Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

DOM MARZEń POD LINIą WYSOKIEGO NAPIęCIA - w nr 4/06

Recommended Posts

Hello ,

Wysłałem do wszystkich tylko mam obawy, czy oni potrafią czytać bo my tu sobie piszemy a tu może trzeba wyjąć im wosk z uszu i powiedzieć "Radio ZET Dzwonię do Pana, Pani w nietypowej sprawie"

To by się posrali w jednej chwili i przenieśli linię w jedną godzinę wołając z innych działów kolegów i koleżanki od jednego kubka i szklanki do pomocy( i to po godzinach ) w trakcie pracy nie wolno nigdzie łazić, no ewentualnie WC i do ksero.

Pajo pozdrawia

• Odpowiedzi 909
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Wysłalem emaila, moi znajomi tez wiec kilka więcej. Przy wdrażaniu błękitnej lini w TPsa jeden facet zamiawiał kilka krotnie blokade połączeń wychodzących, aż wreszcie zadzwonił do gazety "Fakt" i na drugi dzień pan z TPsa sam zadzwonił i potwierdził uruchomienie usługi. Myśle, że media to jedyna szansa. Program "Uwaga", "Interwencja", "Sprawa dla reportera" tam moim zdaniem trzeba udeżać.

Powodzenia i pisz jak możemy dalej pomóc.

Nie pozostaje nam nic innego tylko właśnie droga przez media.

Do tej pory nie chcieliśmy używać takich narzędzi, ale czas ruszyć!

bo ktoś nas tutaj robi w jajo i to śmierdzącego zbuka...

Jeszcze raz wielkie dzięki,że się solidaryzujecie, mój duch walki wzrasta jeszcze mocniej

dzięki, dzięki wielki dzięki

Edytko jedyna droga do sukcesu to działanie na bodzce zewnętrzne

- w tym kraju malućki wygrywa ino jak ma plecy i szerokie łokcie

Wy macie Redakcje po swojej stronie i bande kibicow z muratora - to juz jest duza zaliczka :wink:

zrobcie te ulotki - ale tak zeby gosc sie mocno wkur....i zadzwonił do Was (telefon z opcją nagrywania rozmowy 8)) czasami pod wplywem emocji mozna sie czegos ciekawego i niecenzuralnego dowiedzieć ...i ..... :wink:

Ty musisz napisać w tym wniosku ze my pikiete tam zrobimy

-Redakcja zapewni darmowy transport

-catering (dla mnie jajeczka na twardo)

a my ze swej strony zapewnimy zmiane pracy burmistrzowi ...na mniej stresową ...w Biedronce np.....praca lekka ..trza ino duzo wiedziec o mopach , zmianie wody w wiadrze i zamiataniu na parkingu ....siłownia gratis :lol: