Asia i Robert 21.04.2006 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Już czujemy się zaproszeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta B. 21.04.2006 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 JA ZAWSZE DOTRZYMUJę SłOWA !!!!POZDRAWIAM MOCNO E. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 21.04.2006 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Na to liczymy ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paJacek 21.04.2006 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Listy zostały wysłane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia28 21.04.2006 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Czytałam artykuł i podziwiam za siłę walki, zaś z drugiej strony - nie lepiej wziąć odszkodowanie- ale takie konkretne i mimo wszystko wybudować się tam gdzie gmina wie gdzie co będzie stało? Rozmawialiśmy z mężem o tym artykule i my walczylibyśmy o jak największe odszkodowanie. Przecież ten ciągnący się proces głównie Was bije po kieszeni. Obawiam się że niestety w naszym kraju nie wygracie tej walki. Szkoda zdrowia. Ale to moje skromne zdanie i bedę trzymała za Was kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 21.04.2006 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Bardzo fajna inicjatywa ! o ile dobrze pamietam to Ty to taka ładna blondynka jesteś to moze ja bym tez coś napisał ....ino tak po swojemu - bez słodkiego pierdzenia ...hę ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zukow 21.04.2006 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Za odpowiednie odszkodowanie to bym się zgodził tak wydatkix3 Ogólnie dość trudna sytuacja nawet wrogowi niezyczyłkbym tego Walczcie o kasę bo tak blisko linii to niechciałbym mieszkać Dowiedzie sie za co przy wywłaszczeniu najwięcej płacą - bo słyszałem że za drzewka owocowe jest kupa kasy W okolicach Konina gdy planowano nową odkrywke dla kopalni węgla brunatnego to wszyscy sadzili drzewka owocowe bo przy wywłaszczeniu za nie najwięcej płacono - ale w Polsce wszystko się zmienia więc sprawdzicie to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.04.2006 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Maile wysle .Trzymam kciuki i zycze zeby zakonczylo sie to dla Was jak najszybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 21.04.2006 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 No i sruuu Poszło !!! Wyslałem tym haniebnym ludziom ProtestyMam nadzieje Edyto i Arku że Pomożemy Małgorzata i Sebastian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 21.04.2006 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Poszło, mam nadzieję, że to pospolite ruszenie przyniesie oczekiwany efekt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 21.04.2006 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 poszlo , moze ew bardziej nalezalo uwypuklic w liscie ewidentny blad urzednikowno i mam nadzieje tam do kogo listy sa pisane bedza wiedzieli kim jest "Edyta i Arek" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna99 21.04.2006 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 A o ile Wam muszą przesunąć tę linię, żebyście byli zadowoleni? Przecież 5m nie załatwi sprawy. Przynajmniej 50m, żeby całe życie na to cholerstwo nie patrzeć.Ja chyba wiałabym stamtąd (pewnie się naraziłam). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 21.04.2006 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Wysłałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 21.04.2006 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Poszło. I to z trzech adresów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 21.04.2006 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 protesty wysłane powodzenia to nie my mamy sie bać urzędników niech oni boja sie nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beithe 21.04.2006 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Aż się nie chce wierzyć, że aż taka beszczelność jest możliwa... Próbowaliście zainteresować sprawą telewizję (kamery zazwyczaj 'dobrze' działają na urzędników)? A może jakaś gazeta lubiąca afery (mój ojciec po którejś z kolei nieudanej interwencji w straży miejskiej zadzwonił podając się za reportera Super Expressu z prośbą o wyjaśnienie, dlaczego nie reagują - i zareagowali natychmiast). Chyba warto by było wysyłać te interwencje do urzędów faksem - podobno papier ma tam znacznie większą wagę niż e-mail (nie mogą go tak po prostu wyrzucić do kosza, w przeciwieństwie do maila). No, i zatkanie faksu na pół dnia może być trochę uciążliwe Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 21.04.2006 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Lece wyslac maila , trzymam kciuki za Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JackD 21.04.2006 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 u mnie też poszło..... potem jeszcze z domu wyślę......ale mam propozycję... trzeba wysyłać w wolne dni od pracy. przeciez te urzędasy wtedy leżą do góry jajcami, i pozapychac im te skrzynki...a dobra propozycja o faxach... pokończyć im papier w faxach, tonery, pamięci faxów.... nękac dranciuchów i tyle..... pasibrzuchy....i przypomniec im, że wybory już tuż tuż..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JackD 21.04.2006 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 niech ktoś poda nr faxów .... zawsze między innymi kilka ważnych informacji nie dotrze tak na fax jak i na maila.... z powodu zapchaniatakie oficjalne spamy....hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda25 21.04.2006 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Poszło! Wysłałam maile, tylko tyle moge ale zycze powodzenia i trzymam kciuki za pomyslne rozwiazanie sprawy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts