mr_kuba 08.03.2006 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Chociaż to uczucie jest mi obce Zazdroszczę Ci i jednego i drugiego !! CONGRATULATIONS !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonteChristo 09.03.2006 03:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Z okazji swieta kobiet (choc to komunistyczne - ale fajne) zycze wszystkim "Forumowiczkom" z podkarpacia tego: http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_2_50.gif oraz skladam serdeczne, gorace i szczere zyczenia krotkiego oczekiwania na przeprowadzke !!! http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_4_11.gif http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_4_12.gif Kubolotku : GRATULUJE PODWOJNIE !!! http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_2_79.gif Witam serdecznie nowego forumowicza: mr_kube / mr_kube2 http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_2_53.gif A wszystkim pozostalym zycze: niech WAM ta zima krotka bedzie: http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_12_8.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 09.03.2006 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Dwie sprawy(dzis załatwwione): okna kupione - umowa podpisana, byłam u lekarza - jestem w ciąży !!! Kubolotku przyjmij moje najserdeczniejsze życzenia - wytrwałosci, szczęścia, zdrowia, pozytywnego myslenia, najlepszego wszystkiego co płynie z serca mojego - a dla Ojca dziecka Twego to szacuneczek !!!!! Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.03.2006 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Dwie sprawy(dzis załatwwione): okna kupione - umowa podpisana, byłam u lekarza - jestem w ciąży !!! takiemu to dobrze .... gratulacje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaKar 09.03.2006 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Dwie sprawy(dzis załatwwione): okna kupione - umowa podpisana, byłam u lekarza - jestem w ciąży !!! GRATULACJE !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tigermoth 09.03.2006 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 kubolotek GRATULACJE jak Ci zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubolotek 09.03.2006 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Serdecznie wszystkim dziekuje za zyczenia i gratulacje:), teraz to sie porobiło, musimy teraz z podwojonym tempem wykanczac domek zeby jak najszybciej sie wprowadzic i wkoncu byc na swoim ale sobie jeszcze tego nie wyobrazam , dzieci i dom... na mojej głowie, ps. widze ze chyba tu wszystkim brakuje dzieci bo tak mi gratulujecie, a wiec bierzcie sie tez do roboty... powodzenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 09.03.2006 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Pytanie dla starszych stażem który to dzidzius forumowy??? Ile takich chwil tu przeżyliscie Dzidzius Kubolotka jest dzidziusiem forumowym - bo sie zaczytali w grupie i sie zapomnieli - Nie odbierz tego broń boże złosliwiezłosliwie Kubolotku ale cieszę sie razem z Toba ogromniscie. Dzidziuś to najlepsza rzecz pod słońcem jak może się zdarzyć - a wykończyć domek zdąrzycie nie martwcie się. Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA44 09.03.2006 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Dwie sprawy(dzis załatwwione): okna kupione - umowa podpisana, byłam u lekarza - jestem w ciąży !!! Gratulacje!!!! Termin na październik czy listopad? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszek 09.03.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 No i mamy kolejne forumiątko jest taki dzień w roku kiedy składamy życzenia naszym paniom co niniejszym czynię, ale są też chwile w których, co tu dużo mówić my faceci czujemy się gorsi, To Wy drogie Panie pierwsze dowiadujecie się o takiej nowinie, to Wy pierwsze czujecie miłe łechtanie pod seruszkiem (a nie jest to burczenia brzucha) i w takich chwilach zazdroszczę Wam tego czego my nigdy nie doświadczymy, a co jest najpiękniejszą rzeczą pod słońcem. Moje forumiątko ma już 6 miechów, a powstało na skórce (ci co nie wiedzą niech odszukają) na skórce co grzeje brzuszek, bom przecie januszek. Moc buziaczków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubolotek 09.03.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 AGA44 jesli chodzi o termin to roznie to bywa, raz wczesniej raz pozniej, ale gdzie na przełomie pazdziernika/listopada, a wogole to bardzo bym chciała dziewczynke bo urwisa to juz mam jednego w domu:) ale najwazniejsze zeby było zdrowe, bo wyobrazcie sobie ze moj Kubus jak sie ur. to stwierdzili po 3 dniach ze ma wade serca (wyobrazcie sobie co wtedy przezywałam i czułam:() no i wzieli go do krakowa do kliniki w prokocimiu, bylismy tam prawie miesiac, ale tam okazalo sie ze to bledna diagnoza(na szczescie) miał nadcisnenie w plucach, juz mu nic nie jest:):) takze uz z niepokojem chycham na wszystko (a jesli pomysle o porodzie to koszmar jeszcze nie zapomniałam o pierwszym), takze w moim przypadku januszek porodu nie ma co zazdroscic, to wy-faceci jestescie silniejsi , ale sie rozpisałam, wszystkich pozdrawiam serdecznie,a to mój synek:) http://img134.imageshack.us/img134/5897/43a4fy.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA44 09.03.2006 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 ... a wogole to bardzo bym chciała dziewczynke bo urwisa to juz mam jednego w domu:) Dobrze, że napisałaś, że to chłopczyk - jest tak cudny, że nie znając płci - dałabym sobie rękę uciąć, że to dziewczynka W jakim wieku jest Kubuś? A tak wogóle to moja córcia wprost przepada za Kubusiami (bajkowymi i rzeczywistymi - nawet już myśli o zamążpujściu - a ma tylko 3,5 roczku) . Ciekawa jestem co jej się tak spieszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 09.03.2006 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Dziękujemy miłym panom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.03.2006 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 nie napisze dzis nic odkrywczego bo mnie sparaliżował atak zimy .... i nic mi sie nie chce ... domyslam sie tylko, ze nick mamy ma cos wspolnego z synkiem ...Kubolotku - dobrze sie domyslam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubolotek 10.03.2006 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 AGA 44 dzieki nie tobie pierwszej spodobał sie Kubus, nawet jak jestesmy w slepie to przechodza panie starsze i mlodsze i zwracaja na niego uwage, zreszta on tez sie za wszystkimi rozglada, do wszystkich sie usmiecha,i wszystkich by zaczepiał i nie jestes pierwsza osoba ktora pomyslala ze to dziewcznka:), a moj Kubus skonczył 19 miesiecy i tez sobie nie wyobrazam co bedzie jak dorosnie, taki z niego podrywacz - ale to po tatusiu oczywiscie:)brzoza własnie od Kubusia moj nick, jak był malutki to przez chwile tak na niego mowilismy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr_kuba 10.03.2006 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 nie wyobrazam co bedzie jak dorosnie Bedzie dobrze, pozdrowienia, mr_kuba (nomen omen) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 10.03.2006 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 nie napisze dzis nic odkrywczego bo mnie sparaliżował atak zimy .... i nic mi sie nie chce ... domyslam sie tylko, ze nick mamy ma cos wspolnego z synkiem ...Kubolotku - dobrze sie domyslam ? Siabonga brzoza ale sie ucieszyłemmmm rano dziś jak pieron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 10.03.2006 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 mnie zima wyjątkowo dziś zdenerwowała bo mój małżonek miał w planach jechać do lasu w sobotę po drzewo na dach a tu śniegu tyle napadało kubolotek ładny ten Twój Kubuś, mój Robercik ma 14miesięcy i właśnie biega koło mnie te dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 10.03.2006 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 Do mnie również przyszła zima. Kubolotek gratuluję, to piękna wiadomość, nowe forumowe maleństwo. A Prokocim to troszkę poznałam, spędziłam tam ładnych pare latek. Życzę aby było zdrowe. Skąś mi Twoja twarz znajoma, ale może się mylę. A tak poza tym to bardzo wam zazdroszczę tych maluchów, może najwyższy czas aby samemu pomyśleć. Bo jak narazie to na pierwszym miejscu była kariera i kasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 10.03.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 Kubolotku! No to gratulki wielkie! Oby maluszek był zdrowy i donoszony a płeć... nieważna. Mówię Ci to ja - matka CZTERECH DZIEWCZYNEK , którym daleko do aniołeczków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts