sebo8877 22.12.2006 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 aldio a ty okolice Sanoka jesteś - jak dobrze pamiętam ??? Jeżeli okolice Rzeszow to namiar wysyłam na Pw - zawsze możesz spróbować. Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aldio 22.12.2006 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 Już znaleźliśmy kogoś, ale dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynka1 22.12.2006 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 http://republika.pl/blog_zq_3086375/3396710/tr/mikus.gif Całej Grupie Podkarpackiej życzę:Szczęśliwych i radosnych Swiąt Bożego Narodzenia oraz Wszelkiej pomyślności i sukcesów w Nowym 2007 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bernadetta 22.12.2006 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 udało sie ze zdjęciami - dzięki za pomoc http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/19ff8b2f8eb59684.htmlhttp://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8ea17cc7eb1f0102.html niestety zdjęcia nie są dobrej jakości i domek teraz wydląda troszeczke inaczej ale zarys już jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tigermoth 22.12.2006 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 Witam i ja w ten przedświąteczny czas. Długo się nie odzywałem na forum bo jakoś zapracowany jestem. Może też trochę mało zorganizowany. Dzisiaj usiadłem na spokojnie i poczytałem zaległości. Widzę że grupa się rozrasta. Witam "nowych budujących z Podkarpacia". Piękne domy budujecie i to część nawet w moich okolicach. W niedzielę odkryłem że w Zahutyniu k. Sanoka powstał domek wg projektu takiego jak ja wybudowałem (Ślężan). Widać go z drogi i ładnie wygląda. U mnie prace postępują powoli. Łazienki wykafelkowane, kuchnia gotowa w płytkach. Parkieciaż był na rekonesans, teraz trzeba zbierać kasę na położenie i polakierowanie. Ja mam zamiar zabrać się za gruntowanie ścian. Będzie Dulux kolory świata. Pierwsza warstwa z wodą a później dwie na gotowo. Ale to pewnie dopiero po świętach. http://www.gify-animowane.pl/gify/Swieta/BozeNarodzenie/6.gif W tym dniu radosnym, oczekiwanym,gdzie gasną spory, goją się ranyżyczę Wam zdrowia, życzę miłości,niech mały Jezus w sercach zagości,szczerości duszy, zapachu ciasta,przyjaźni, która jak miłość wzrasta,kochanej twarzy, co rano budzi,i wokół pełno życzliwych ludzi. Tigermoth Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.12.2006 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 ... Czy możecie polecić kogoś do wylania chudziaka, kogoś kto nie upiera się przy 5 cm i wie co to "plastyfikator"? ... pogadaj z EIMUNDEM na codzień robi warszawiakom wylewki ale na święta zjeżdza /jak sie domyslam/ do domu, na podkarpacie zerknij na posty forumowiczów u których robił wylewki - ale wydaje mi sie ze nie znajdziesz jednego krytycznego słowa na Jego temat - ja czytałem wyłacznie superlatywy wydaje mi sie, ze jesli sie zgodzi - będziesz zadowolona z Jego ekipy Sebo - gratuluje prezentu gminy i tej drogi, przy takiej pogodzie jak teraz - utwardzona droga to skarb mi niestety nie udało przekonac sie sąsiada do nieodpłatnego przekazania drogi na rzecz gminy zamiast asfaltu woli sam taplac sie w błocie cos jak pies ogrodnika sam nie zje i drugiemu nie da ida święta ... wiec RADOSNYCH ŚWIĄT ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 22.12.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 Z okazji zbliżajaych się świat życzę Wszystkim by były one radosne i szczęśliwe, by spełniły się życzenia otrzymywane od najbliższych no i by spełniły się własne marzenia, nie tylko te budowlane.Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzikislon 24.12.2006 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2006 Mam wylewki! Yuppi! Ekipa przyjechala o 8:33 rano. 5 chlopa. O 15:00 byli juz po robocie, 130 metrow wylane, rowniutenko i wogole. Oczywiscie jak przyjechali to styropian folia i siatka byla juz ulozona, wiec zrobili z dodatkowych rzeczy tylko jeszcze dyletacje. Ale i tak szybko im poszlo. No i 8 zl za metr robocizny tylko . Podasz namiary na porządnych fachowców? Wylewki dopiero przed nami. Witam, Lekkie opuznienie ale juz odpowiadam: M.K. Firma remontowo-budowlana Kazimierz Monicz http://www.mk.ipr.pl 0 607 160 013 0 17 242 80 48 Ja bylem bardzo zadowolony. Szybko i bezbolesnie, powiedzieli ile trzeba kupic piasku i cementu itd. Ich wyliczenia sie zgodzily prawie idealnie. Przyjechali tylko z 24 min opuznieniem, za to skonczyli szybciej niz planowali. Wszystko rowno i naraziw wyglada pozadnie. Oczywiscie molgem miec szczescie, jesli ktos ich zna i ma inne zdanie to niech pisze . Dobra, a teraz kolejne pytania: Jakie tynki zewnetrzne robiliscie? Jakiej firmy system? Bolix, cersit, greinplast? Jaki tynk? Minieralny + malowanie farba silikantowa? Akrylowy? Silikantowy? Jesli macie cos na te tematy do powiedzenia to prosze sie nie krepowac . No i powiedzcie mi prosze czy wiecie cos na temat drzwi zewnetrznych firmy WEPA z Rzeszowa (ul. Magazynowa 1a)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 24.12.2006 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2006 W dniu Bożego Narodzenia;Dziś skaładam wami życzenia,Aby raźniej w duszy było,Abywami się dłużej żyło,Aby szczęścia i radości,Pomyślności i miościZ życia nigdy nie ubyło,Aby wam się lepiej żyło.W życiu bez smutku i cierpienia,Oto moje są życzenia. BeataPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 24.12.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2006 ja również składam wszystkim życzenia.Życzę zdrowych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia i spełnienia wszelkich marzeń. AnetaS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.12.2006 00:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2006 Przy wigilijnym stole Przy wigilijnym stole , Łamiąc opłatek święty, Pomnijcie, że dzień święty ten radosny, W miłości jest poczęty! Że jako mówi wam wszystkim Dawne, odwieczne orędzie, Z pierwszą gwiazdą Bóg w waszym domu zasiędzie. Sercem Go przyjąć gorącym, Na ścieżaj otworzyć wrota- Oto co czynić wam każe Miłość, największa cnota. Jan Kasprowicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 26.12.2006 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2006 Ale się porobiło Tak pilnowana moja chata to jeszcze nie była. Cała kawalerka zwiczycka schodzi się pod ogrodzenie do mojej Lonci. Cała to może nie, ale jest bernardyn, coś buldogowatego i dwa kundle (czarny i biały w łatki) Lonia cały czas jest w domu, albo na balkonie. Wyjścia z domu tylko za potrzebą i to na smyczy. I ponoć ta szopka będzie trwać jeszcze przez jakieś 2 tygodnie. Chyba osiwieję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.12.2006 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 a mój wrócił nad ranem wielce poturbowany ... sądząc po jego posturze - nie dopchał sie chyba tylko zwiedził okolice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bernadetta 27.12.2006 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 święta, święta i po świętach - dzisiaj już w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 27.12.2006 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 No i po świętach... Ale to nie były takie prawdziwe święta, nie?? Bez śniegu i mrozu to nie święta... Aneta! Widocznie Twoja Lonia urodziwa jest . Jak Nadiuch się cieczył to zero kawalerki hehehe, i bardzo mnie to cieszy i oby tak dalej. A tak przy okazji - są specjalne tabletki, które podaje się suce, żeby zminimalizować zapach cieczki. Może to jakoś ograniczy liczbę stóżujących? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 27.12.2006 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 Aneta! Widocznie Twoja Lonia urodziwa jest . Jak Nadiuch się cieczył to zero kawalerki hehehe, i bardzo mnie to cieszy i oby tak dalej. A tak przy okazji - są specjalne tabletki, które podaje się suce, żeby zminimalizować zapach cieczki. Może to jakoś ograniczy liczbę stóżujących? Albo u Ciebie lepiej kawalerów pilnują. Wiem o istnieniu tych tabletek, i Loncia wcina je rano i wieczorem wg zaleceń pana doktora. a mój wrócił nad ranem wielce poturbowany ... sądząc po jego posturze - nie dopchał sie chyba tylko zwiedził okolice a nie boisz się go tak puszczać samego, a jak Ci później przyjdzie płacić alimenty to co wtedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pubirlandia 29.12.2006 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 Brzoza, Sebo, Baru i inni POMOCY !! Moje konto zostało zablokowane jeszcze przed świętami i nikt nie odpowiada na moje mail'e ?Macie może jakąś inną alternatywę aby skontaktowac się z Administratorem Forum ? Pozrawiam, mr_kuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.12.2006 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 ... a nie boisz się go tak puszczać samego, a jak Ci później przyjdzie płacić alimenty to co wtedy? wierze ze on chodzi tylko pokibicowac ... kibicowania mam mu bronic ...? Kuba ... to http://forum.muratordom.pl/profile.php?mode=viewprofile&u=73 to jest namiar na - ADMINISTRATOR FORUM http://forum.muratordom.pl/privmsg.php?mode=post&u=73 spróbuj tu i do EDZI ja zapytam w uwagach o forum lub w dziale dla informatyków szcześliwego Nowego Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojciech Tymowicz 29.12.2006 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 Witam wszystkich forumowiczów bez wyjątku. Mając ostatnią okazję w tym roku chciałem Wam złożyć krótkie życzenia na 2007 rok. ŻYCZĘ WAM PRZEDE WSZYSTKIM CIEPŁA WE WSZYSTKICH RODZAJACH CZYLI TEGO Z KALORYFERKÓW, KOMINKÓW ORAZ TAKIEGO NAJLEPSZEGO CZYLI OD DRUGIEGO CZŁOWIEKA. Ponadto życzę zdrowia bo od niego wszystko inne się rozchodzi. Na dodatek życzę wam wytrwałości, pomysłowości oraz szczęścia w sprawach budowlanych . Tak i to by było na tyle - ponieważ reszty życzą nam już media nasze kochane informując nas radośnie co ile wzrośnie od nowego 2007 roku ale jest też " smutna " wiadomość prąd stanieje o parę groszy - hura głowydo góry w stronę żarówki. I nowość - no może już ktoś wie chińscy budowlańcy pracujący u siebie za 60 dolarów na miesiąć mogą już przyjechać do Polski za 2 razy większą stawkę. Co zrobią ci co będą wracać z saksów i pracować w Polsce za 2, 3 lata. Mogą przeżyć szok i zderzenia z pociągiem z Chin raczej nie przeżyją. Chińczycy już podali że ogólnie mają na już tak coś około 300 milionów pracowników wykwalifikowanych różnie chętnych do pracy. Uwaga czas " czajników " nadchodzi. Pozdrawiam wszystkich Wojtek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pubirlandia 29.12.2006 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 Kuba ... to http://forum.muratordom.pl/profile.php?mode=viewprofile&u=73 to jest namiar na - ADMINISTRATOR FORUM Tu napisałem przed Świętami i do dnia dzisiejszego nie mam żadnej odpowiedzi ??!! http://forum.muratordom.pl/privmsg.php?mode=post&u=73 spróbuj tu i do EDZI Tu napisałem teraz może coś odpisze EDZIA ja zapytam w uwagach o forum lub w dziale dla informatyków szcześliwego Nowego Roku Ok proszę Was pomóżcie mi w tej sprawie chcę być dalej mr_kuba nie chce zmiany płci http://www.slimtainment.com/mt/archives/HAPPY%20NEW%20YEAR%200311-thumb.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts