Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

DO REDAKCJI

Recommended Posts

• Odpowiedzi 323
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Osla ławka powinna byc...

nie lubie jak mi ktos mowi ze ta osoba jest be a ta cacy

Watek by byl i sama wyrobilabym sobie odpowiednia opinie

Mysle ze wiekszosc z nas jakby miala mozliwosc przeczytania i np okazalo sie ze jakies osoby faktycznie pisaly rzeczy ponizej poziomu ...jakiegokolwiek ... to by wiedziala co jest czarne i co biale i nie trzeba by tego bylo tlumaczyc

i nie mialo by to znaczenia czy dana osoba jest lubiana na forum czy nielubiana

( Rrim - zeby bylo jasne mowie to jako przyklad bo nie podejrzewam akurat Ciebie o to)

Gdyby taki kat byl - to kazdy by sie pilnowal - wiedzac ze to co pisze i jak pisze jest pozniej do zweryfikowania

pozdrawiam :-?

Być może, ale skoro tu już się jedni pod drugich podszywajš, to naprawdę można się pogubić. Do konfliktu zawsze potrzeba dwóch stron...

Ja się w każdym razie poddaję.

To się chyba nie zmieni, ale uważam w takiem razie, że obie strony konfliktu majš prawo tu być w pełnym wymiarze.

I niech sobie robiš nawzajem kuku jak lubiš.

Odpowiem za niego .

Jest istotna roznica , pomiedzy napisaniem kilku zabawnych postow , a byciem psycholem , ktory zaklada watek pod nowym nikiem i sam ze soba pozniej gada . Plus oczywiscie zdjecia .

Po mojemu takiemu psycholowi potrzebna jest pomoc, a nie atak. Albo zostwić w spokoju.

To tak jak zwykle u mnie niezgodnie z głównym nurtem.

obie strony konfliktu majš prawo tu być w pełnym wymiarze.

oj to bysmy mieli film długometrażowy :-?

A nie mamy?

nie , teraz mamy sztukę, która składa się z kilkudziesięciu aktów :lol: pomiedzy kazdym mamy chwile przerwy na refleksje i wymianę doznań

Gość M@riusz_Radom
"krzywy nosalu znajdz sobie faceta albo pocaluj mnie w cipe i wyliz odbyt "

No kurde, wiedzialem kiedy tu zajrzec ;) Ciekawie sie robi, ale w sumie te texty winny być wymoderowane

obie strony konfliktu majš prawo tu być w pełnym wymiarze.

oj to bysmy mieli film długometrażowy :-?

A nie mamy?

nie , teraz mamy sztukę, która składa się z kilkudziesięciu aktów :lol: pomiedzy kazdym mamy chwile przerwy na refleksje i wymianę doznań

:D :D :D :D

dobre, hihihihi

jednego nie rozumiem,

dlaczego mimi

która jest dokładnie znana jako pieniacz,

która jątrzy i kłamie,

która potrafi zmieniać nicki jak rękawiczki,

która potrafi w bardzo niewybredny sposób, ubliżać innym,

która jak się okazuje bardzo dobrze potrafi manipulować Redakcją,

która swoje posty potrafi zmieniać piętnaście razy na minutę, żeby pokazać jaka to ona jest biedna i sekowana przez Hamerykanów,

która.............

pojawiła się naraz tutaj i znowu rozwaliła to wszystko,

a co najgorsze, i to widać powyżej,

spowodowała znowu, że to winne som Hamerykany,

albo ja jestem mondry inaczej,

albo Redakcja, nie może sobie dać rady z tym problemem,

i dla świętego spokoju obarcza winą wszystkich, zamiast niej :roll:

a może by tak odrobinę bezstronności,

chyba, że starym sposobem wykasuje się i zamknie wątek, po to, żeby tylko nieliczni wiedzieli o co tutaj chodz,

powiem tak, nie podoba mi się ta zabawa,

i winą za to obarczam wszystkich,

ale uważam jednocześnie, że najbardziej winni to mimi z powodów wymienionych wyżej, oraz Redakcja która nie daje sobie rady ze skromnie mówiąc niesfornym forumowiczem

Popieram w całej rozciągłości to co napisał 1950 uważam że za najbardziej winna jest MIMI i to nie ulega wątpliwości.

Przyznaje że nie czytałam tego "słynnego" wątka ale od czasu gdy pojawiłam sie na forum poznałam MIMI i wiem jak potrafi wytrącić człowieka z równowagi.

I dlatego rozumiem doskonale reakcje rrmi lucky i house ich wypowiedzi kontra Mimi to obrona przed takim właśnie zachowaniem jaki ona reprezentuje.

Dla mnie osobiscie jest przykre to co napisała redakcja dot. wyproszenia tej trójki z forum, wyproszona a właściwie wywalona powinna byc MIMI bo to ona mąci cały czas na forum....

Pozdrawiam

Dla mnie osobiscie jest przykre to co napisała redakcja dot. wyproszenia tej trójki z forum, wyproszona a właściwie wywalona powinna byc MIMI bo to ona mąci cały czas na forum....

Pozdrawiam

bo Redakcja dawno zorientowała się ,że mimi nie da się wyprosić .

niestety :(

Redakcja stosuje tzw środki doraźne. Jeden pacjent chory , a do izolatki wszyscy którzy mieli z nim kontakt . A przypadek nieuleczalny...

Karwa, a wystarczyłoby żeby PARU BARANÓW powiedziało DOŚĆ!

ALE NIE - LEPIEJ SIĘ ŻREĆ , KŁÓCIĆ, POPISYWAĆ. To jest chyba wyssane z mlekiem matki, że Polak MUSI się kłócić/żreć/ wściekać/ dociekać...choć i tak to do niczego nie prowadzi.

Ale dla kogo to przedstawienie?

Zresztą pamiętajcie "show must go on" tak że pozamieniacie jeszcze parę razy nicki i ...zabawa zacznie się od nowa.

Spadam...