Gość 11.02.2003 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2003 Pilnie błagam o pomoc. Czy to prawda, że panele powinno się układać wzdłuż okna? Jestem już w trakcie prac w moim 37 m M. Fachowiec twierdzi, że zawsze układał w poprzek. W instrukcji jest, że wyłącznie wzdłuż. Ratunku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.02.2003 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2003 bez przesady, znaczenie ma tu tylko aspekt wizualny i estetyczny. Chodzi o ewentualna widocznosc szpar pomiedzy panelami w zaleznosci od tego jak pada swiatlo dzienne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dave 11.02.2003 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2003 Panele nalezy ukladac w poprzek okna a wzdluz promieni slonecznych. D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 11.02.2003 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2003 To wszystko prawda, ale skoro masz odwrotnie nie widzę problemu. Spore szpary, których oczywiście nie powinno byc można sympatycznie zaszpachlować. Są odpowiednie materiały. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartt 11.02.2003 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2003 Wzdłuż, w poprzek to pojęcia mylące. Zalecane: wzdłuż osi drzwi-okno długi bok paneli (mniej widać nierówności) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszek 11.02.2003 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2003 he he he a co powiedziałby ten fachowiec jak ja w pokoju narożnym mam dwa okna i to każde na innej ścianie, wówczas nie pozostaje nic innego jak tylko skośnie ułożenie.istotnym jest to aby światło swieciło wzdłuż dłuższego boku panela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luna_tyk 11.02.2003 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2003 Nie tylko okno decyduje...na poddaszu musiałem ułożyć poprzecznie do promieni słonecznych, bo tylko w ten sposób mogłem pokryć jedynie z 2 dylatacjami. Takie wymiary podłogi - po prostu. Jakbym układał jak książki każą, to bym się dorobił szachownicy 4 dylatacji, a na to jestem za leniwy...I żona by mnie z domu wyrzuciła za estetykę, a właściwie jej brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.02.2003 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2003 serdeczne dzięki za informacje. Wyraźnie rozjaśniły mi się horyzonty wiedzy panelowej. pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts