Agnieszka1 18.03.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 " Są ludzie,którzy tyranizują nas samych tylko faktem swego istnienia. Na próżno odgradzamy się od nich setkami kilometrów, nic nie pomoże" Louis Aragon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 18.03.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 A te gołębie na parapecie tupią i tupią niesamowicie...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 18.03.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 A te gołębie na parapecie tupią i tupią niesamowicie...... ciesz sie ze nie kichaja.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 18.03.2006 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 tak czy inaczej ... wszystko jest symbolem erotycznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 18.03.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 Osla ławka powinna byc... nie lubie jak mi ktos mowi ze ta osoba jest be a ta cacy Watek by byl i sama wyrobilabym sobie odpowiednia opinie Mysle ze wiekszosc z nas jakby miala mozliwosc przeczytania i np okazalo sie ze jakies osoby faktycznie pisaly rzeczy ponizej poziomu ...jakiegokolwiek ... to by wiedziala co jest czarne i co biale i nie trzeba by tego bylo tlumaczyc i nie mialo by to znaczenia czy dana osoba jest lubiana na forum czy nielubiana ( Rrim - zeby bylo jasne mowie to jako przyklad bo nie podejrzewam akurat Ciebie o to) Gdyby taki kat byl - to kazdy by sie pilnowal - wiedzac ze to co pisze i jak pisze jest pozniej do zweryfikowania pozdrawiam Być może, ale skoro tu już się jedni pod drugich podszywajš, to naprawdę można się pogubić. Do konfliktu zawsze potrzeba dwóch stron... Ja się w każdym razie poddaję. To się chyba nie zmieni, ale uważam w takiem razie, że obie strony konfliktu majš prawo tu być w pełnym wymiarze. I niech sobie robiš nawzajem kuku jak lubiš. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 18.03.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 obie strony konfliktu majš prawo tu być w pełnym wymiarze. I niech sobie robiš nawzajem kuku jak lubiš. oj to bysmy mieli film długometrażowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 18.03.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 Odpowiem za niego . Jest istotna roznica , pomiedzy napisaniem kilku zabawnych postow , a byciem psycholem , ktory zaklada watek pod nowym nikiem i sam ze soba pozniej gada . Plus oczywiscie zdjecia . Po mojemu takiemu psycholowi potrzebna jest pomoc, a nie atak. Albo zostwić w spokoju. To tak jak zwykle u mnie niezgodnie z głównym nurtem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 18.03.2006 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 obie strony konfliktu majš prawo tu być w pełnym wymiarze. I niech sobie robiš nawzajem kuku jak lubiš. oj to bysmy mieli film długometrażowy A nie mamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 18.03.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 obie strony konfliktu majš prawo tu być w pełnym wymiarze. I niech sobie robiš nawzajem kuku jak lubiš. oj to bysmy mieli film długometrażowy A nie mamy? nie , teraz mamy sztukę, która składa się z kilkudziesięciu aktów pomiedzy kazdym mamy chwile przerwy na refleksje i wymianę doznań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 18.03.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 "krzywy nosalu znajdz sobie faceta albo pocaluj mnie w cipe i wyliz odbyt " No kurde, wiedzialem kiedy tu zajrzec Ciekawie sie robi, ale w sumie te texty winny być wymoderowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 18.03.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 obie strony konfliktu majš prawo tu być w pełnym wymiarze. I niech sobie robiš nawzajem kuku jak lubiš. oj to bysmy mieli film długometrażowy A nie mamy? nie , teraz mamy sztukę, która składa się z kilkudziesięciu aktów pomiedzy kazdym mamy chwile przerwy na refleksje i wymianę doznań dobre, hihihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
metea 18.03.2006 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 jednego nie rozumiem, dlaczego mimi która jest dokładnie znana jako pieniacz, która jątrzy i kłamie, która potrafi zmieniać nicki jak rękawiczki, która potrafi w bardzo niewybredny sposób, ubliżać innym, która jak się okazuje bardzo dobrze potrafi manipulować Redakcją, która swoje posty potrafi zmieniać piętnaście razy na minutę, żeby pokazać jaka to ona jest biedna i sekowana przez Hamerykanów, która............. pojawiła się naraz tutaj i znowu rozwaliła to wszystko, a co najgorsze, i to widać powyżej, spowodowała znowu, że to winne som Hamerykany, albo ja jestem mondry inaczej, albo Redakcja, nie może sobie dać rady z tym problemem, i dla świętego spokoju obarcza winą wszystkich, zamiast niej a może by tak odrobinę bezstronności, chyba, że starym sposobem wykasuje się i zamknie wątek, po to, żeby tylko nieliczni wiedzieli o co tutaj chodz, powiem tak, nie podoba mi się ta zabawa, i winą za to obarczam wszystkich, ale uważam jednocześnie, że najbardziej winni to mimi z powodów wymienionych wyżej, oraz Redakcja która nie daje sobie rady ze skromnie mówiąc niesfornym forumowiczem Popieram w całej rozciągłości to co napisał 1950 uważam że za najbardziej winna jest MIMI i to nie ulega wątpliwości. Przyznaje że nie czytałam tego "słynnego" wątka ale od czasu gdy pojawiłam sie na forum poznałam MIMI i wiem jak potrafi wytrącić człowieka z równowagi. I dlatego rozumiem doskonale reakcje rrmi lucky i house ich wypowiedzi kontra Mimi to obrona przed takim właśnie zachowaniem jaki ona reprezentuje. Dla mnie osobiscie jest przykre to co napisała redakcja dot. wyproszenia tej trójki z forum, wyproszona a właściwie wywalona powinna byc MIMI bo to ona mąci cały czas na forum.... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 18.03.2006 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 A te gołębie na parapecie tupią i tupią niesamowicie...... ciesz sie ze nie kichaja.... kichac to one bedą jak do stolycy dotrą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 18.03.2006 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 A te gołębie na parapecie tupią i tupią niesamowicie...... ciesz sie ze nie kichaja.... kichac to one bedą jak do stolycy dotrą o ty pasqudo...az tak mi zle zyczysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
feyrus 18.03.2006 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 Dla mnie osobiscie jest przykre to co napisała redakcja dot. wyproszenia tej trójki z forum, wyproszona a właściwie wywalona powinna byc MIMI bo to ona mąci cały czas na forum.... Pozdrawiam bo Redakcja dawno zorientowała się ,że mimi nie da się wyprosić . niestety Redakcja stosuje tzw środki doraźne. Jeden pacjent chory , a do izolatki wszyscy którzy mieli z nim kontakt . A przypadek nieuleczalny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 18.03.2006 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 A te gołębie na parapecie tupią i tupią niesamowicie...... ciesz sie ze nie kichaja.... kichac to one bedą jak do stolycy dotrą o ty pasqudo...az tak mi zle zyczysz? one mają dreszcze, widocznie grypa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 18.03.2006 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 Karwa, a wystarczyłoby żeby PARU BARANÓW powiedziało DOŚĆ! ALE NIE - LEPIEJ SIĘ ŻREĆ , KŁÓCIĆ, POPISYWAĆ. To jest chyba wyssane z mlekiem matki, że Polak MUSI się kłócić/żreć/ wściekać/ dociekać...choć i tak to do niczego nie prowadzi. Ale dla kogo to przedstawienie? Zresztą pamiętajcie "show must go on" tak że pozamieniacie jeszcze parę razy nicki i ...zabawa zacznie się od nowa. Spadam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 18.03.2006 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 Mały Ty musisz pamietac ze z 1 litra spyrytusu robi sie 2.5 l gorzołki co ma 38 voltow ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 18.03.2006 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 nie wiem dlaczego, ale mały ma podniesione ciśnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 18.03.2006 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 Mały pewnie cos tam z proporcjami pomieszał ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts