ostry 25.03.2004 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2004 Dzieki Martwist! Dostalem. Nie odnosisz wrazenia ze korytarz miedzy pokojem a lazienka bedzie troche za waski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martwist 30.03.2004 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 Może na papierze, ale w rzeczywistości jest OK, przy następnej wizycie na budowie zmierzę dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olmiś 26.08.2004 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2004 Witajcie,Ja mam Sagę - właściwie bez istotnych zmian - trochę podwyższona ścianka na górze, zlikwidowana spiżarnia, wydłużony garaż, powiększone okno w bawolim oku - wyszło ekstra. teraz muszę wybrać kolor elewacji - dach jest wisniowy, stolarka biała. Rynny i parapety będą chyba brązowe - a ściany? A jak u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ostry 26.08.2004 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2004 Hey Olmis, Jak tam Twoja Saga? Skonczona juz? Powiedz cos o kosztach? W jakiej kwocie sie zmiesciles?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olmiś 26.08.2004 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2004 W trakcie wykańczania - zostały tynki zewn, malowania, glazury, parkiety,drzwi... Słowem mnóstwo rzeczy. Kosztowo - negocjuję ceny materiałów i robocizny, wkładam swoja pracę... Myślę, że w kosztorysie się zmieszczę - na razie wolę nie liczyć bo po co się stresować... A ty zdecydowałeś się na SAGĘ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ostry 26.08.2004 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2004 Biore jeszcze pod uwage Dom w Petuniach z Archon+ . Ale ostateczna decyzja nie zostala jeszcze podjeta... Gdzie dokladnie budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martwist 29.08.2004 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2004 Mieszkm w Sadze od miesiąca. Kolor elewacji jasnozielony z ciemnozielonymi boniami wokół otworów zewnętrznych, dach oczywiście czerwony. Dom okazał się po drobnych przeróbkach ( czytaj wyżej ) bardzo "user friendly". Ogólnie jesteśmy b. zadowoleni z wyboru projektu, chociaż wysunięty z bryły budynku garaż spowodował, że na dość małej działce ( 700m2 ) zostało trochę mało miejsca z tyłu domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ostry 30.08.2004 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2004 martwist, gratulacje!! zarzuc pare fotek swojej "gotowej" sagi Jakie zmiany wprowadziliscie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olmiś 04.09.2004 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2004 Gdzie dokladnie budujesz? Czesć, buduję w Latchorzewie k. Starych Babic. A w okloicy namierzyłem jeszcze 2 Sagi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gienio 17.09.2004 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2004 A na mojej ulicy okazoło się że na fundamentach stojących od 2 lat "wyrośnie" druga Saga - 60m od mojej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbyszek 1 24.09.2004 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2004 Olmiś A gdzie te Sagi namierzyłeś?? Martwist umieść zdjęcia gdzieś na necie swojej sagi. pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciek_ 13.11.2004 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2004 Witam, przymierzam sie do zakupu projektu Saga - Olmis, czy mozesz napisac gdzie namierzyles te Sagi. Ja bede budowal na poludniu Wwy (Wilcz Gora). A do wszystkich - przeslijcie prosze lub udostepnijcie kilka fotek Waszych Sag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godul1 17.11.2004 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 Ludziska!Strasznie spodobał mi się projekt Saga. Czy możecie napisac jakieś szczegóły odnośnie kosztow budowy, ewentualnych problemów w budowie albo elementów które zmieniliście( z uzasadnieniem jeżeli to nie sprawi kłopotu). Z góry dziekuje za wszystkie informacjęPozrawiam, godul1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godul1 19.11.2004 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 No widze że w temacie cisza. Nie wiem tylko czy inwestorzy zbankrutowali czy znalexli inny projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godul1 15.12.2004 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2004 hop, hop?!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malonka 12.03.2005 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 Czy ktoś buduje lub budował Sagę i mógłby podzielić się ze mną doświadczeniami i radami, będę bardzo wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 12.03.2005 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 wrzuc jakis adres gdzie mozna ten projekt zobaczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malonka 12.03.2005 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 http://www.apa-domy.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 12.03.2005 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 http://www.apa-domy.com.pl/saga/dom.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek12345 04.05.2005 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 Właśnie zamierzam budować Sagę. Czekam na pozwolenie na budowę. Mam nadzieję dostać za ok miesiąc. Proszę o Twoje dośwadczenia. Jak wykonali bawole oko. Tego boję się najbardziej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts