gogi25 16.03.2006 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Zapraszam do komentowania tego co zaczęłam z mężem wyczyniać na naszym własnym skrawku ziemi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
master111111 16.03.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Gratuluję odwagi Nie martw się każdy na początku jest zielony. Im więcej od ciebie chcą wiedzieć (urzędnicy), tym bardziej zdajesz sobie sprawę jak jesteś zielona. Na pocieszenie powiem, że Oni są moci tylko w swoich dziedzinach. Poza tym są tak samo zieloni jak my Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.03.2006 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Hej Z przyjemnością będę śledził Waszą budowę na łamach Forum Wybierzcie sobie jakis projekt, który mniej więcej Wam odpowiada i wpiszcie jego dane do wniosku. To na razie warunki zabudowy więc nikt Was do niczego nie zobowiązuje. Warunki zabudowy niestety musicie mieć, są one niezbędne przy staraniu się o pozwolenie na budowę. A co ze starym domem po zakończeniu budowy?? Będzie rozebrany?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 27.03.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 No, to czekam na c.d. :D A co do zdjęć - najlepiej wklej z teraz i jak zakwitną drzewa :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 28.03.2006 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 widzę że mamy dzieci z tego samego roku mój smyk z 12 styczniażyczę powodzenia z papierami i czekam na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rachela 04.09.2007 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Witam Ja mam pytanie odnośnie wniosku o warunki techniczne zasilania w energię elektryczną. Czy taki wniosek dostałaś u nich tam czy da się to ściągnąć gdzieś z internetu? A może masz zeskanowany.. :] I jeszcze czy do wniosku trzeba dołączać mapę zasadniczą? Czeka mnie to w tym tygodniu, a na stronie ZEBu niewiele jest, nie chciałabym jechać na darmo do Łap. Pozdrawiam. Justyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobSto 09.09.2007 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Odwiedziłam Zakład Energrtyczny i złożyłam wniosek o warunki techniczne zasilania w energię elektryczną. (czas oczekiwania na decyzję-2 tygodnie i zapłaciłam za to 146,40 No ładnie - najważniejsza decyzja jest - teraz tylko z górki W zakładzie 146,40 to tylko początek. W decyzji przyjdą następne, rozłożone w czasie koszty - ok1500 PLN Na pocieszenie powiem - w tym temacie (budowania) najważniejsze są dwie rzeczy: 1. Cierpliwość 2. $ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 11.09.2007 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Gogi! buduj, ja będe trzymał kciuki Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bhm 22.11.2011 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Na początku się przywitam , i gratuluję "zostania" rolnikiem - ale nie ma co czasem tak trzeba a nie inaczej - bo urzędnicy porostu są nie do przejścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 25.11.2011 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Witam! rozumiem ,że budujecie na tej samej działce na której 5 lat temu? gratuluję wytrwałości i powodzenia w walce z urzędnikami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Crazy 27.11.2011 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Witaj gogi25, jeżeli chodzi o WZ w "naszej" gminie, to mi pani Marzena, bardzo miła i pomocna zresztą, wysyłała projekt decyzji na email bez żadnych podań itp., ale oni chyba mieli mnie już po prostu dosyć po dwóch latach. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogi25 30.11.2011 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Tak, budujemy na tej samej działce. Trochę się przedłużyło, życie bardziej ułożyło i teraz ZACZYNAMY na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia1719502664 18.03.2012 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Wpadłam się przywitać!Mam pytanie odnośnie projektu - po co Ci pralnia na dole, skoro sypialnie masz na górze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogi25 20.03.2012 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Mam pralnię na dole z tego względu, że życie leci, młodsza się nie robię. Skoro większość czasu będę spędzać na dole to i wygodniej mi właśnie tu mieć pralnię, suszarnię. Będzie zsyp brudnych rzeczy z łazienki na górze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia1719502664 20.03.2012 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 No właśnie.. skoro jesteś coraz starsza, to dlaczego chcesz biegać z wyprasowaną kupką prania na górę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogi25 23.03.2012 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Chodzi o to ,że teraz to ja mogę pobiegać ale co będzie za parę lat.... Górka zostanie dzieciom, rodzinie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts