JacekWx 19.02.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 Witam! No u nas duzymi krokami zbliza sie pozwolenie na budowe - ma byc na koniec marca. Wiec jak dobrze pojdzie i powlaczymy z kredytami, wykonawacmi i t d to na poczatku maja START! Oj bedzie się działo. Poki co siedzimy i wybieramy kolory scian, kafelki... Kłocimy sie co będzie gdzie stalo i t d... Czy to normlane na tym etapie!? pozdrawiam JacekW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ela_i_Maciek 05.03.2006 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Witam! Właśnie zakupiliśmy projekt Korona z tej samej pracowni architektonicznej. Po sąsiedzku stoi Saga i prezentuje się pięknie! Bardzo przytulny, ciepły, ładny dom. Taki DOMOWY po prostu . Zanim dokonaliśmy ostatecznego wyboru projektu mieliśmy "krótką listę", na której znalazła się właśnie "Saga" i "Korona". Wygrała Korona, bo: 1. jest nieco większa 2. pozwala na bardziej swobodną aranżację wnętrza (szczególnie to wolne pomieszczenie nad garażem, które dodatkowo powiększymy obniżając strop garażu, co zmniejszy nieco straty z tytułu skosów) 3. bo ma zadaszony tarasik z tyłu 4. bo ma tylko 1 wykusz. Tak, czy siak - Saga to naszym zdaniem bardzo fajny projekt. Życzymy powodzenia w budowie! (sobie też - zaczynamy po wakacjach). Pytanie: z czego planujecie budowę swoich domków? My zastanawiamy się, czy nie wybrać silikatów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kopia 06.03.2006 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Dajcie znac jak ktos z was zacznie budowac dom. Podobaja mi sie obydwa projekty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gośka57 07.03.2006 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Po sąsiedzku stoi Saga i prezentuje się pięknie! Bardzo przytulny, ciepły, ładny dom. Taki DOMOWY po prostu . Witam! Moglibyście napisać na jakiej ulicy jest ta SAGA? Chętnie obejrzałabym ją w naturze. Widzę, że jesteście z Rembertowa, więc wycieczka nie byłaby daleka Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ela_i_Maciek 07.03.2006 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 gośka 57: odpowiedź w wiadomości prywatnej. Pozdrawiam,Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubala 09.03.2006 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Witam, będziemy budować SAGĘ i jesteśmy zainteresowaniem obejrzeniem jej na żywo. Budujemy się w Latchorzewie, więc poprosimy o kontakt lub namiar, gdzie można obejrzeć taki domek. Widziałam, że olmiś tu się buduje, ale niestety coś program nie chce mi wysłać poczty. Z góry dziękujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ela_i_Maciek 09.03.2006 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Jeżeli gośka57 potwierdzi, że domek, który jej wskazałem faktycznie jest SAGĄ, to mogę podać namiary. Nie chciałbym kierować karawan pod zły adres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gośka57 11.03.2006 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 Ela_i_Maciek, dziękuję za info. Wysłałam wam wiadomośc na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ela_i_Maciek 12.03.2006 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 gosiu, nie mam żadnej wiadomości od ciebie... czy możesz spróbować wysłać ją ponownie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gośka57 12.03.2006 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 gosiu, nie mam żadnej wiadomości od ciebie... czy możesz spróbować wysłać ją ponownie? Witam Wysłałam jeszcze raz. Mam nadzieję, że dojdzie. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ela_i_Maciek 12.03.2006 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Gosia, cieszymy się, że jednak dobrze zidentyfikowaliśmy ten domek jako SAGĘ. Dzięki niemu postanowiliśmy np. zrezygnować z wolego oczka na rzecz lukarny (bardzo ładnie wygląda na tej Sadze). PozdrawiamyEiM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gośka57 12.03.2006 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Ja też zrezygnowałam z wolego oczka, ale na rzecz połaciówki. Zrobiłam to przede wszystkim ze względu na większą dowolność w doborze materiału na pokrycie dachu. Lukarna nie przyszła mi do głowy. Trochę mi szkoda tego oczka, ale coś za coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ela_i_Maciek 12.03.2006 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Witaj, mu na połaciówki nie zdecydujemy się ze względu na skos. Bez lukarny albo wolego oczka wychodzenie z wanny stanie się nieco kłopotliwe. Lukarna / oczko zapewnia nieco inne położenie stropu i tym samym pozwoli wstać w wannie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gośka57 12.03.2006 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Witaj, mu na połaciówki nie zdecydujemy się ze względu na skos. Bez lukarny albo wolego oczka wychodzenie z wanny stanie się nieco kłopotliwe. Lukarna / oczko zapewnia nieco inne położenie stropu i tym samym pozwoli wstać w wannie. U mnie wanna jest umiejscowiona i tak trochę w bok od oczka, więc mam nadzieję, że jakoś się zmieścimy. W najgorszym wypadku trzeba będzie zgiąć kark Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr Marmurowicz 15.03.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Poszukuje zdjec z realizacji domu SAGA z pracowni APA. pozdrawiam Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazia111 26.03.2006 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 Witam, czy zakupiliście już projekty? kiedy ruszacie z budową? pozdrawiamGrażyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazia111 26.03.2006 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 Poszukuje zdjec z realizacji domu SAGA z pracowni APA. pozdrawiam Piotr PONAWIAM PROŚBĘ. Czyżby to nie był popularny dom? pozdrawiam G. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ela_i_Maciek 26.03.2006 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 Czy projekt już kupiliście? Jakie zmiany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gośka57 26.03.2006 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 Czy projekt już kupiliście? Jakie zmiany? Nie wiem, czy to pytanie do mnie, bo od naszej "rozmowy" minęło dużo czasu ale co mi szkodzi odpowiedzieć. Projekt kupilismy już dawno. 4.04 mamy zacząć budowę. Wszystko gotowe Oprócz likwidacji wolego oczka drobne zmiany - kuchnia zamykana suwanymi drzwiami, drzwi z garażu przez kotłownię, likwidacja spiżarki w kuchni, zmniejszenie łazienki na dole na rzecz miejsca na szafę, z którego zrolbimy spiżarkę. Zlikwidowaliśmy też wykusz w salonie na rzecz dużego okna tarasowego. I to by było chyba wszystko. Teraz tylko zaczynać. A na jakim etapie Wy jesteście. Wasz domek też mi się bardzo podobał, ale dla mnie trochę za duży i nie wszedłby na moją działkę. Pozdrawiam gośka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazia111 27.03.2006 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Firma DQM (http://www.dqm.pl) proponuje wybudowanie Sagi za 1930 zł za 1 m2 powierzchni użytkowej + 7% VAT. Budynek wykończony z kompletnymi instalacjami. Co o tym sądzicie? G. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts