KAJA75 16.03.2006 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 WITAMPYTANKO CZY JEST MOZLIWOSC KORZYSTANIA Z INTERNETU BEZ POSIADANIA W DOMU TELEFONU.PROSZE O INFORMACJE NA JAKIEJ ZASADZIE EWNETUALNIE COS TAKIEGO DZIALA I JAKIE SA KOSZTY Z TYM ZWIAZANE(I CZY WSZEDZIE MOZNA COS TAKIEGO ZROBIC) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz1974 16.03.2006 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 ja uzywam internetu radiowego. mam na dachu małą antenkę . koszt jaki musiałem ponieść to karta do kompa 200 zł. antenę i kabel dawał admin. miesięcznie płacę 45 zł. internet całą dobę i serwis darmowy. prędkość zadowalająca. jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ara 16.03.2006 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 [małą antenkę . koszt jaki musiałem ponieść to karta do kompa 200 zł. aquote=tomasz1974]ja uzywam internetu radiowego. mam na dachu ntenę i kabel dawał admin. miesięcznie płacę 45 zł. internet całą dobę i serwis darmowy. prędkość zadowalająca. jestem zadowolony. Jaki operator, czy prędkość zadowalająca w każdym regionie. Wiesz coś więcej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 17.03.2006 01:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 U mnie sieć osiedlowa, całkowicie niezależna od sieci telefonicznej, modem niepotrzebny, tylko karta sieciowa. I oczywiście podłączenie kablowe. Tu gdzie mieszkam (Gdynia) firmę tworzy kilku chłopaków w wieku circa 22-24 lata - koszt miesięczny 50PLN, żadnych limitów - idzie jak burza, 3 komputery w domu na routerze. Skoro jestes z dużego miasta, to na pewno w okolicy cos kombinują, popytaj...(np. w sklepach komputerowych...) A radiowe łącze to na pewno gdzieś tam macie. Aha - jeszcze UPC - telewizja kablowa, usługa Chello. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna K. 17.03.2006 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Można też mając komórkę wykupić jakiś pakiet czy coś podobnego z dostępem do internetu. Mój znajomy płaci ok.50 zł. miesięcznie. Nie jest może jak neostrada 512 ale biega po internecie swobodnie. Nie znam więcej szczegółów bo takie informatyczne nowinki przyswajam dosyć ciężko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekcmarecki 17.03.2006 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Ja na razie jestem na Neostradzie, ale miałem propozycję przejścia na internet radiowy. Warunki następujące: na starcie 400zł za montaż (bez karty sieciowej tę trzeba kupić sobie samemu 10-20zł),a następnie abonament co miesiąc 60zl za 128kB albo 80 za 256kB. Podobno dobrze wszystko działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
calk 20.04.2006 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Zależy na jakie dostawcę się trafi .Nie byłem zadowolony z internetu radiowego.Sygnał miałem w kratkę.Osobiście nie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sarin7 24.04.2006 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 może internet mobilny ? ja łącze sie z internetem przez telefon komórkowy , usługa Iplus w Plusie., a w domu dzierzawione łącze Tpsy . Pozdrawiam Sarin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ESKIMOS 29.04.2006 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 iPlus w Plusie. Zarówno w domu jak i poza domem. Można sie łączyć przez komputer stacjonarny, laptop i przez komórkę.' Abonament miesieczny - 60- zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jag_24 22.05.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Mamy neostradę, nie mamy w domu telefonu ale musisz mieć mimo wszystko numer-by móc podłączyc się do sieci.Po wielu..doświadczeniach odradzam jednak TPSę. Cena nie idzie w parze z jakością usługi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bad 01.07.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2006 Jeśli możesz to polecam kablowkę. Tepsa to straszni oszuści, miałem z nimi korowody przez pół roku. Skończyło się wizytą u dyrektora oddziału i awanturą. NIE POLECAM! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts