Gość 20.03.2003 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2003 Zawsze fascynowało mnie słowo MURŁATA. Budując dom w końcu dowiedziałam się co oznacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alicjanka 20.03.2003 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2003 Dla mnie najmilszym słowem w procesie budowy jest DOMOWNIK. Kwintesencja tego do czego przez tyle czasu i z takim trudem się dąży.Alicja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Maria 21.03.2003 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2003 A dla mnie w obliczu obecnych wydarzeń na świecie, najpiękniejszym lecz bezcennym i bardzo poszukiwanym jest słowo "POKÓJ". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.04.2003 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2003 Tak wlasnie- święty S"POKÓJ" !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzychmagda 03.04.2003 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2003 dla mnie - KUCHNIA - najpiękniejsze i najcieplejsze miejsce w domu. kuchnia, w której pachną zioła, lepią się pierogi i pieką ciasteczka, w której można posiedzieć i pogadać od serca i z gościem i z domownikiem, o sprawach przyziemnych i sercowych i z sercem podejść do każdego; można połasuchować i przygotować tyle pysznych niespodzianek - uwielbiam to. Bo kuchnia to przecież serce każdego domu. Przynajmniej tak było za czasów mojego dzieciństwa i ja chcę tę rodzinną tradycję u siebie utrzymać. KUCHNIA jest najpiękniejsza i będzie najpiękniejsza - werbalnie, na projekcie i między murami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pwm 11.04.2003 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2003 Przepychotka - coś baaaaardzo smacznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZOOLO 22.04.2003 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2003 na pytanko w stronę wykonawcy -ile to będzie kosztować?;bedzie GIT SZEFUNCIO bedzie GIT;nie zawsze było G I T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sulky 26.04.2003 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2003 Najmilej "w procesie budowy" jest usłyszeć od ekipy słowo:"ZROBISIE" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skalin 28.04.2003 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2003 Mnie z czasu budowy (rok2002) utkwiło jwdno słowko powtarzane przez mojego majstra " MYŚLIĆ" odnosiło sie do tego co trzeba robić..... Fakt Myślał nieżle i stanął całkiem zgrabny domek (w wielu miejscach niekoniecznie zgodnie z planami ale z "myślić" majstra - to potrafił!.Pozdrowionka. NAGRODA! PROSIMY O ADRES [ Ta wiadomość była edytowana przez: Redakcja dnia 2003-05-09 14:02 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 11.05.2003 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2003 "KREDYT SPŁACONY" i "DEBET ZEROWY" Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
engi 19.05.2003 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2003 RAJBETKA do rajbowania (czytaj do wygładzania powierzchni)- małe pożyteczne i ładnie brzmi. NAGRODA! PROSIMY O ADRES Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 28.07.2003 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2003 Na potrzebę niedawnej chwili zmajstrowałam sobie zwrocik Grill and beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Uller 29.07.2003 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2003 "Wszystko O.K."Uwielbiam gdy takimi słowami wita mnie majster na budowie. Piękniejsze powitanie od "dzień dobry". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 31.07.2003 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2003 Wieść o moim nietypowym dla tego regionu domu obiegła okoliczne miejscowości w związku z czym dom jest dość często odwiedzny przez różnych zainteresowanych. Jako, ze opinie są bardzo miłe postanowiłam to uwiecznić i złożyłam "Księgę Gości"Pierwszego wpisu dokonał człowiek związany z lasem. Szczególnie spodobał mi się ten fragment..." W majestatycznym klimacie tego domu słychać jeszcze szum drzew z których powstał spotęgowny niepoprawnymi marzeniami właścicieli ..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pearl 01.08.2003 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2003 Pamiętam jak majster wysłał mnie po KOLANA NYPLOWE FI 15 oraz SYFON BUTELKOWY UMYWALKOWY......ale i tak JĘTKA jest bezkonkurencyjna! Pozdrawiam Pearl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adamus 02.08.2003 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2003 Dla mnie może nie najmilsze ale naj... to słowo: rzygacz (patrz sierpniowy numer Muratora s. 113) do tej pory słowo to jednoznacznie kojarzyło mi sie jedynie z pewnym miejscem w akademiku z czasów studiów ale jak widać człowiek uczy sie całe życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bolek 12.08.2003 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2003 bez kredytu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 13.08.2003 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2003 U mnie to było: "No, koniec! Płacimy i już nas nie ma!" [ale zapłacić jakoś nie chcieli ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANEMO 26.08.2003 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2003 Tłumaczenie godzina 19 budujemy dom wiec jako właściciel mówie Panowie skończmy na dzisiaj a majster na to Panie jak tu kończyj jak słońce jak balija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majo 04.09.2003 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2003 przepraszam - kiedy zona przyznaje mi racje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts