magdac. 16.03.2006 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Witam , poszukuję firmy zajmującej sie kompleksowym wykonaniem ogrzewania podłogowego (wodnego). Chcę to zrobić na całej powierzchni mojego przyszłego domu. Jestem z Częstochowy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdac. 16.03.2006 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 aaa, zapomniałam podać emaila [email protected]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
83miki 18.03.2006 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 Witam , poszukuję firmy zajmującej sie kompleksowym wykonaniem ogrzewania podłogowego (wodnego). Chcę to zrobić na całej powierzchni mojego przyszłego domu. Jestem z Częstochowy Pozdrawiam jaka jest ta powierzchnia tego domku? czym jest ogrzewany? co masz na mysli piszac "kompleksowo"??? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafslusarczyk 19.03.2006 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 magda sprawdź skrzynkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdac. 19.03.2006 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 Hej, projekt mozna przejrzeć na stronach Muratora, to M05-Niewielki, grzać zamierzam gazem ziemnym, a kompleksowo tzn. wykonanie całej instalacji kompletnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
83miki 19.03.2006 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 Hej, projekt mozna przejrzeć na stronach Muratora, to M05-Niewielki, grzać zamierzam gazem ziemnym, a kompleksowo tzn. wykonanie całej instalacji kompletnie. jakiego typu maja byc przewody? kiedys robilismy miedz ale od niedawna wchodzimy w nowy system kilka osob nam zaufalo i sa zadowoleni przewody z tego materialu ladneie oddaja cieplo ale nic sie z nimi nie stanie skladaja sie z trzech warstw kiedy pracuja zewnetrzne wymiary przewodu nie zmieniaja sie no i kupe tansze od miedzi pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdac. 20.03.2006 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Witaj 83miki, aż tak sie na tym nieznam, niemam pojęcia, ale wiem jedno, chce dobrze wykonane to ogrzewanie, dobrym materialem za rozsądną cenę. Ma to służyć na długie lata.Możesz zrobić jakiś wstępny kosztorys? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
83miki 20.03.2006 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Witaj 83miki, aż tak sie na tym nieznam, niemam pojęcia, ale wiem jedno, chce dobrze wykonane to ogrzewanie, dobrym materialem za rozsądną cenę. Ma to służyć na długie lata. Możesz zrobić jakiś wstępny kosztorys? jesli bede mial chwilke czasu to postaram sie looknac na ten projekt i cos napewno wymysle pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdac. 20.03.2006 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Dobrze, dzięki.Czekam na odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts