MaBi 16.03.2006 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Mam całą instalacje w miedzi i jest OK ale do momentu jak chcę coś zmienić dla małej pierdoły musze wzywać gościa i żegnac się z kawałkiem kasy. Doszedłem do wniosku, że chyba lepiej samemu to robić ale trochę nie bardzo wiem jak się za to zabrać. Proszę o informacje jakie narzędzia są potrzebne aby przerobiac instalację miedzianą i jak to powinno się wykonywać. Chodzi mi o konkrety bo wiem że palnik, lut itp ale nie wiem jakie i gdzie i za ile to mozna kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARMAR 17.03.2006 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Wszystko kupisz tam gdzie sprzedają elementy inst Cu spedawca Ci doradzi. palnik około 100zł nożyk 15-25zł cyna+topnik 15zł czyściki i wyciorek 20zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am00 17.03.2006 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Można też dostać wszystko w Castoramie. Najtańszy obcinak do rur już za 10zł, a palnik na naboje za niecałe 50zł + 5 zł nabój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaBi 17.03.2006 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Dzieki, chyba jutro złożę wizyte Castoramie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts