Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

GOGI25-KOMENTARZE

Recommended Posts

Hej

Z przyjemnością będę śledził Waszą budowę na łamach Forum :)

Wybierzcie sobie jakis projekt, który mniej więcej Wam odpowiada i wpiszcie jego dane do wniosku. To na razie warunki zabudowy więc nikt Was do niczego nie zobowiązuje. Warunki zabudowy niestety musicie mieć, są one niezbędne przy staraniu się o pozwolenie na budowę. A co ze starym domem po zakończeniu budowy?? Będzie rozebrany??

• 2 weeks później...
  • 1 year później...

Witam :)

Ja mam pytanie odnośnie wniosku o warunki techniczne zasilania w energię elektryczną. Czy taki wniosek dostałaś u nich tam czy da się to ściągnąć gdzieś z internetu? A może masz zeskanowany.. :] I jeszcze czy do wniosku trzeba dołączać mapę zasadniczą? Czeka mnie to w tym tygodniu, a na stronie ZEBu niewiele jest, nie chciałabym jechać na darmo do Łap. :)

Pozdrawiam.

Justyna

Odwiedziłam Zakład Energrtyczny i złożyłam wniosek o warunki techniczne zasilania w energię elektryczną. (czas oczekiwania na decyzję-2 tygodnie i zapłaciłam za to 146,40

No ładnie - najważniejsza decyzja jest - teraz tylko z górki :wink:

W zakładzie 146,40 to tylko początek. W decyzji przyjdą następne, rozłożone w czasie koszty - ok1500 PLN :-?

Na pocieszenie powiem - w tym temacie (budowania) najważniejsze są dwie rzeczy:

1. Cierpliwość

2. $

:wink:

• 4 years później...
  • 3 months później...