Urban_m 24.04.2006 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Panom i Paniom urzędnikom i przedstawicielom władz lokalnych (oczywiście chodzi o osoby odpowiedzialne za doprowadzenie do takiej sytuacji) gratuluję dobrego samopoczucia, ich profesjonalizmu, zaangażowania w pracę, zwykłej ludzkiej życzliwości, samokrytycyzmu. I życzę im aby żaden zwykły szaraczek nie zatruwał im życia tak jak Edyta i Arek no bo w takich warunkach to nawet nie można wypić spokojnie porannej kawy ani pobrać kolejnej premii do pensji pochodzącej z podatków szaraczków. Kochani tak trzymać!!! Bo ci wszyscy ludzie po drugiej stronie biurka , ci pożal się boże PETENCI będą gotowi pomyśleć sobie, że Wy Moi Kochani tu jesteście dla nich....??? Michał UrbanP.S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 24.04.2006 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Dostałem odpowiedź od Pana z Enei Poznań, że przyjęli do wiadomości Może cusik z tego będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta B. 24.04.2006 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Ja też dostałam e-maila od Pana z Poznania. Czy ktoś do Was jeszcze napisał?pozdrawiam Edyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.04.2006 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Dostałem odpowiedź od Pana z Enei Poznań, że przyjęli do wiadomości Może cusik z tego będzie? Ja też dostałam zdziwiłam sięokrutnie, ale może w końcu coś z tego wyniknie. Czego życzę Edycie i Arkowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.04.2006 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Ja też dostałam e-maila od Pana z Poznania. Czy ktoś do Was jeszcze napisał? pozdrawiam Edyta Tylko pan z Poznania, jak napisze ktoś jeszcze to dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pajo 24.04.2006 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Co tam urzędnicy umieją czytać i dzwonią bronią szefa bo szef broni swoich. Wszyscy tam po koligacjach chyba są zatrudnieni!!!!!!!!!!!!!!Cenzurka co!. Weźcie się do roboty myślicie, że można tak ludzi traktować. Solidarnie was pokonamy pajo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pajo 24.04.2006 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Pisze tylko Poznań bo reszta nie wie co zrobić pajo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pajo 24.04.2006 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Teraz to są jaja bo nikt w urzędzie nie pracuje tylko śledzą wszyscy forum pajo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 24.04.2006 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Sznowni Forumowicze, proszę o niewysyłanie już listów. Opinia społeczna w tej bulwersującej sprawie została wyrażona i o to chodziło. Nadaktywność forumowiczów może zaszkodzić sprawie. Natomiast obraźliwy ton niektórych wypowiedzi i wątki nie na temat są zupełnie niepotrzebne - chcemy pomóc, a nie zaszkodzić! Dajcie czas urzędnikom, Edyta i Arek na pewno będą informować, jak sprawa się toczy. Andrzej T. Papliński, autor artykułu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 24.04.2006 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Mi akurat wrocil list ....hm....napisałem tylko -mam nadzieje ze tą sprawe uda sie w sposob zadawalający dla kazdej ze stron załatwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 24.04.2006 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Ja też dostałam e-maila od Pana z Poznania. Czy ktoś do Was jeszcze napisał? pozdrawiam Edyta Do mnie też tylko - albo aż - Poznań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jag_24 24.04.2006 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 właśnie dostałam maila od Enei z Poznania, w kórym cyt: "Przyjęliśmy informację. Z poważaniem..." Miejmy nadzieję, że prostest odniesie zamierzony skutek Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta B. 24.04.2006 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 WitamZgodnie z obietnicą,piszę co po spotkaniu. W zasadzie gdybym tam nie poszła, to nic by się nie stało.Naturalnie nic nowego w sprawie,Burmistrz pomimo,że spotkanie było umówione, chciał załatwić nas w sekretariacie. Nie daliśmy sie zbyć, no i chcąc nie chcąc musiał z nami porozmawiać. Zawołał naturalnie ekipę z działu planowania, bo sam pomimo, że sprawa toczy sie juz 1,5 roku słabo orientuje się w temacie(albo poprostu udaje).Obiecał, że pojedzie do szefostwa ENEA i bedzie rozmawiał, rozmawiał, rozmawiał... Pracownicy mieli sporzadzić propozycję, dla ENEA tras przebiegu linii(które zresztą sami im dostarczyliśmy, na zdobycznych mapach).Tekst tej propozycji był tak mało skomplikowany, że napisłabym go o 2 w nocy, gdyby ktoś wyrwał mnie ze snu.Niestety kierownik działu planowania potrzebował na to tydzień.Ludzie przecież to kpina!opadają mi ręcę na tą ich świadomą i bezczelną bezczynność. Podsumowując-Pan Burmistrz wybiera się do ENEA -ma być to do 15 maja, a dziś miało wyjść z gminy to pismo do ENEA(pewno dlatego, że tam trochę pokrzyczeliśmy).W tym tempie, to ta zmiana nie zostanie przeprowadzona przez następne dwa lata.Pan Burmistrz powiedział też, że mam go nie obrażać i dać urzędnikom pracować, i żeby nie mówić jak mają to robić."i niech Pani sobie pisze gdzie chce"-zacytował na końcu spotkania.Cóż smutne to, że dba on tylko o te sprawy i o tych mieszkańców-o których dbać chce.Wierzę, że zło wyrządzone drugiej osobie wraca-wraca i to ze zdwojoną siłą.Nikomu żle nie życzę, ale myślę, że za te całe zło, które Burmistrz nam wyrzadził odpowie-jak nie przy sędziach na ziemi to przed tymi u góry.Bo żaden myślący człowiek o odrobiną serca-NIE UMIAłBY POWIEDZIEć KOBIECIE, KTóRA MóWI MU PRZY KILKU RADNYCH, żE PO KTóRYMś SPOTKANIU W GMINIE JEJ ORGANIZM NIE DAł JUZ RADY TYM STRESOM I STRACIłA DZIECKO-żE WYBURZą JEJ DOM(I TO ZADOWOLENIEM).To co piszę to bardzo prywatne-ale przez te 3 dni-wy wszyscy kochani forumowicze staliście mi sie bardzo bliscy. Daliście dużo wsparcia i otuchy.Pozdrawiam Edyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patos 24.04.2006 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Jak to czytałem to jakoś mi się pięści same zacisnęły ciekawe dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 24.04.2006 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Dzięki Edyto za relację ze spotkania.Faktycznie ręcę opadają.A powiedz jakie odniosłaś wrażenie czy te nasze maile czasem nie zaszkodziły czy zostały przyjęte obojętnie przez Pana Burmistrza i urzędników. Bo różnie to czasami bywa z takim naciskiem. pozdrawiam Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta B. 24.04.2006 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 WITAM IMIENNICZKOBURMISTRZ POWIEDZIAł, żE MURATORA NIE CZYTA.A NA TEMAT AKCJI E-MAILOWEJ NIE ODEZWAł SIę ANI SłOWEM.TAK WIEC CZY TE SETKI E-MAILI WYWARłY NA NIM JAKIES WRAżENIE-WIE TYLKO ON!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JackD 24.04.2006 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Dzięki Edyto za relację ze spotkania. Faktycznie ręcę opadają. A powiedz jakie odniosłaś wrażenie czy te nasze maile czasem nie zaszkodziły czy zostały przyjęte obojętnie przez Pana Burmistrza i urzędników. Bo różnie to czasami bywa z takim naciskiem. pozdrawiam Edzia myślę Edzia, że nawet gdyby się nikt nie odezwał w sprawie Edyty, to wcale nie byłoby lepiej... bo niby dlaczego>??? a gorzej chyba to już nie może być.... ma być tylko lepiej, jestem pewien, że ENEA tutaj wiele może zrobić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.04.2006 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Myślę że teraz jest jedno wyjście miedia. Inaczej będą Was zwodzić i zwodzić Trzyma kciuki i żyzcę szybkiego roziwązania sprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patos 24.04.2006 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 WITAM IMIENNICZKO BURMISTRZ POWIEDZIAł, żE MURATORA NIE CZYTA. A NA TEMAT AKCJI E-MAILOWEJ NIE ODEZWAł SIę ANI SłOWEM. TAK WIEC CZY TE SETKI E-MAILI WYWARłY NA NIM JAKIES WRAżENIE-WIE TYLKO ON!!!! Podejrzewam, że właśnie w tej chwili burmistrz ma perforację wrzodów:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.04.2006 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 WITAM IMIENNICZKO BURMISTRZ POWIEDZIAł, żE MURATORA NIE CZYTA. A NA TEMAT AKCJI E-MAILOWEJ NIE ODEZWAł SIę ANI SłOWEM. TAK WIEC CZY TE SETKI E-MAILI WYWARłY NA NIM JAKIES WRAżENIE-WIE TYLKO ON!!!! Podejrzewam, że właśnie w tej chwili burmistrz ma perforację wrzodów:P Tylko co Edycie i Arkowi po jego wrzodach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts