Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam,

Elu o swoich kosztach pisałem Ci na prywatną skrzynkę, ale pamiętaj, że u mnie inwestycja rozłożona jest na lata. O aktualnych kosztach musiałabyś porozmawiać z Gośką lub Grazią. One kończyły budowę nie tak dawno i pewnie mają w pamięci wszystkie dane ( Gośce budowała firma, Grazia metodą gospodarczą). Teraz walczę z handlowcami od mebli kuchennych , zobaczymy jaki będzie efekt?.

pozdrawiam:

Darek

Witam,

NARAZIE OKAZALO SIE , ZEMOJA DZIALKA JEST DUZO ZA WASKA I BEDE MUSIALA OBCIAC NIE TYLKO WYKUSZ W KUCHNI , ALE NAWET ZMNIEJSZYC DOM O 1 METR! NIE WIEM CO Z TEGO WYJDZIE....W PONIEDZIAKLEKJESTEM UMOWIONA Z ARCHITEKTEM, ALE AZ SIE BOJE, ZE ZMNIEJSZENIE DOMU BEDZIE BEZ SENSU I ZOSTANE ZMUSZONA DO SZUKANIA INNEGO PROJEKTU...

JA MUSZE WYBUDOWAC SIE W PRZCIAGU R1,5 ROKU, BO ZAMIESZKA Z NAMI MOJA MAMA.

CO DO MEBLI,TO TRZYMAM KCIUKI I MAM NADZIEJE, ZE DOSTANIESZ OCZEKIWANA JAKOSC MEBELKOWDO "SAGUNI"

POZDROWIENIA

• 1 month później...

Witam wszystkich.

Prawdopodobnie kupię projekt i rozpocznę w tym roku budować Sagę w okolicach Warszawy. W zwiazku z tym bardzo proszę doświadczonych "budowniczych" Sagi o odzew i kontakt. Chetnie obejrzałbym (na początek) w realu domek , a nastepnie wymianiał się doświadczeniem i problemami w realizacji.

Dziękuję i pozdrawiam

• 3 weeks później...

Witam Sagowiczów,

szczególnie tych z dłuższym stażem, którzy wiedzą, że coś niecoś dodawaliśmy od siebie w tym wątku, mimo, że budowaliśmy inny dom (tej samej pracowni).

Od dwóch tygodni mieszkamy u siebie (dokładnie od 5 kwietnia)!

Życzymy wam takiej samej radości z zamieszkania u siebie w domu, jaka towarzyszy nam!

Pozdrawiamy,

EiM

• 2 weeks później...
Rany na razie walczę z poddaszem i p-kg ale coraz lepiej i wiecej widac tylko czasu mało, w trakcie moich prac wyobraźcie sobie że moj strych to duży pokój w niektórych domkach, poteżna przestrzeń, i jestem mile rozczarowany tym faktem. Ponadto w chwii obecnej jestem na etapie przemysleń jak wykorzystać deszczówkę, zdjęć nie mam czasu obrobić wiec jeszce ich nie umieszczam, swojego czasu walczyłem z wolim okiem i wykonawcą od okna przyjął zamówienie a potem stwierdził że nie może wykonać takiego dużego jak jest na zdjęciach ale w końcu jest duże piekne okno jak wole oko i to z PCV. pozdrawiam wszystkich Piotr :D :) :wink: :p 8)

• 2 months później...
  • 1 month później...