www005531gazeta.pl 21.04.2006 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Poszło na wszystkie maile. Życzę powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anika 21.04.2006 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Edytko, Arku ... Wysłałam, dopisując swój komentarz. Pozdrawiam, trzymam kciukiA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek23 21.04.2006 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Poszło na wszystkie e-miale. Trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stastny 21.04.2006 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 No tak.. kwintesencja sposobu działania urzędników i prawa w PolscePozdrawiam i trzymam kciuki, że wygracie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 21.04.2006 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 No to ja tez pozdrawiam kolezanke ... na stresy to najlepiej rano wypić - butelkę czerwonego wina - butelkę białego - Baileysa - Black&White - Wild Turkey - Absoluta - trochę walium.....tu ostroznie ... - pojarać jointa....tu bardzo ostronie no i mamy luzik do konca dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 21.04.2006 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 - pojarać jointa....tu bardzo ostronie no i mamy luzik do konca dnia probowałes?! no wiesz nie spodziewalam sie tego po Tobie hmmm...a moze urzednikom nalezalo by takie cus sprezentowac...by sie machneli ze 2 x i od razu przychylniej do swiata nastawili Edyto B. czy bylabys tak mila i dala mi na priv nazwisko tej pani naczelnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 21.04.2006 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 [quote="selimm]No to ja tez pozdrawiam kolezanke ... na stresy to najlepiej rano wypić - selimm.... (rano??!!!!) trzymam kciuki maile - posłane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JackD 21.04.2006 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 No to ja tez pozdrawiam kolezanke ... na stresy to najlepiej rano wypić - butelkę czerwonego wina - butelkę białego - Baileysa - Black&White - Wild Turkey - Absoluta - trochę walium.....tu ostroznie ... - pojarać jointa....tu bardzo ostronie no i mamy luzik do konca dnia a na koniec Jack Danielsa pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 21.04.2006 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 potem jak dasz rade to wez siekiere w ręce ...gdybyś sie czuła sama nie-swojo to poproś nozownika Agacką* i ruszajcie w teren ... *Agacja - to jędzulka przednia ..lata na miotle , wiec migiem przyleci (mam nadzieje ze nie do mnie - dać mi tłuczkiem w łeb ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurand79 21.04.2006 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Oj nie poddawajcie się! Nie rezygnujcie z tego miejsca! To WY macie rację i prawo powinno stać po Waszej stronie! A odszkodowanie za stracony czas i nerwy, za brak kompetencji zapyziałych urzędasów-nieuków a i owszem!!! Ale takie solidne, coby na domek letniskowy w jakimś urokliwym miejscu starczyło. Tam będziecie mogli się odstresowywać po tej sprawie... Proponuję do protestu dopisać: Ponadto uważam, że osoby odpowiedzialne za powstałą sytuację powinny ponieść srogie konsekwencje za brak kompetencji w czynnościach będących ich codzienną pracą! Posłałem protest na wszystkie wymienione maile - POZDRAWIAM WAS SERDECZNIE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Peterek 21.04.2006 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Ja też już wysłałem. Bądźcie dobrej myśli. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patos 21.04.2006 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Lubię takie klimaty (tematy) Jak ja nie lubię urzędasów, którzy się panoszą, za nic nie odpowiadają, a te Biurwy to bym wszystkie do łopaty wysłał, żeby przekonały się co to jest praca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DARIO2 21.04.2006 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 WITAM No to i ja solidaryzuje się z toba , i wysyłam protest przeciwko nieludzkiemu potraktowaniu was przez urzedasów! P.S e-maile wysłałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tripper 21.04.2006 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 podpisalem, puscilem, mam nadzieje tylko, ze sie domysla tam ludzie, o ktory protest chodzi, bo 'Edyty i Marka' to na moj gust odrobine za malo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta B. 21.04.2006 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 - pojarać jointa....tu bardzo ostronie no i mamy luzik do konca dnia probowałes?! no wiesz nie spodziewalam sie tego po Tobie hmmm...a moze urzednikom nalezalo by takie cus sprezentowac...by sie machneli ze 2 x i od razu przychylniej do swiata nastawili Edyto B. czy bylabys tak mila i dala mi na priv nazwisko tej pani naczelnik? Pani nazywa się Magdalena Łozińska-Różak. Sory, ale nerwy to mi juz puszczają. Jeszcze to babsko ma na tyle tupetu, że mówi,że jestem nie wychowana, że piszę to co piszę w postach. To cała prawda-i wydaje mi się,że i tak pokazuję nadmiar wysokiej kultury, bo z takimi to trzeba inaczej... Ona ma posiadłość w bliskiej odległości od mojej działki, codziennie więc przejeżdża i zagląda, jakie postępy w budowie domu pod planowaną linią WN, na którą sama dała pozwolenie. Aż swędzi mnie łapka za każdym razem jak ją widzę, by w kierunku jej autka posłać jakiś poroterm, który został z budowy. W czasie kiedy sprawa wyszła na jaw wytępowałam o pozwolenie na inną inwestycję. Delikatnie Pani Naczelnik powiedziała, że jeśli złożę zażalenie do Wojewody na jej wstrzymanie mojej budowy -TO WCALE NIE MUSI TAK łATWO WYDAć MI TEJ DRUGIEJ DECYZJI. Miałam w nosie jej gadki i dobrze, że nie dałam się zastraszyć(mimo, że mówiła, że zażalenie nic tu nie da), Wojewoda okazał się jak na razie jedynym mądrym w sprawie i podtrzymał ważność moich decyzji-BO JAK TO UZASANIł INWESTOR NIE MOżE PONOSIć ODPOWIEDZIALNOśCI ZA BłęDY URZęDNIKóW. Pozdr.Edyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patos 21.04.2006 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Już wysłałem, szkoda że w tym proteście nie było jadu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 21.04.2006 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta B. 21.04.2006 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Urzędy z pewnością wiedzą o kogo chodzi, bo sprawa jest na tapecie od przeszło roku, a ja z rozpędu pominęłam nasze nazwisko i miejscowość, w której toczy się ten dramat. Jeśli możecie to dopiszcie Edyta i Arek Bienicewicz z Gryfina. Teraz to już na pewno nie będzie wątpliwości o kogo chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burak 21.04.2006 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 . Wysłane. Dokopcie im Ja buduje w cieniu takiej lini( 300-400m) Niby nic ale słychać jak strzela i trzaska na tych drutach.... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta B. 21.04.2006 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Selimm masz rację, bo tak naprawdę to tylko Burmistrz ma tu narzedzie jakim jest zmiana planu i tym samym danie ENEA innej drogi do zrealizowania inwestycji.Tylko, że on nie pali się wcale do tej zmiany.Dokładnie 10 marca ubiegłego roku Rada Gminy podjęła uchwałę o przystąpieniu do zmiany planu- WSZYSCY RADNI PODNIEśLI łAPKI JAK JEDEN Mąż I BYLI NA TAK.Tyle tylko, że na tym się skończyło, bo do tej pory nic nie zrobiono, nawet studium dla tego terenu.Tłumaczą, to tym, że nic nie mogą zrobić bez zgody ENEA, a z tą nie moga się skontaktować od jakiś kilka m-cy.Dziwne, co?mój mąż sam wybrał się do jednego z jej dyrektorów i wcale nie umawił się wcześniej na wizytę.Myślę poprostu, że Burmistrz wcale nie chce tego zrobić(dlaczego, to dla mnie ogroooomna tajemnica?). Nie chce mi się pomieścić w głowie, że dąży do wywłaszczenie własnych mieszkańców-bo jego postępowanie na to wskazuje-jak to inaczej wytłumaczyć?CZEMU DO CHOLERY NIC NIE ROBI!!!!Z tymi ulotkami to swietny pomysł i na pewno jeśli w końcu nie weźmie się w garść akcję taką mu zgotujemy. Taki "wiec wyborczy".Jeśli nie radzi sobie z problemami niech ustąpi ze stanowiska, bo to chyba zachowanie mało godne gospodarza miasta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts