu, spreparowane tematy, naszpikowane skradzionymi bezprawnie i zmontowanymi zdjeciami. Takie co obchodzi tylko garstke osób .Jestecie siebie zresztš warci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wnetrzarka 18.03.2006 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 Jesli chcesz mnie sprowokowac to sie rozczarujesz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 18.03.2006 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 przypomnieć ci rrmi, sama sie prosisz: mimi - to Ty bralas udzial w tym watku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 18.03.2006 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 a wlasciwie - co mnie to.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wnetrzarka 18.03.2006 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 mimi - to Ty bralas udzial w tym watku Pewnie , ze ona .Tylko te cytaty nie sa z rzeczonego wewatka. Te chyba sama sobie stworzyla na swiatowcu , bo ja takich rzeczy mimo wszystko bym sie napisac nie odwazyla. I to nie dlatego , ze taka jestem przyzwoita , po prostu sa ponizej pewnego poziomu , z ktorego nie zejde , pomio oczekiwan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wnetrzarka 18.03.2006 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 Fajna jestes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość koroneczka 18.03.2006 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 http://foto.onet.pl/upload/5/42/_572436_n.jpg Zochna - to powyzej jest zdjęciem z mojej poczty , nie z watku. We wštku na forum muratora oczywicie nie brałam udziału, spędziłam cudowny wieczór i nie miałam tej wštpliwej przyjemnoci Nawet tego nie czytałam,ale powyższe wulgarne, obsceniczne listy dajš mi już obraz możlwiosci rrmi, luc skywaklera i house . Zresztš sami tutaj wielokrotnie powtarzajš, że pisali tak jak zwykle, tj. na swoim poziomie. Co nie znaczy, że nie mam print screena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość interceptor 18.03.2006 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 Mamy też prośbę do forumowiczów. Czy ktoś zna tożsamość minilapin? Jeśli ktoś może podać nam jej imię i nazwisko, będziemy bardzo wdzięczni. Koroneczka Prosimy o dane . Wdziecznosc Redakcji zapewniona . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wnetrzarka 18.03.2006 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 To czekamy na te screeny, redakcja nie wkleja to ty wklej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość interceptor 18.03.2006 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 KoroneczkaJa tez chetnie zobacze te zrzuty z ekranu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wnetrzarka 18.03.2006 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 Mialas piec ciasto , a tymczasem biegasz po forum z linkami Nie roznos smrodu po forum , bo to przeciez nikogo nie interesuje. Dawaj te sceeny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 18.03.2006 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 Fajny tytuł watku jak na takie dialogi .... te ostatnie /tak od ok. 16/ oczywiscie, oczywiscie ps. wszystko rozumiem, ale te wulgaryzmy........... zaraz się forumowicz nieblokowy pojawi i zrobi porządek z tymi ewidentnymi przejawami..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość interceptor 18.03.2006 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 Koroneczka Ciagle czekamy na obiecane zrzuty z ekranu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wnetrzarka 18.03.2006 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 Zrzuty sie zapiekaja , razem z ciastem Dajmy jej chwile , niech sobie powkleja zdjecia , potem da zrzuty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts