ANEMO 05.09.2003 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2003 PUKADEŁKO haha to nic innego jak 5-kg młot NAGRODA! PROSIMY O ADRES Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurg 05.09.2003 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2003 CZUJNIK - to samo j.w. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 11.09.2003 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2003 "KREDYT SPŁACONY" i "DEBET ZEROWY" Pozdrawiam ! Cytujecie, a nagrody nie dajecie... to spróbuję jeszcze raz...KOZUBEK- takie cóś przy kominie, a nazywa się jak mój kolega... NAGRODA! PROSIMY O ADRES Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnikkrol 17.09.2003 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2003 "GARY" w zyciu bym nie pomyslała, że będe miała gary na suficie Nawet mi budowlańcy jeden zostawili na pamiatkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 17.09.2003 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2003 Dużą zagatką było dla mnie kiedyś określenie Ćwierćwałek Miał się pojawić przed malowaniem. Zastanawiałem się jak to wygląda i jak tym się maluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts