anka176 16.03.2006 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 http://www.archon.pl/index.php?act=32&sid=m41a48951a557d Znalazłam takowy domek. Jak na razie jedynym minusem jaki dostrzegam jest liczba okien połaciowych (którą można trochę zredukować, myślę). Reszta to plusy. To co mi się podoba:-wejście i do domu i część tarasu pod daszkiem-pomieszczenie nr 7 które można przerobić na suszarnię-kominek na środku. Jednak projekt raczej nie jest zbyt popularny, więc pewnie ma jakieś wady. Bardzo proszę o ich wskazanie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anka176 18.03.2006 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 19 osób przeczytało post i nikt się nie wypowie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 18.03.2006 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 Zwróc uwagę, że bryła rozrzeźbiona i skomplikowany dach = nie będzie tani, partacka ekipa wiele może zepsuc. Co do funkcjonalności trudno się wypowiedziec nie znając Twoich potrzeb. Zastanawia mnie położenie kominka. Siedzisz sobie przy ogniu, nastrój magiczny a tu nagle wzrok pada na niedomyte gary z kolacji. No chyba, że jesteś pedantką i kuchenny nieład nie zakłóci Twojego relaksu. Na poddaszu jedna łazienka na trzy sypialnie - nie będzie kolejki do porannego siusiania? Sypialnia nr 6 już mała, skosów dużo, to samo w pomieszczeniu 7 (pytanie, jaka wysokośc ścianki kolankowej). Warto o tym pamiętac, dopasowując pokoje do potrzeb użytkowników. No i jeszcze jedno, garderoba na poddaszu tylko przy sypialni małżeńskiej. Reszta domowników skazana na szafy, chyba, że pokombinowac coś z przeznaczeniem pokoi 6 lub 7. Ogólnie na górze ustawienie ścian można pozmieniac, bo są to głównie działówki.Poza tym bez uwag. Ogólnie OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 18.03.2006 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 Dom mi sie podoba, dół fajnie rozplanowany, są pomieszczenia gospodarcze, zadaszony taras. Na górze natomiast dwa pokoje przyzwoite a dwa maleństwa. Dużo zależy od tego ile osób będzie mieszkać. Dach ładny ale drogi i powoduje, że masz dużo skosów na poddaszu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anka176 18.03.2006 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 Jeżeli chodzi o skomplikowany dach - liczę się z kosztami, bo dwuspadowe mi się nie podobają. Kuchnia - wydaje mi się że dosyć łatwo ją oddzielić i nie patrzeć na gary z salonu.Rodzinę mamy 3 osobową, więc o kolejce do siusiania nie ma mowy. Dwoma dużymi pokojami się dzielimy, mały przeznaczymy na gabinecik. Jak wspomniałam z 7-emki zrobiłabym suszarnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 18.03.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 No, to tylko brac! Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agacer 04.11.2007 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 Witam właśnie jesteśmy na etapie kupowania projektu,bardzo podoba nam się ten dom i na 99% jesteśmy na niego zdecydowani.Czy ktoś go buduje?Bardzo proszę też o wypowiedż na temat tego projekty jakie zmiany byście nanieśli,co o nim sądzicie.Dziękuję Aga A oto link do stronki z projektem http://www.archon.pl/index.php?act=12&sid=m41a48951a557d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts