pajo 21.04.2006 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Hello , Wysłałem do wszystkich tylko mam obawy, czy oni potrafią czytać bo my tu sobie piszemy a tu może trzeba wyjąć im wosk z uszu i powiedzieć "Radio ZET Dzwonię do Pana, Pani w nietypowej sprawie"To by się posrali w jednej chwili i przenieśli linię w jedną godzinę wołając z innych działów kolegów i koleżanki od jednego kubka i szklanki do pomocy( i to po godzinach ) w trakcie pracy nie wolno nigdzie łazić, no ewentualnie WC i do ksero. Pajo pozdrawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta B. 21.04.2006 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Może macie jakieś inne pomysły, wizje jak można jeszcze w sprawie zadziałać. Jestem za i zrobię wszystko co naturalnie mieści w granicach prawa.Bojowniczka budowlana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
askala 21.04.2006 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Wysłalem emaila, moi znajomi tez wiec kilka więcej. Przy wdrażaniu błękitnej lini w TPsa jeden facet zamiawiał kilka krotnie blokade połączeń wychodzących, aż wreszcie zadzwonił do gazety "Fakt" i na drugi dzień pan z TPsa sam zadzwonił i potwierdził uruchomienie usługi. Myśle, że media to jedyna szansa. Program "Uwaga", "Interwencja", "Sprawa dla reportera" tam moim zdaniem trzeba udeżać. Powodzenia i pisz jak możemy dalej pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta B. 21.04.2006 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Nie pozostaje nam nic innego tylko właśnie droga przez media.Do tej pory nie chcieliśmy używać takich narzędzi, ale czas ruszyć! bo ktoś nas tutaj robi w jajo i to śmierdzącego zbuka...Jeszcze raz wielkie dzięki,że się solidaryzujecie, mój duch walki wzrasta jeszcze mocniejdzięki, dzięki wielki dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patos 21.04.2006 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Nie pozostaje nam nic innego tylko właśnie droga przez media. Im prędzej tym szybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 21.04.2006 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Edytko jedyna droga do sukcesu to działanie na bodzce zewnętrzne - w tym kraju malućki wygrywa ino jak ma plecy i szerokie łokcie Wy macie Redakcje po swojej stronie i bande kibicow z muratora - to juz jest duza zaliczka zrobcie te ulotki - ale tak zeby gosc sie mocno wkur....i zadzwonił do Was (telefon z opcją nagrywania rozmowy ) czasami pod wplywem emocji mozna sie czegos ciekawego i niecenzuralnego dowiedzieć ...i ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYSZARD 21.04.2006 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Poszło- jestem z Wami. Ryszard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta B. 21.04.2006 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 JESTEśCIE SUPER W OGóLE SIę NIE ZNAMY, A CZUJę JAKBY STAWAłA ZA MNą EKPIA DOBRYCH KUMPLI I KUMPELEK !!! Z TAKą BANDą KIBICóW, Aż CZłOWIEKOWI LEPIEJ, żE NIE JEST SAM "POD LINIą". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patos 21.04.2006 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 JESTEśCIE SUPER W OGóLE SIę NIE ZNAMY, A CZUJę JAKBY STAWAłA ZA MNą EKPIA DOBRYCH KUMPLI I KUMPELEK !!! Z TAKą BANDą KIBICóW, Aż CZłOWIEKOWI LEPIEJ, żE NIE JEST SAM "POD LINIą". Ja bym powiedział że nie jesteśmy kibicami tylko że gramy w jednej drużynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 21.04.2006 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Ja sie dziwie ze tej drogi "medialnej" nie zaczeliscie wczesniej ja bym tyle cierpliwosci nie miala.... zycze powodzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyla 21.04.2006 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 POSZŁO Oj skrzyneczki będa mieć zawalone Pozdrawiam gorąco I trzymam kciuki za Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta B. 21.04.2006 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 PRAWDA, WIęC DZIęKI ZA TAKICH CUDNYCH KUMPLI Z DRUżYNY!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 21.04.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Ty musisz napisać w tym wniosku ze my pikiete tam zrobimy -Redakcja zapewni darmowy transport -catering (dla mnie jajeczka na twardo) a my ze swej strony zapewnimy zmiane pracy burmistrzowi ...na mniej stresową ...w Biedronce np.....praca lekka ..trza ino duzo wiedziec o mopach , zmianie wody w wiadrze i zamiataniu na parkingu ....siłownia gratis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta B. 21.04.2006 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 PIKIETA!REWELACJA! A BIEDRONKA JEST BLISKO URZęDU-RZUT KAMYCZKIEM! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta B. 21.04.2006 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 PIKIETA!REWELACJA! A BIEDRONKA JEST BLISKO URZęDU-RZUT KAMYCZKIEM! WIęC POD WZGLęDEM LOKALIZACJI TO WIELE SIę NIE ZMIENI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 21.04.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 I będzie bal ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.04.2006 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Popieram meile wysłane. Trzyma mocno kciukasy za powodzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 21.04.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 ... no to se tys wysłołem ... na śićkie adresy ... a co ... moze choć trocha pomoze ... pozdrawiam serdecznie i życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikol 21.04.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Już wysłałem Pozdrawiam Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 21.04.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Napisałem, wysłałem i teraz WSZYSCY czekamy jak gryzipiórki zaczną w swoich urzędach ołówki obgryzać. I niech ich sumienie do końca kadencji zawodowej gryzie. !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts