selimm 24.04.2006 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Edytko to niezbyt dobre wiesci przynosisz ... Tak sobie troszke pozartowalem z burmistrza ..hmm myslałem ze bedzie odzew w tej sprawie ....absurdalnosc najlepiej wyjasnic za pomocą humoru - trza im tam posłać tesciowo Ja sobie mysle tak - skoro Redakcja powiedzial A ...to musi powiedziec B ..........i postawic kropke nad i ......a Wy pamietajcie ze mocnym pomaga los ..i morowe ludziki z muratora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oli_oli 24.04.2006 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Obawiam się że ten pseudo Burmistrz należy do ludzi, którzy maja wszystko w trąbce i walczą tylko o swoje. Obym sie mylił. Ja bym nie wytrzymał na takim spotkaniu i bym mu wygarnął. Życzę powodzenia i trzymam kciuki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pajo 24.04.2006 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 To przypomina bezsensowny film gdzie niewinny i skrzywdzony zostaje karany przez sąd a winowajcy uchodzi wszystko na sucho.Jesteśmy i tak zbyt łagodni w wypowiadaniu swojego zdania więc powiem tylko tyle, że w obliczu takiego rujnowania komuś życia dyplomację i dobre wychowanie można sobie wsadzić w buty pajo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 24.04.2006 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Enea odpisała..Pan burmistrz ma w d.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 24.04.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Enea only brawa dla nich! Ale i tak jestem szczerze zdziwiona, że ktoklowiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.04.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Może jest nadzieja że Enea ruszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 25.04.2006 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 ... otrzymałem odpowiedź od ENEA, (że dziekują i że przyjęli informację ) ... i tylko od ENEA ... a Burmistrz, ... cóż pewnie już wie, że na nastepną kadencję będą "nici" z "burmistrzowania" i nic nie robi (choć jeszcze gdyby się sprężył ... to w kampani wyborczej mógłby poinformować Wyborców "Pomagam Ludziom" ... ) pozdrawiam serdecznie i życzę pomyślnego rozwiązania problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta B. 25.04.2006 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 ... otrzymałem odpowiedź od ENEA, (że dziekują i że przyjęli informację ) ... i tylko od ENEA ... a Burmistrz, ... cóż pewnie już wie, że na nastepną kadencję będą "nici" z "burmistrzowania" i nic nie robi (choć jeszcze gdyby się sprężył ... to w kampani wyborczej mógłby poinformować Wyborców "Pomagam Ludziom" ... ) pozdrawiam serdecznie i życzę pomyślnego rozwiązania problemu Dzięki- tego sobie i całej mojej rodzinie życzę. Bo od ponad roku nasze życie kręci się w koło tej sprawy. Cierpi na pewno mój synek-bo nie jesteśmy w stanie normalnie funkcjonować, kiedy jesteś przez cały czas na takim stresie . Mojego dziecko operuje takimi zwrotami, że czasami to nie wiadomo co powiedzieć. Ostatnio na przykład powiedział mi -"przestań już się w końcu martwić weź wywałszcz tego Burmistrza i będzie święty spokój" Oj żeby tak się dało... Pozdrawiam Edyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oli_oli 25.04.2006 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Ja nie dostałem odpowiedzi od nikogo, nie pozostaje mi nic innego jak wysłać jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta B. 25.04.2006 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 A kto z Was dostał potwierdzenie przeczytania przez enea szczecin?Znajomi przesłali mi wiadomości, że ich protesty zostały usunięte!Nawet nie czytali, czy może kasowli bo już nie mogli czytać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oli_oli 25.04.2006 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Nie można już wysyłać mejli ?? Znikneły adresy z forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.04.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Ciekawe co się stało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oli_oli 25.04.2006 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Albo "Kto się stało" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 25.04.2006 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Redakcja uznała ze na-razie stop ..i znikły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gazownik098 27.04.2006 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 dla mnie ta sytuacja to absurd. wiadomo - w naszym kraju - to my jesteśmy dla samorządu a nie samorząd dla nas. z przedstawionych w materiale dokumentow wynika ze zawinila gmina i pracownik energetyki. wlasnorecznie podpisal brak kolizji i wlasnorecznie powinien podpisac swoje zwolnienie z roboty. inwestorzy zadbali o to by sprawdzic stan zagospodarowania terenu prawny i faktyczny.niech gmina buli z własnej kasy albo energetyka zmnienia swe plany - jej pracownik - jej błąd! dla otarcia łez -ja też mam.... troche inny problem - z drogą.wystawiłem chałupe na zasadzie uzyskania pozwolenia z warunkami zabudowy - gdyż brak było miejscowego planu zagospodarowania terenu.jednym z warunków jest dostęp do drogi gminnej - co stwierdzone zostało w wydanym mi pozwoleniu na budowe.droge mam. ale jak wyskrobałem pismo o utwardzenie drogi i zawieszenie lamp na slupach, a takze o nadanie nazwy dla tej DROGI GMINNEJ - to zaprzeczając samemu sobie , burmistrz odpisał ze to nie jest droga gminna. debilizm totalny - bo wydał mi wcześniej pozwolenie na budowe -bo mama dostęp do drogi gminnej. Co wy na to??? tez pięknie co? to pomyślcie o konsekwencjach takich głupich decyzji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikol 27.04.2006 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 URE ze Szczecina do mnie nadała i tylko on - czyżby innych stron to nie obchodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 27.04.2006 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Szanowna Redakcjo - na czym staneło ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 27.04.2006 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 I dostałem odpowied.[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tripper 27.04.2006 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 tez dostalem odpowiedz, trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hastur 27.04.2006 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Witam wszystkich.Jestem mieszkańcem Gryfina, więc sprawa jest mi dosyć dobrze znana. Po pierwsze chciałbym zaapelować o trzymanie poziomu dyskusji, bo niestety, ale niektóre posty pani Edyty B. wręcz straszą chamstwem i agresją. Ale przejdźmy do konkretów, które mam nadzieje dadzą do myślenia niektórym użytkownikom forum którzy zaczną zachowywać się jak ludzie dorośli a nie jak uczniowie gimnazjum. Poprzedni właśicicel działki którą kupiła Pani Edyta doskonale zdawał sobie sprawę z planów budowy linii wysokiego napięcia - sprawa była w toku już 3 lata, a własciciel będąc stroną, zawiadamiany był na bieżąco o jej przebiegu. Przykro mi to stwierdzić, ale została Pani poprostu nabrana przez człowieka który sprzedał Pani tą działkę i to do niego może mieć Pani największe pretensje. Inną sprawą na którą chciałem zwrócić państwa uwagę jest fakt, że wielokrotnie załatwiałem sprawy służbowe w powiecie, również z Panią Magdą, i nigdy nie odebrałem ani jej, ani ludzi pracujących w jej wydziale jako chamów i urzędasów. Wręcz przeciwnie, uderzyło mnie jak cięzko pracują te dziewczyny i jak bardzo starają się pomóc petentom. Nie odbywa się to jednak kosztem łamania prawa, które narzuca pewne obowiązki na urzędników, i nie pozwala im działać do końca tak sprawnie jak by chcieli, co niestety czasami wydłuża czas potrzebny do otrzymania decyzji. Obowiązkiem urzędnika jest jednak nie poprawa samopoczucie patenta, a przestrzeganie litery prawa, jaka by ona nie była. Wydaje mi się, że pani Edyta B. chce wykorzystać stereotyp chamskiego i wrednego urzędnika, którego jedynym zmartwieniem jest utrzymanie stołka, a zwykłego człowieka ma głęboko w ... szafie z aktami, gdzie nawet nie zagląda, tak jest leniwy. Pani Edyto, proszę nie mydlić nam oczu i porzucić tą demagogię. Nikogo inteligentnego pani na to nie nabierze. Na koniec chciałem tylko dodać, że uważam groźby, nie wazne pod czyim adresem, za wyraz frustracji i braku argumentów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts