sebo8877 13.03.2008 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Hunk - masz moją informację na PW Odpowiedz mi Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 13.03.2008 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Z inicjatywy Forumowiczów została zorganizowana aukcja na rzecz pomocy dla Stefka syna Zeljki i Gabora syna Izy. Licytowane przedmioty są naprawdę atrakcyjne, http://forum.muratordom.pl/tu-mozesz-zobaczyc-co-licytujemy,t126304.htm Jeżeli coś Ci się spodobało i chcesz pomóc tu możesz zalicytować http://forum.muratordom.pl/a-tu-licytujemy,t126307.htm Serdecznie zapraszamy do udziału w licytacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 14.03.2008 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Mam wolne terminy na docieplenia i dachy z blach Jacyś chętni?? Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek l 14.03.2008 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Witam Wie Ktoś może ile miesięcy ważna jest mapa do celów projektowych żeby przeszła przez ZUD w Rzeszowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 14.03.2008 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Wojtek Imax 2 lataale tak naprawdę to zależy czy nastąpiła jakaś zmiana. Jeśli Twoja mapa nie ma jeszcze 2 lat to po prostu idź do zud-u i poproś ich aby sprawdzili w swoich zasobach czy jest aktualna. Jeśli wyjdzie że są zmiany to możesz dać geodecie mapę do aktualizacji, będzie to tańsze niż wykonanie nowej. pozdrawiam.AnetaS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek l 14.03.2008 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Dziaki ANETA moja ma 8 miesięcy pytam bo Ktoś mnie wystraszył że tylko 6 miesięcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 14.03.2008 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 spokojnie może być, tylko trzeba sprawdzić czy potrzebna jest aktualizacja (w tym czasie mogło coś być zinwentaryzowane lub zaprojektowane i uzgodnione w zudzie)mnie ostatnio aktualizacja kosztowała 90 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdziak19 15.03.2008 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Witam! Zastanawiam się z czego zrobic podjazd. Firma z Rzeszowa przedstwaiła mi ofertę: 160zł za m2 kostki granitowej z materiałami i robocizną. Czy to jest dobra cena? No i nie wiem czy warto pakować tyle kasy w granit;/ C\zy ktoś zna tańszy materiał na dobry podjazd?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.03.2008 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 ... C\zy ktoś zna tańszy materiał na dobry podjazd?? płyty wielootworowe http://margopb.com.pl/margobetony/data/zdj6.jpg http://www.maslow.info.pl/aktual/foto/07_05/lr/piasek.jpg Piasek ... i trawka ... http://www.mvcr.cz/policie/npdc/fotogalerie/drogy/marihuana/pole1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 15.03.2008 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Mnie bardzo się podoba taki dojazd do domu: http://www.mloda.ekrakow.pl/!ola/dojazd.jpg. Jest to czyjeś prywatne zdjęcie, ale nie zapisałam autora. Jeśli je rozpozna, proszę o cynk czy może być tutaj pokazane, czy mam je skasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DAFIT 15.03.2008 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 brzoza dobry przepis na podjazd musze go zapamiętać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nodi 15.03.2008 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Witam, Szukam namiarów na solidne, sprawdzone ekipy: - tynki cementowo-wapienne, - wylewki, - wykończenie poddasza (wełna, profile, płyty G-K) - ocieplenie zewnętrzne (styropian, tynk), - oraz dekarza do poprawienia obróbek przy kominie (pokrycie: dachówka cementowa) Rzeszów Jeżeli ktoś z was lub kogoś znajomy jest zadowolony z jakiejś ekipy to przysyłajcie śmiało namiary na priva - niechaj się powiększa grono zadowolonych . Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek l 16.03.2008 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 brzoza ale ta trawa to chyba nie u Ciebie na ogrodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farida 16.03.2008 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 brzoza ale ta trawa to chyba nie u Ciebie na ogrodzie Eeee,no chyba nie na ogrodzie tylko na podjezdzie! Brzoza ,Sebo dzieki za opinie o szamotce i info o preparatach do gruntowania tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdziak19 16.03.2008 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 ee Piasek to może nieee, ale ta trawka..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.03.2008 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 brzoza dobry przepis na podjazd musze go zapamiętać brzoza ale ta trawa to chyba nie u Ciebie na ogrodzie Eeee,no chyba nie na ogrodzie tylko na podjezdzie! kiedyś (kilka lat temu) grupka miłosników tej trawki wypatrzyła sobie pewien ugór połozony na uboczu a jednak w centrum i ruszyła uprawa ... odpowiednie władze zainteresowały sie dopiero po tym, ze ktos doniosł o grupie młodziezy podlewających chwasty latem (a u nas sie chwastów nie podlewa ...) po znsziczeniu upraw dowiedziałem sie, ze trawka rosła ... dość blisko mnie ee Piasek to może nieee, ale ta trawka..... podoba sie ? jakis czas temu w radio WaWa był Tomasz Łysiak - jako Dedektyw Inwektyw z telefonami do róznych osób była i trawka ... http://dumlo.wrzuta.pl/audio/6BzUXaSRRA/trawka zapraszam do posłuchania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuzolka 16.03.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Witam! Zastanawiam się z czego zrobic podjazd. Firma z Rzeszowa przedstwaiła mi ofertę: 160zł za m2 kostki granitowej z materiałami i robocizną. Czy to jest dobra cena? No i nie wiem czy warto pakować tyle kasy w granit;/ C\zy ktoś zna tańszy materiał na dobry podjazd?? A jakiej grubości ma być granit w tej cenie? 10-tka czy 6-tka? i na jakiej podbudowie (pytam o grubość podbudowy i rodzaj materiału) Granit jest zawsze ładny, ponadczasowy, trwały i nie plami się. Warto go stosować i na pewno polecam. Dla porównania kostka betonowa w grubości 6cm na pewno będzie niewiele tańsza. Polecam granit (dobrze położony wytrwa 50lat) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek l 17.03.2008 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Witam w taką pogodę to nawet kawa z rana nie pomaga. Napiszcie mi proszę jak to jest z pożyczaniem prądu do budowy od sąsiada? Ktoś może pożyczał.....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BERNADETKA 17.03.2008 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Witam Proszę o sprawdzone ekipy na postawienie stanu surowego. Dziękuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BERNADETKA 17.03.2008 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Witam Proszę o sprawdzone ekipy na postawienie stanu surowego. Dziękuje za pomoc Rzecz jasna chodzi mi o Rzeszów i najbliższe okolice> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts